Selamun Aleykum

| Ana Sayfam Yap |
| Sık Kullanılanlara Ekle |

Konular:14.750
Üyeler:18.142
Ziyaretçi Defteri

Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Oyunlar Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
islami forum

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu:Anahtar Kelimeler: ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... oyunları, programı, oyunu indir, program yükle, download, hikayeleri, resimleri, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... nedir,nasıldır ,öğreniyorum, niçin, ne yapılır, de, niçin, neden, kimdir, oku, yaz, mak, yükle, videosu, msn eklentisi, şarkı sözleri,
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 235 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK...  (Okunma Sayısı 235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalbistan
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« : 17 Mart 2008, 22:36:02 »

dosyalarınızı yükleyin...

[/b]
ALLAH KORKUSUYLA AĞLAMAK
7242 - Abdullah İbnu'z-Zübeyr radıyALLAHu anhüma'nın anlattığına göre, "Kendilerinin müslümanlığı kabul etmeleri ile, ALLAH'ın onları azarladığına dair (şu) ayetin inmesi arasında dört yıldan fazla zaman olmamıştır."
"Onlar, daha önce kendilerıne kitap verilen ve zaman geçtikçe kalpleri katılaşan kimseler gibi olmasınlar. Çünkü onların çoğu yoldan çıkmış kimselerdi" (Hadid 16).
7243 - Hz. Ebu Hureyre radıyALLAHu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Çok gülmeyin, çünkü çok gülmek kalbi öldürür."
7244 - Berâ radıyALLAHu anh anlatıyor: "Biz Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm'la birlikte bir cenazede beraberdik. Aleyhissalâtu vesselâm kabrin kenarına oturup ağladılar, öyle ki (göz yaşlarıyla) toprak ıslandı. Sonra da: "Ey kardeşlerim İşte (başımıza gelecek) bu aynı (ölüm hadisesi) için iyi hazırlanın" buyurdular."
7245 - Abdullah İbnu Mes'ud radıyALLAHu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselam buyurdular ki: "Sinek başı kadar bile olsa, gözünden ALLAH korkusuyla yaş çıkan ve bu yaşı yanak yumrusuna değecek kadar akan hiçbir mü'min kul yoktur ki, ALLAH onu (ebedi) ateşe haram etmesin!"
7246 - Hz. Muaviye İbnu Ebi Süfyan radıyALLAHu anhüma anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselâm buyurdular ki: "Ameller kap(ta bulunan madde) gibidir. En aşağısı (yani dipteki kısım) güzelse en yukarısı (yani üst kısmı) da güzel olur; en aşağısı bozulursa en üstü de bozulur."
7247 - Hz. Ebu Hureyre radıyALLAHu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Eğer kişi namazını herkesin gözü önünde kılınca (edebine uygun kılar) güzel yapar, tek başına kimsenin görmediği durumda kılınca da (edebine uygun kılar) güzel yaparsa, ALLAH Teâla hazretleri (onun ibadetinden memnun kalır ve "Bu (kulluğunu riyasız yapan) gerçek bir kulumdur" der."
7248 - Hz. Ebu Hureyre radıyALLAHu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "(Ey mü'minler! Amel ve ibadetlerinizi) itidal üzere yapın, ifrattan kaçının. Zira sizden hiç kimseyi (ateşten) ameli kurtaracak değildir."
Sahabiler: "Seni de mi amelin kurtarmaz, ey ALLAH'ın Resülü!" dediler. Aleyhissalatu vesselâm: "Beni de, buyurdular. Eğer ALLAH kendi katından bir rahmet ve fazl ile benim günahlarımı bağışlamazsa beni de amelim kurtarmaz!" buyurdular."

Bir Yaprak Misali Gül Kokulu Yollarına Düşmüş Yüreğim
EY SEVGİLİ Bana da Ümmetimm Dermisin!...
[/b][/i]

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK...
« Posted on: 20 Temmuz 2008, 22:13:40 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... oyunları, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... programı, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... oyunu indir, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... program yükle, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... download, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... hikayeleri, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... resimleri, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... nedir,nasıldır ,öğreniyorum, niçin, ne yapılır, de, niçin, neden, kimdir, oku, yaz, mak, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... yükle, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... videosu, ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK... msn eklentisi, şarkı sözleri,
Kalecikli
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #1 : 18 Mart 2008, 13:20:03 »

Allah Razı Olsun

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar

|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Sitemap1| |Ziyaretçi Defteri| |İletişim| |Arşiv| |Arşiv2| |UrlList| |Rss|
Dini Gün ve Geceler - Dini ve İslami Hikayeler - Evliyaların Hayatı - İslam Tarihi - İslamda Kadın - Der Heilige Koran - Le Saint Coran - The Holy Koran - Kuran Tefsiri - Mahrem Konular - Mesneviden Hikayeler - Mezhepler - Online Risale Oku - Rüya Tabiri - Sahabeler - İlmihal - Tasavvuf - |Pics & Wallpapers|
Sohbet
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Furkan Hizmet ve Eğitim Vakfı