Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Baş Örtüm Olmadan Asla !
Cevap SayisiCevap Sayisi: 12 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 791 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Baş Örtüm Olmadan Asla !  (Okunma Sayısı 791 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mucahid
İslam Davasında Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız........
Administrator
*

Toplam Oyu: 160

Söylemlerimiz İle Eylemlerimiz Bir Olmalı !!!!!

« : 25 Aralık 2007, 13:36:21 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Baş Örtüm Olmadan Asla !
« Posted on: 04 Aralık 2008, 21:18:22 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Baş Örtüm Olmadan Asla ! oyunları, Baş Örtüm Olmadan Asla ! programı, Baş Örtüm Olmadan Asla ! oyunu indir, Baş Örtüm Olmadan Asla ! program yükle, Baş Örtüm Olmadan Asla ! download, Baş Örtüm Olmadan Asla ! hikayeleri, Baş Örtüm Olmadan Asla ! resimleri, Baş Örtüm Olmadan Asla ! haber, Baş Örtüm Olmadan Asla ! yükle, Baş Örtüm Olmadan Asla ! videosu, Baş Örtüm Olmadan Asla ! msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Mucahid
İslam Davasında Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız........
Administrator
*

« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2007, 13:37:49 »

Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir.

Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır.

Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır.

Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur.

Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur.

O benim bacımdır.

Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.

O, benim bacımdır. Onun namusunun dokunulmazlığı vardır. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin...

Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır

31.Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte ALLAH'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Mucahid
Administrator
*

« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2007, 13:43:37 »

Sponsor Bağlantı

Mucahid
Administrator
*

« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2007, 13:48:08 »

Sponsor Bağlantı

dilek_naz
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 11

« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2007, 20:12:25 »

Şaşkın rabbim yarrr ve yardımcımızz olsun...

başka diyecek birşey bulamıyorum

SeNdEmİ SaKiN SuLaR DeNiZLeR GiBi BiR AnDa KaYbOLuP UzUn BiR SüRe SoNRa bÜyÜk bİr DaLgA İLe gELmEk iSTiYoRsuN?...

Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2007, 20:16:48 »

Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Allah Razı Olsun  Mücahidim

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

gullerim
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2007, 20:20:47 »

başörtüm olmadan asla  Allah Razı Olsun abi
Sponsor Bağlantı

Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2007, 20:40:37 »

başörtüm olmadan asla  Allah Razı Olsun abi
Aynen

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

nilgunyalcin
>>...Dua ile...<<
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 8

« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2007, 19:17:04 »

Allah Razı Olsun Paylaşım için Çok Teşekkürler... yazın için emeğine sağlık..
Alıntı
Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.
Allah Razı Olsun Teşekkürler

resimler için de şunu diyebilirmki;Ağlamaktan bir hal olduk..
Rabbim cümlemize daha da SABIR nasip eder inşaALLAH
ALLAH'ım ıslah etsin bu YASAĞI BAŞLATANI, DEVAMINDA DA ARKA ÇIKANLARI!
Utansınlar kendilerinden!
Rabbim yardım et cümle Ümmet-i Muhammed'e..
inanın çok ağlıyorum böyle durumları gördükçe, hele bir de dışardaki başı açıklar beni daha da yakıyor.

Tekrar teşekkürler Mücahid kardeş Paylaşım için.
Selametle.
Dua ile.

Sabrın Şehrinde Buluşmak Ümidi İle..

Sponsor Bağlantı

Mucahid
Administrator
*

« Yanıtla #9 : 31 Aralık 2007, 14:04:41 »

Amin Ecmain İnşALLAH
Sponsor Bağlantı

yasir
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #10 : 31 Aralık 2007, 15:16:48 »

esselamun aleykum kardeşlerim evt baş örtü farzı ayındır. peygamber sav güclü hadiside diyorki eger ben size bişi emredersem farz kılarsam onu elinizden geldigi kadar yapın ama ben size bişiyi nehyedersem kacının bakın burda elinizden  geldigi kadar kacının demiyor kacının diyor kesip atıyor onun icin alimler harama önem veriyor insan  önce haramlardan kacmalı bir haram yapıpda farz yapamazsın  önce haramdan uzak durcan sonra farzları yapacan  burda haramlara daha cok önem veriliyor mesala baş örtü  farzı ayındır ama doktor olmak farzı kifayedir onun icin  zaten okdar doktor var doktor olcan ama harama gircen ama baş örtüsü taksan  farzı yerine getirmiş olcan  hangisi önemli ALLAH hem yerin hem göyün yaratıcısıdır kanun koyucu ALLAHtır okadar vesselam
Sponsor Bağlantı

hasbihal
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 14

« Yanıtla #11 : 02 Mart 2008, 14:59:01 »

Allah Razı Olsun  (ecmain..)
ALLAH CC YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
DAVAMIZDAN KİMSE DÖNDÜREMEZ...........

Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”[/b]

Sponsor Bağlantı

ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 41

ya sabr..

« Yanıtla #12 : 26 Mart 2008, 15:25:33 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun bu haksızlıkları bizlere reva gören acizler için üzülüyorumbu dünyada zevk ü sefa içinde yaşasalar bile bu yaptıkarının hesabını o kadar mazlumun hesabını ahirette nasıl verecekler  yazık çok yazık ......