|
|
 |
« : 11 Mayıs 2007, 14:35:31 » |
|
 |
|
 |
 |
[/align]
[]Sırtımızı yasladıgımız her sey bir gun bizi terkedip gidiyor.. Ustunde durdugumuz dallar kırılıyor, gemimiz rotasını kaybediyor.. Dalgalar huzunle beraber kalbimizin limanina carpiyor.. Carptikca aci veriyor, gullerimize hazan dokunuyor.. Gunese matem dusuyor, gozumuzun onu karariyor.. Cok mu umit bagliyoruz bu dunyaya acaba? Sirtimizi cok mu yasliyoruz beser-i duygulara.. Vakit, nakit...Zamanin anlamini unutuyor dımagımız.. Olmuyecek gibi kosusturuyoruz hayat yolunda.. ÖlÜm mü??!! Canim daha cok genciz,..(!) Hayır mı yapacak mısım, yaparım daha.. Tevbe mı edecekmisim ederim daha.. Biz olmeyiz saniyoruz(!) hani genciz ya daha.. Halbuki genc iken topraga giren sayisiz insan var.. Olumu anmaktan kaciniyoruz.. Huzursuz mu oluyoruz acaba.. Ozgurlugumuz mu bozuluyor her anisimizda... Bazen, dunyada yaslandıgım herseyin bir gun beni terk ettigini hissediyorum.. Yanliz kalıyorum yuregimle... Herkes yanimda, hersey var belki ama yanlızlıgı yudumluyorum.. Ve Rabbim... O`nun rahmetine sıgınmak... Secdenin manevi havasinda bogulmak teselli ediyor O`nu anan gonulleri.. Yureginizi ozgur birakın... Yurekler ancan ALLAH`a dayandikca... O`na guvendikce ozgurler.. Beseri hersey birgun bizi terkediyor.. Seviyeli olsun dunyalik seylerle iliskilerimiz.. Sonsuzluga bırakalim yureklerimizi.. Sonsuzluk askina talip olalım insaALLAH]
[Insan yaklastikca yaklastigindan ayrı
Belli ki yakınımız yok, ALLAH`tan gayri]
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2007, 17:14:13 Gönderen: HawasHasan »
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı oyunları, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı programı, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı oyunu indir, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı program yükle, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı download, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı hikayeleri, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı resimleri, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı haber, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı yükle,
bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı videosu, bellıkı yakınımız yok ALLAHtan gayrı msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2007, 14:50:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Rabbim... Senden Başka Hiçbirşeyi Olmayan Ben Senden Başka Herşeyi Olana Acırım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapZaman akıp giden nehirdir. Sonu uçsuz bucaksız denizdir. Eğer bu nehre kapılırsan gideceğin yer Cehennemdir..
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2007, 12:40:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2007, 11:43:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|