Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler
Anket
Soru: Sizce Amerika İrana Saldırırsa Neyle Karşılaşır?
Irak Gibi Kısa Bir Sürede Kuşatır. - 6 (4.8%)
Büyük bir hezimete uğrar. Yenilir. - 49 (38.9%)
İsrail ile Amerika İranı Haritadan siler. - 4 (3.2%)
3. Dünya Savaşı Çıkar. - 30 (23.8%)
Saldıramaz. - 37 (29.4%)
Toplam oy: 120

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Amerika İran Savaşı!! (Anket)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 47 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2045 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amerika İran Savaşı!! (Anket)  (Okunma Sayısı 2045 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kafkas_
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 3

ALLAH Var ,Keder Yok

« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2008, 20:18:25 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Allah Razı Olsun güzel anket ....eger amerika irana saldırırsa akibeti... İntihar İntihar İntihar

bile bile.....sonunu.... İntihar...inşALLAH............

Her Babayiğidin Harcı Değildir Yusufluk ve..Her Kadının Harcı Değildir Yusuf Yüreklileri Taşıyabilmek, Layık Olabilmek, Züleyha Olabilmek!..

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Amerika İran Savaşı!! (Anket)
« Posted on: 02 Aralık 2008, 08:36:16 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Amerika İran Savaşı!! (Anket) oyunları, Amerika İran Savaşı!! (Anket) programı, Amerika İran Savaşı!! (Anket) oyunu indir, Amerika İran Savaşı!! (Anket) program yükle, Amerika İran Savaşı!! (Anket) download, Amerika İran Savaşı!! (Anket) hikayeleri, Amerika İran Savaşı!! (Anket) resimleri, Amerika İran Savaşı!! (Anket) haber, Amerika İran Savaşı!! (Anket) yükle, Amerika İran Savaşı!! (Anket) videosu, Amerika İran Savaşı!! (Anket) msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
MuhammedBesir
Hademe-i Kur'an
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 327

Men Bende i Kur'anem Eger Can Darem

« Yanıtla #21 : 15 Şubat 2008, 00:36:39 »

Ben, Amerikayı ehl-i sünnet şer'i bir devletin tarumar edeceğine inanıyorum. Bu da ancak Mehdi-i Azam'ın askerleri olabilir.

İran'la muhtemel bir harbe girişeceğini, ya da bu harpte mağlub olacağına ihtimal vermiyorum.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #22 : 15 Şubat 2008, 02:51:55 »

abd. nin önce kendi içinden çökeceğine inanıyorum. ilk olarak ekonomisi, sonra da zencilerin ayaklanması olabilir, bu halde debelenirken, bir de "u.b.l" 'den bir darbe! ALLAH! diyeyim, daha ne diyeyim, sonu yakındır diye düşünüyorum.
İran' la savaşacağına ben de ihtimal vermiyorum, olmazda inşaALLAH.
olursa, türkiye amerikanın yanında olacağı için,rezil bir ülke olarak İslam tarihine geçer.
300 yıl şanlı yaşa, seksen kaç? (takmadığım için bilmiyorum) senedir de şerefsiz!
Sponsor Bağlantı

sersoy35
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #23 : 18 Mart 2008, 02:08:50 »

dünyanın nabzı ve ABD'nin iranda atıyor. üzerlerien yıktıkları ve üstlerine saldırmak için bahane ettikleri sebepleri iran siyaseti iyi yaparak ortadan kaldırdı ve kendine karşı yapılacak bir harekette haklı duruma çıktı. önümüzdeki süreç bekleme süreci olacak . yeni amerikan başkanı gelecek plitik yolu çizecek ırak demokrasiye kavuşup ABD askerleri çıkacak ve tabi bölgedeki en büyük etik ve kısmen siyasi güç İRAn işte o zamana rahat. şimdi bekleyecekler. ama ilginç olaylar kapımızda Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

serkans
Yeni üye
*

« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2008, 12:22:33 »

[bgcolor=#0013ff]amerika kim irana saldırmak kim eğer rusyada irana karşı amerikanın yanında yer alırsa 3 ncü dünya savaşaı çıkma ihtimali bence %99.99 ki iranın rezervlerine karşı amerikanın rusyaya vereceği pay da yüksektir ama iranın savaşınıda basite alamazlar çünkü iranlılar ırak halkını gördü ve asle amerikanın irana girmesini istemezler o yüzden hepsi şehit olmak için savaşaklardır.ALLAH yardıcıları olsun  inşALLAH kazananlar hep onlar(müslümanlar) olur. [/bgcolor] 
Sponsor Bağlantı

ŞEYHÜLİSLAM ibni teymiyye
CENNET ŞEHİTLERİ BEKLEYE DURSUN ;ALLAH İÇİN AKMAYAN KANLARA YAZIK
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 10

"MEKTEBİNDE ŞEHADET OKUTULAN BİR MİLLETİN ESARETİ

« Yanıtla #25 : 04 Haziran 2008, 23:22:45 »

AMERİKA ENİNDE SONUNDA İRANA SALDIRACAK. AMA İRAN DEĞİLDE İSLAM ÜLKELERİNİN HEPSİNDE BİR UYANIŞ OLACAK İNŞ.VE AMERİKA TARİHE ALTIN HARFLERLE GEÇECEK. ÇÜNKÜ AMERİKA GERÇEK ATEŞE YAKALANACAK. ALTIN HARFLERDE ŞU CÜMLE YAZACAK. ENEL HÜKMÜ LİLLAH(HÜKÜM ALLAH'INDIR)

- معاً نبني مجد أمتنا -
Çok Kanlı Bir Günü Bekleyin! Kafir ve Tağutlar, Biz Sabırsızlıkla Bekliyoruz.
Kanımız Damarlarımızda Kaynıyor...

Müslümanlar İzzetli Bir Duruş Sergiledi, ALLAH'tan Başka Hiç Bir Güçün Karşısında Eğilmedi.

Şimdi Ümmetimizin Şerefini Birlikte Binâ Edelim

Yeryüzünde, Kula Kulluğu Ortadan Kaldırıp, Sadece ALLAH'a Kul Olana Kadar Savaşacağız...

Sponsor Bağlantı

MuhammedBesir
Hademe-i Kur'an
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 327

Men Bende i Kur'anem Eger Can Darem

« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2008, 00:51:43 »

enel Hukmu değil, innel Hukmu olmalı...

Selametle...
Sponsor Bağlantı

yanlız
YANLIZ
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 13

İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞINGİBİ İNANMAYA B

« Yanıtla #27 : 05 Haziran 2008, 14:00:08 »

BEN İNANIYORUMKI  BU ŞAVAŞ  ÇİKARSA  AMERKA  DENEN  HIÇ  BIR  ŞEY  KALMAZ HARITADAN  SILINIR   ZULUM   BAKİİ DEGILDIR  ALLAH  MAZLUMUN AHINI YERDE KOYR MI  HİÇ KAHROLSUN AMERIKA VE  ONA DOST OLANLAR 

İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSI

Sponsor Bağlantı

hakikat
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 2

Hak Yolda Yorulmadan Yolla devam insaALLAH..!!

« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2008, 22:45:53 »

Ne olursa olsun artik Herkes Dost düsmanini bilsin artik!!

Sponsor Bağlantı

ebuduccane
Yeni üye
*

« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2008, 15:47:04 »

şunu unutmamak lazım ki duşmana tek tarf bakmamak lazım duşman tek deil abd israil birliği unutmamak lazım ki israil irandan yeteri kadar nefret ediyo zaten.isalam aleminde bir butunluk yok zaten bugun isalam ulkelerinin ıraka yaptıklarının aynısını iranada yaparlar ummet birbirine hayınliğe devam ederken amerika daha çok canımızı yakar çok.kufur tek milletir unutmayalım
Sponsor Bağlantı

aşkına_sevdalı
Yeni üye
*

« Yanıtla #30 : 11 Haziran 2008, 19:38:27 »

Gönüller fetih edilmeden hiç bir fetih gerçek değildir...görünürde öle görünse bile gerçek fetih kalptedir...Osmanlı gönülleri feth ederdi...Amerikayla mükayese bile edilemez...çünkü ikisi aynı tarafta değil..ışıkla karanlık gibi...
Sponsor Bağlantı

lazmücahit
Yeni üye
*

« Yanıtla #31 : 14 Haziran 2008, 14:13:49 »

ben işin teknik boyutundan bahsedeyim konuyla fazla alakası yok ama ben savunma ve askeri forumlarda iran ordusunun özelliklerini inceledim.iranlılar gerçekten güçlü bir ordu kurmuşlar.ve teknolojiside sanılanın aksine çok üstün bir teknoloji.rusyadan ve kuzey koreden teknoloji transferleri yapmışlar ve hava savunma ağını iyi kurmuşlar.yani abd iranı karadan vuramayacağı gibi havadan da vuramayacak.rus askeri uzmanlarının iran hava savunma gücü hakkındaki yorumu şu "abd bile iranın hava savunma gücünü bastıramaz"
Sponsor Bağlantı

ersinizm
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

İslam mücahidi ErSiN

« Yanıtla #32 : 16 Haziran 2008, 18:38:25 »

Günümüzde artık bir savaşın çıkma ihtimali çok zayıfladı çünkü artık psikolojik bir savaş var amerika bence irana saldırmaya cesaret edemez buna kendi halkı karşı çıkıyor büyük orta doğu projesinin hayata geçmesi için amerikanın irana saldırması biz türklerin de sesini çıkartmaması gerekiyor bizde sessiz kalmayacağımıza göree..

ersin
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.aump78.azbuz.com

Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*