| 17 Kasım 2008, 21:27:41 |
|
|
 |
« : 17 Kasım 2008, 21:27:41 » |
|
Ben 17 yaşında bir Afganlıyım şuan elimde bir makinalı tüfek Yüreğimde şehadet özlemi var Abim kavuştu 23'ünde şehadete Küçük kardeşim henüz 5 yaşında Ağlıyor hep anasının kucağında
Ben 17 yaşında bir Afganlıyım Sanmayın ki korkuyorum ve de ağlıyorum Başkaldırıyorum ve yürüyorum
Ben bilmiyorum atariyi Düğmelerine nasıl basıldığını Bilmiyorum bilgisayarı Bilmiyorum disko,cafe,barları da Kız tavlamayı içmeyi Ama çok iyi biliyorum Dinime namusuma halel getirenlere karşı Tüfeğimin tetiğine basmayı Dağlarda,ovalarda,kuytu yerlerde Aç kalmayı bilirim şahadet şerbeti içmeyi
Ben 17 yaşında Afganlı bir gencim Yaşıma bakmayın benim Korkar kafirler çünkü Müslümanım
Ben 17 yaşındayım titretirim dağları Çünkü Müslümanım Dedim ya bilmem atari,cafe,bar,bilgisayar
5 yaşındaki kardeşimde bilmez oyun Bilse de oynayamaz zaten Kopmuştur ayağı
Ben 17 yaşındayım Afganlı bir Müslümanım Yıkamaz beni hiçbir güç
Ama zaman zaman haykırasım gelir.
Neredesin erkeğim diyenler neredesiniz?
Müslümanlar nereye kadar uyuyacaksınız
Ben 17 yaşında Afganlı Müslümanım Ağlatan tek şey budur bizi Zalim mermisi yakmaz canımı Müslümanım diyenlerin suskunluğu Böler uykumu.
Dua ederim sizlere Uyanın kalkın dirilin Yoksa ALLAH gazaplanır Yoksa ALLAH çeker rahmetini üzerinizden Sonra,sonra uşağı olursunuz itin köpeğin ABD'nin İsrailin
17 yaşındayım 17 parçaya bölünse de bedenim Sürecektir mücadelem şahadete kadar
alıntı
|
|
|
|
|
|
İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Afganlı Genç oyunları, Afganlı Genç programı, Afganlı Genç oyunu indir, Afganlı Genç program yükle, Afganlı Genç download, Afganlı Genç hikayeleri, Afganlı Genç resimleri, Afganlı Genç haber, Afganlı Genç yükle,
Afganlı Genç videosu, Afganlı Genç msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2008, 21:51:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2008, 21:51:49 » |
|
::)utanıyorum kendimden  yan gelip yatıyoruz ALLAH biliyorya düzgün bir duamız bile yok onlara karşı yarım yamalak baştan savma rabbim affetsin hjepimizi ama önce yarıdm etsin o kullarına UTANIYORUM KENDİMDEN NASIUL MÜSLÜMANIM BEN DİĞER DİN KARDEŞLERİMİZ ACI İÇİNDE ISTIRAP İÇİNDE BİZİM YEDİĞİMİZ ÖNÜMÜZDE YEMEDĞİMİZ ARDIMIZDA YİNEDE HALİMİZDEN MEMNUN DEĞİLİİİİİİİİZZZZZZZZ NE BİZİM BU HALİMİZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2008, 22:01:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2008, 22:01:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
 [/URL] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 17 Kasım 2008, 22:04:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2008, 22:04:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2008, 22:13:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Kasım 2008, 22:13:50 » |
|
amin ecmain inşaALLAH.. 
|
|
|
|
|
|
İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.
|
|
|
| 18 Kasım 2008, 11:41:48 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2008, 11:41:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Kasım 2008, 15:48:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2008, 15:48:25 » |
|
 İnşaAllah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|