|
gullerim
Ziyaretçi
|
 |
« : 27 Kasım 2007, 10:04:02 » |
|
Forumumuza Verdiği Değer Ve İlgiden Dolayı
Ayın Üyesi Seçilen ravzam Kardeşimizi Tebrik Eder
Paylaşımlarınızın ve Muhabbetimizin Daimi olmasını Yüce
Mevlamızdan Dileriz
Dualarımızda Kardeşimize de Yer Verelim İnşALLAH
SELAM VE DUA İLE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
HawasHasan
Gelmiş Bahar Geçmiş Yazlar Neyleyim..
Administrator
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2007, 10:06:48 » |
|
 ravzam kardeşimizi Tebrik Ediyorum.. Teşekkürler ravzam kardeşim.. Paylaşımlarının devamını bekleriz İnşaAllah..
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
ravzam
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2007, 10:19:00 » |
|
 sözlerle ifade edemiyeceğim kadar cok şaşırdum ve sevindim  hiç beklemediğim bişeydi,adımı görünce heyecanlandım  dualarda buluşmak dileği ile.... en güzele emanetsiniz.... ravzama giden kardeşlerimizdende dua istiyorum.... haccınız mubarek, yollarınız mevlamıza olsun inşaALLAH... SELAM VE DUA İLE...
|
|
|
|
|
|
ALLAH ım senin sevgini,seni sevenin sevgisini,seni sevmeye yaklaşdıracak amellerin sevgisini nasib eyle!!!! 
|
|
|
|
|
HawasHasan
Administrator
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2007, 12:44:57 » |
|
güllerim adminimiz özel mesajla adresinizi istedikten sonra hediyenizi size kargoyla gönderecektir.. tekrardan tebrik ederim.. 
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gullerim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2007, 16:09:18 » |
|
ravzam kardeş sen bana alabileceğin bi adres ver en kısa zamanda elinde inşALLAH 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ravzam
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2007, 17:43:47 » |
|
çok güzel bi moral oldu benim için...hoş bi sürpriz... hani bayram harçlığı alan çocuklar sevinirlerya  sitemize cok emek veren kardeşlerimiz varken aslında ben bu ödülü haketmedim 
|
|
|
|
|
|
ALLAH ım senin sevgini,seni sevenin sevgisini,seni sevmeye yaklaşdıracak amellerin sevgisini nasib eyle!!!! 
|
|
|
HawasHasan
Administrator
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2007, 17:46:57 » |
|
çok güzel bi moral oldu benim için...hoş bi sürpriz... hani bayram harçlığı alan çocuklar sevinirlerya  sitemize cok emek veren kardeşlerimiz varken aslında ben bu ödülü haketmedim  peki yeni bir oylama yapalım ölese 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gullerim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2007, 18:37:18 » |
|
hediye bu ay benden inşALLAH  en kısa zamanda yollayacam inşALLAH artık çoban armağanı kabul edersen  emeği gecen kardeşlerimizden ALLAH razı olsun nasipse her ay bir kardeşimiz olucak inşALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CanDost
Kavuşturana Şükürler Olsun.
Administrator
|
 |
« Yanıtla #17 : 27 Kasım 2007, 20:01:09 » |
|
ravzam kardeşim hayırlı olsun , tebrikler Bir çok arkadaşımız güzel paylaşımlarda bulundular Ama biz sadece birini seçmek durumundaydık Kesinlikle diğer arkadaşların eksiklikleri var anlamında düşünülmesin Rabbim hepinizden razı olsun ravzam kardeşimi tekrar tebrik eder Paylaşımlarının devamını dilerim Selam ve Dua ile...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
gullerim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 27 Kasım 2007, 20:03:47 » |
|
|
|