Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 147 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var  (Okunma Sayısı 147 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aysen
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 3

« : 08 Temmuz 2008, 00:50:12 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var

Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum.
Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu. Abdest aldım.
Aynanın karşısında yüzümü kurularken bir baktım anaaaaa! Oda ne? Benim bir dilim var.
Yav hemen gülmeyin. Bir sonunu dinleyin hele!!
Neyse bir baktım benim bir dilim var. Amanın bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti sormayın. En az on dakika baktım dilime.
Aynanın karşısına geçtim dilimi sevdim dakikalarca. Çok çay içmekten yıpranmış falan ama maşALLAH aslan gibi benim dilim. Düşündüm aynanın karşısında.
Sonra aynada bakarak dilime, “AAAALLLLAAAAHHHHHH” dedim sessizce.
Tabi ben demedim. Dilim dedi ALLAH” diye.

Yahu benim “ALLAH” diyebilen bir dilim var. Sonra “LAİLAHEİLLALLAH” dedim dilimle. Hay kurban olayım dilime dedim kendi kendime.
Bak görüyo musun ne güzel “ALLAH” diyo. Sonra hemen koştum seccadenin başına iki rekât şükür namazı kıldım.
Dilim ede ödül olarak bir parça çukulata koydum “ALLAH” diyebildiği için.
Ya diyemeseydim?
Ya dilim olmasaydı. Hamd olsun dilime, adını söyletme güzelliğini bana nasip eden ALLAH’ıma.
Benim dilim, dünya denen şu yalan dolanın içerisindeki tek gerçeği söyleye biliyo; ALLLLAHHHHH !!!!!!!
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var
« Posted on: 05 Aralık 2008, 00:27:54 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var oyunları, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var programı, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var oyunu indir, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var program yükle, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var download, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var hikayeleri, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var resimleri, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var haber, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var yükle, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var videosu, Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Aysen
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 3

« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2008, 00:58:27 »

Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var

İnsanın her hangi bir zaman dilimi içerisinde, uyanır uyanmaz, kendisini yaratan bir ALLAH olduğunu bilmesi ne kadar muhteşem bir olay. Düşünsenize dağın başında tek başınıza da olsanız yada bir okyanusun ortasında küçücük bir kayığın içerisinde bile uyansanız sizi gören muhteşemler muhteşemi eşsiz,benzersiz, sonsuzluğu kaplayan ALLAH’ımız var.
Ol dedi mi olan, dur dedi mi duran sizi yaratan mekandan münezzeh yüce ALLAH... Tefekkür, tefekkür, tefekkür... şimdi düşünsenize sizin şu bilgisayarın başında oturduğunuzu gören, bu yazıları okuduğunu bilen düşüncelerinizi siz düşünmeden düşünebilen bir ALLAH var. Hangi ortamda hangi mekanda hangi durumda olursanız olun sığınabileceğiniz medet umacağınız teselli bulabileceğiniz ALLAH´ınız var. Hamd olsun bizlere kendisini idrak edebilme kabiliyeti veren a. Hamd olsun yüreğimize beynimize kendisini tanıma lütfunu gösteren Rabbimize. Ya kalplerimiz kilitli düşüncelerimiz mühürlü olsaydı. Ya ALLAH´ımızı tanımasaydık. Ya bilmeseydik. Bazen içlenirim kendi kendime. üzülürüm.

ALLAH’ımdan utanırım. O bana kendisini tanıma O na tapma O na kul olma şerefini bahşetti. Bana iki cihan sultanına ümmet olabilme saadetini lutfetti. Derim ki, ey yüceler yücesi Rabbim sen bana neler neler lutfettin. Otursam gece gündüz sadece seni bilmenin şükrünü ödemeye çalışsam ödeyemem der utanırım ALLAH’ımdan.

Düşünsenize, bütün dünya sizin olmuş, cepleriniz para dolmuş, hatta dünyanın tek hükümdarı siz olmuşsunuz. amerikaya gitmiş özgürlük heykelinin yerine ondan daha büyük hemde altın heykelinizi diktirmişsiniz. Sizce hangisi baki olan?

Körpecik yüreğinize eşsiz ve sonsuz bir ALLAH´ı koymakmı sizi ebedi kılacak olan, yoksa siz öldükten sonra sizden sonraki hükümdarın gelişine kadar bir yerde duracak heykelinizmi sizi sonsuzluğa taşıyacak olan.

Hamd olsun beni öldürecek ve kendisine döndürecek kabesine secde ettiğim ALLAH’ıma. Vay haline yüreğinde tapacak bir ALLAH’ı olmayan zavallılara...

Hamd olsun bana iki el on parmak verip kendisi bu site vasıtasıyla anlatma şerefini layık gören yüce Rabbime...
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
REYHANİ
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

GAVS-I SEMADANİ

« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2008, 10:44:48 »

Allah Razı Olsun  çok çok güzeldi

ALLAH-u Zülcelal'e ne kadar şükretsek az.

Cihad demek gücünün tamamını kullanmak imkanlarının tamamını kullanmak demektir....

İmmamı Rabbani...k.s...

"İman edenler ALLAH yolunda savaşır. İnkar edenler ise "tağut" yolunda..."
(Nisa suresi, 76)

Sponsor Bağlantı

turk8487
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2008, 11:31:52 »

çok ğüzel ve çok dogru insan her zaman bütün azaları için şükretmesi lazım  [emeğine sağlık]kardeşim  Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

HiFa
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2008, 12:42:19 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

Etiket: