Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Aşk Rahmettir...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 295 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşk Rahmettir...  (Okunma Sayısı 295 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gönül fakiri
....
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 17

Yâr'e can verki,can yâr olsun sana...

« : 13 Şubat 2008, 14:30:16 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Ve ince bir nimettir!
Ve dahi hikmetle anlaşılmaya, şefkatle sevilmeye lâyıktır.
İbrahimî "Lâ uhibbu'l-âfilîn" feryadının üç harf ve altı noktaya dökülmüş halidir aşk.
Güzelliğe iştiyaktır ve hakikî güzeli gösteren bir pusuladır.
Batıp yitenin sevgili olamayacağını haykıran bir dellâldır.
Kalbimin ebedî aşk için yaratıldığını ve sadece ama sadece Ona ayna kılınan o kalbe, kaybolup giden zeval mahkûmlarının giremeyeceğini anlatan bir işarettir.
Aşk ile ebede yönelirim ve aşk gözyaşlarıyla Ebedî Sevgili'yi ararım.
Mecazî sevmelerin ve sevgililerin elemini aşk ile hissederim; onları hakikî sevmeye ve Sevgiliye aşk ile köprü eylerim.
Ve o zaman, işte o zaman Mevlâna Cami gibi aşk ile yüzümü çokluktan birliğe çeviririm.
Sadece biri ister, biri çağırır, biri talep eder, biri görür, sadece biri bilir ve biri söylerim. Başkalarının istemeye, çağırmaya, görmeye ve bilmeye lâyık olmadığını bilirim.
Ki, aklım yorulsa da, bakmayı ihmal etse de vicdanım Onu unutamaz.
Ben vicdanımı inkâr etsem de, vicdanım Onu görür, Onu düşünür, Ona yönelir.
Hads denilen yıldırım gibi intikal [geçiş, ulaşma] melekem hep vicdanımı tahrik eder.
Hadsin şiddetli hali olan ilham, vicdanımı nurlandırır.
Meyilin şiddetlisi olan arzu ve arzunun şiddetlisi iştiyak ve onun şiddetlisi ilâhî aşk, vicdanımı hep Onun marifetine sevkeder.
Fıtratımdaki bu incizab (çekilme) ve cezbe, cazibedar bir hakikatın cezbiyle olabilir ancak.
Ve vicdanım bu cezbesi ile tanır ALLAH'ı.
O cemal Sahibi tecelli ettiğinde, perdesiz şâşaayla daim tecelli ettiğinde cezbeye düşer vicdanım.
Vicdanımın bu cezbesi ve incizabı hem Onun Vacibü'l-Vücud oluşuna, hem de Celâl ve Cemal Sahibi oluşuna kesin bir delil olur.
Sadece benim değil, bütün varoluşun kalbindedir aşk ve yok olmayan bir Mâşuk'u gösterir.
Ben ki insanım, varoluş ağacının meyvesiyim. Nasıl ki ağaçta olmayan meyvede görünmez; o halde, benim sinemdeki ilâhî aşk gibi, kâinatın sinesindeki hakikî aşk da Ezelî bir Sevgiliyi gösterir.
Zira, kâinattaki bütün çekimler, çekilmeler, çekiciliklerin cazibedar bir hakikatın çekimiyle olduğunu gösterir aşk uyanık kalbime.
Yeryüzü meczub bir mevlevi gibi o aşkla döner güneşin etrafında.
Elektronlar aynı Sevgilinin cezbesiyle döner çekirdeğin etrafında.
Oksijen ve hidrojen o aşk ile birleşirler ve su gibi rahmetin cisimleşmiş halini meyve verirler.
Bülbül aşkın cezbesiyle güle nağmeler dile getirir.
varlıkların bütün dönüşleri, bütün hareketleri, bütün çekim kanunları aşktandır.
Bütün kâinatın mayası aşktır.
ilâhî aşkın şarabıyla zerrelerden yıldızlara kadar herşey istidadına göre kendinden geçmiştir.
Aşkın ateşiyledir ki, Ezelî Güneş'e doğrudan aynalık yapan, Ona her hal ve şartta yönelebilen "reşha"nın içindeki katılıklar yanar, ziya ile nura döner.
Aşığım ben; varlığa... hayata... bekaya... kemale... cemale... aşığım.
Benliğimden soyunduğumda, imanın şuurunu giyindiğimde anlarım ki, aşkım aslında Onun isimlerinedir, Onadır.
Onun bekasına, Onun kemaline ve cemalinedir.
Zira hakikî beka Onundur; eksiksiz kemal Onundur ve kusursuz ebedî cemal Onundur.
Aşkım Onun cemaline, kemaline bir delildir.
Aşkım ve muhabbetim marifetimdir, kulluğumdur...
alinti

arkadaşlar çok begendim sizinde okumanızı istedim...
muhabbeti aşk'la...

Firariyim şimdi zamandan...

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Aşk Rahmettir...
« Posted on: 05 Aralık 2008, 07:06:21 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Aşk Rahmettir... oyunları, Aşk Rahmettir... programı, Aşk Rahmettir... oyunu indir, Aşk Rahmettir... program yükle, Aşk Rahmettir... download, Aşk Rahmettir... hikayeleri, Aşk Rahmettir... resimleri, Aşk Rahmettir... haber, Aşk Rahmettir... yükle, Aşk Rahmettir... videosu, Aşk Rahmettir... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2008, 14:06:09 »

Bülbül aşkın cezbesiyle güle nağmeler dile getirir.
varlıkların bütün dönüşleri, bütün hareketleri, bütün çekim kanunları aşktandır.
Bütün kâinatın mayası aşktır.

Allah Razı Olsun  Çok güzel

Ellerinize sağlık  Alkış Alkış Alkış

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
gönül fakiri
....
Faydalı Üye
*

« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2008, 19:10:25 »

Ecmain inş. Rabbim sizdende razı olsun..
Aşk versin gönlünüze derdide dermanıda yine kendisi olan...
yer aşk...gök aşk...can aşk...nefes aşk ile olduktan sonra
ne diyelim kalın derd-i aşk ile...
muhabbetle...
Sponsor Bağlantı

ömer gül
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 507

dost istersen ALLAH yeter

« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2008, 19:33:07 »

Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun

Ve vicdanım bu cezbesi ile tanır ALLAH'ı.
O cemal Sahibi tecelli ettiğinde, perdesiz şâşaayla daim tecelli ettiğinde cezbeye düşer vicdanım.
Vicdanımın bu cezbesi ve incizabı hem Onun Vacibü'l-Vücud oluşuna, hem de Celâl ve Cemal Sahibi oluşuna kesin bir delil olur.
Sadece benim değil, bütün varoluşun kalbindedir aşk ve yok olmayan bir Mâşuk'u gösterir.
Ben ki insanım, varoluş ağacının meyvesiyim. Nasıl ki ağaçta olmayan meyvede görünmez; o halde, benim sinemdeki ilâhî aşk gibi, kâinatın sinesindeki hakikî aşk da Ezelî bir Sevgiliyi gösterir.

dost istersen ALLAH yeter

Sponsor Bağlantı

HaSaN_44
MALATYALIYIZ OOO KADAR
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 137

« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2008, 19:35:50 »

Allah Razı Olsun

Sponsor Bağlantı

gönül fakiri
....
Faydalı Üye
*

« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2008, 20:57:35 »

Ecmain Ecmain inş.
Rabbim sizdende razı olsun...
Aşk rahmettir demişler...
Rahmet derken aşkı kasdetselerde muhabbet ve duayıda rahmetin içinde gizlemişler...
Rabbim rahmetiyle lutfensin aşkını...
yazıda demişya
''Aşığım ben; varlığa... hayata... bekaya... kemale... cemale... aşığım.''
 aşıgım diyebilecek aşk versin inş.
dua ve muhabbetle..
Sponsor Bağlantı

AY TİGİN
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2008, 18:53:39 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

yolislam
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2008, 22:35:23 »

Emeğinize sağlık ALLAH razı olsun.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar
Credit Check | Loans | Xbox Mod Chip | Credit Card Consolidation | Credit Card
|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Arşiv2| |Wap| |Wap2| |imode| |XML| |Rss1| |Rss| |Tags| |Sitemap| |UrlList|

kurye Diyet | Zayıflama Program Download Forum diyet ilahiler zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Selamun Aleykum
Sitemize Üye Olarak
Daha iyi Faydalanabilirsiniz.
Üye olmak için tiklayin