logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Tema'nin Rengi :

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü .....  (Okunma Sayısı 170 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Temmuz 2008, 21:16:46
EZEL-İ NUR
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

DÖNMEK İÇİN DEGİL ÖLMEK İÇİN GİDECEGİM..!!!

« : 26 Temmuz 2008, 21:16:46 »

Zamanın birinde mandıracılıkla uğraşan zengin bir iş adamı varmış.
Zengin olduğu kadarda çok merhametli son derece cömertmiş, bunun bu halini bilen arkadaşları yanına gelerek,

_Efendim filanca yerde bir fakir vardır, bir kulübede yaşar, fakirdir öyle fakir ki muhtaç durumdadır, acizliğini dahi anlatmaz kimselere, lütfetseniz de ona bir yardım yapsanız.?

Hayırsever iş adamı düşünmeden, gidin mandıradan iki koyun alıp verin der. Vasıta olan kişiler götürür verirler, ve gelip efendim, sizin için Hayır Dualar yaptı, "ALLAH Razı Olsun" dedi. derler.

Bunu duyan, hayırsever götürün, dört koyun verin der, verirler. Tekrar gelip efendim sizin için gene bolca hayır Dualar yaptı, "ALLAH Razı Olsun" dedi.

Aynı zamanda ihlas sahibi olan, işadamı koyunların sayısını çift, çift, artırarak, götürün sekiz koyun verin der.

Ve o kişi gene, "ALLAH Razı Olsun" der.

Elçiye zeval olmaz, diyen vesile olan kişiler durumu izah ederler. Ertesi sene çift, çift verim vermesiyle birlikte, bir sürü sürüsü olur. Ama hala her "ALLAH Razı Olsun" dedikçe, koyun sayısı çift, çift arttırılıyordu.

Aradan üç sene geçmiş, sürü sayısı 400 e ulaşmıştı. Artık o da bir iş adamı olma yolunda ilerliyordu, vesile olan kişilere dönerek, o kişiye Selam söyleyin, fakir idim zengin oldum, hatırı sayılır kişiler arasına girdim, ben ne idim ne oldum, "ALLAH Bereket versin" der.

Ve gelip efendim sizin için gene hayır Dualar yaptı, "ALLAH Bereket versin" dedi derler.

Bunu duyan hayırsever Tamam yardımı kesin artık, "ALLAH Razı Olursa" Bereketini içinde verecektir der.

ÖNÜNDE İKİ ÜVEYK YÜRÜYOR BİRİ SAD BİN MUAZ DİĞERİ SAD UBADE ALLAH'IM BU NE EDEP ATLARININ BİLE BAŞLARİ YERDE...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü .....
« Posted on: 08 Ocak 2009, 15:52:10 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit

Anahtar Kelimeler: "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... oyunları, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... programı, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... oyunu indir, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... program yükle, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... download, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... hikayeleri, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... resimleri, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... haber, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... yükle, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... videosu, "ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BüyükLüğü ..... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
26 Temmuz 2008, 21:37:07
ömerhattab
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 7

« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2008, 21:37:07 »

ALLAH razı olsun
26 Temmuz 2008, 21:46:33
EZEL-İ NUR
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

DÖNMEK İÇİN DEGİL ÖLMEK İÇİN GİDECEGİM..!!!

« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2008, 21:46:33 »

cümlemizden kardesim....

ÖNÜNDE İKİ ÜVEYK YÜRÜYOR BİRİ SAD BİN MUAZ DİĞERİ SAD UBADE ALLAH'IM BU NE EDEP ATLARININ BİLE BAŞLARİ YERDE...
27 Temmuz 2008, 00:04:05
hasbihal
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 15

« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2008, 00:04:05 »

Allah Razı Olsun EZEL-İ NUR

Vaveyla..

27 Temmuz 2008, 11:38:12
Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 143

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2008, 11:38:12 »

Allah Razı Olsun

hikaye bölümüne taşıyorum kardeşim.

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Etiket: