|
|
 |
« : 25 Temmuz 2007, 19:39:21 » |
|
 |
|
 |
 |
*:*:*AFGANLI GENÇ!!!!!!!*:*:*
Ben 17 yaşında bir Afganlıyım şuan elimde bir makinalı tüfek Yüreğimde şehadet özlemi var Abim kavuştu 23'ünde şehadete Küçük kardeşim henüz 5 yaşında Ağlıyor hep anasının kucağında
Ben 17 yaşında bir Afganlıyım Sanmayın ki korkuyorum ve de ağlıyorum Başkaldırıyorum ve yürüyorum Ben bilmiyorum atariyi Düğmelerine nasıl basıldığını Bilmiyorum bilgisayarı Bilmiyorum disko, cafe, barlarıda Kız tavlamayı içmeyi Ama çok iyi biliyorum Dinime namusuma halel getirenlere karşı Tüfeğimin tetiğine basmayı Dağlarda, ovalarda, kuytu yerlerde Aç kalmayı bilirim şahadet şerbeti içmeyi Ben 17 yaşında Afganlı bir gencim Yaşıma bakmayın benim Korkar kafirler çünkü Müslüman'ım Ben 17 yaşındayım titretirim dağları Çünkü Müslüman'ım Dedim ya bilmem atari, cafe, bar, bilgisayar 5 yaşındaki kardeşimde bilmez oyun Bilse de oynayamaz zaten
Kopmuştur ayağı Ben 17 yaşındayım Afganlı bir Müslüman'ım Yıkamaz beni hiçbir güç Ama zaman zaman haykırasım gelir. Neredesin erkeğim diyenler neredesiniz? Müslümanlar nereye kadar uyuyacaksiniz Ben 17 yaşında Afganlı Müslüman'ım Ağlatan tekşey budur bizi Zalim mermisi yakmaz canımı Müslüman'ım diyenlerin suskunluğu Böler uykumu. Dua ederim sizlere Uyanın kalkın dirilin Yoksa çeker rahmetini üzerinizden Sonra, sonra uşağı olursunuz itin köpeğin ABD'nin ısrailin Ben 17 yaşındayım 17 parçaya bölünse de bedenim Sürecektir mücadelem şahadete kadar
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2007, 10:48:15 Gönderen: Mucahid »
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: AFGANLI GENÇ oyunları, AFGANLI GENÇ programı, AFGANLI GENÇ oyunu indir, AFGANLI GENÇ program yükle, AFGANLI GENÇ download, AFGANLI GENÇ hikayeleri, AFGANLI GENÇ resimleri, AFGANLI GENÇ haber, AFGANLI GENÇ yükle,
AFGANLI GENÇ videosu, AFGANLI GENÇ msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2007, 22:38:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2007, 00:14:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|