Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´
Cevap SayisiCevap Sayisi: 6 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 118 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´  (Okunma Sayısı 118 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevdaDEDİM
dünün benden çaLdıkLarını beLki geri verir öbürgün...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 63

Boşver Gitsin...

« : 04 Ekim 2008, 23:41:39 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Newsweek dergisi şaşkınlık içinde!
Editörlerin ağzı açık kalmış, muhabirler, ellerinde kahve dolu kupalar, öylece bakıyorlar! "Tanrım, George" diyor bir tanesi, "Türkler ha? Gerçek olabilir mi? Ama nasıl?"

Çok mu dramatik oldu?

Şu daha dramatik:

2003 yılından beri, dünyada ilk defa Türkiye´de bu kadar çok insana (21 kişi!) kuş gribi bulaşıyor, ama sadece dört kişi hayatını kaybediyor!

Virüsün görüldüğü diğer ülkelerde hastalığa yakalananların yarısından fazlası ölmüş.

Türk hastalardan ise tamamına yakını iyileşip taburcu olmuş, işine gücüne dönmüş. Kalanlarda, hastalık "son derece etkisiz"!

Newsweek "Bu duyduğumuz katil hastalık değil" ifadesini kullanıyor ve şu ihtimalden bahsediyor:

Türkler kuş gribine karşı dirençli!

Hayretlere düşüren "fenomen"i, International Herald tribune gazetesi "Bilimsel Bilmece" olarak nitelendiriyor!

Ve bu vesileyle bilimsel olarak kanıtlanmış ve dünya alem görmüş oluyor ki, "Biz Türküz, bize bir şey olmaz"!

Hatta, Türkiye´de kuş gribine yakalanmış, ama belirtiler çok hafif olduğu için farkına varmamış yüzlerce insan olabilirmiş!

Bakın bu ilginç!

Birkaç hafta önce kendimi berbat hissederek kalktım. Daha önce yaşamadığım tür bir soğukalgınlığı. Dayak yemiş gibiyim, boğazım şiş, burnum akıyor, akşamları ateşim çıkıyor.

Haftada yedi gün çalışan biri grip olduğunda ne yapar? Yatak döşek yatmaz tabii. İlaçlar milaçlar, ayakta geçirdim. Dört gün sonra bomba gibiydim.

Gribim süresince her akşam zarif eşimi kuş gribine yakalanmış olabileceğim endişesiyle daralttım, bunalttım!

Kendisi ise hiç oralı olmadı ve olayı muhtelif esprilerle, ya da duymamış gibi yaparak geçiştirdi.

Şimdi soruyorum: "Evet, hastalık hastası olabilirim. Ama madem Türkler virüse karşı dirençli, çoğu hafif, hatta belirtisiz atlatıyor, ben de kuş gribi geçirmiş olamaz mıyım?"

Siz gülün bakalım!

Yabancı basının üzerinde durduğu, bana göre zayıf diğer ihtimaller, virüsün güçsüzleşiyor olması ve devletin çok erken ve etkili müdahalesi sonucunda hastalığın yenilmesi.

Benimse konuyla ilgili teorim şudur: Yıllardır içinde muhtelif mikroplarla kanserojen maddelerin el ele halay çektiği gıdalarla beslenen, koli basili yuvası denizlerde yüzen, kirliliğin adam öldüren boyutlara vardığı havayı soluyan, ortasından lağım akan sokaklarda dolaşan Türkleri kuş gribi virüsü falan yıkamaz!

Ha, ne olur, birkaç gün öksürürsün, hafif ateş çıkar, benim gibi dördüncü gün ayağa kalkarsın!

Hatta bir adım daha öteye gidersek, Türkler, "Çernobil çayı" tabir ettiğimiz radyasyonlu çaylardan, uzun yıllar boyunca düzenli olarak içerek bir nevi aşı yaptırmış, radyasyona bağışıklık kazanmışlardır muhtemelen.

Bence dünyanın sonu nükleer bir patlamayla olacaksa, yeryüzünde sağ kalacak tek canlılar Türkler olacak, ve yeni medeniyeti vatandaşlarımız kuracaktır!

Şimdiden hayırlı olsun.

Kaynak: Bilinmiyor

Kahkaha

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´
« Posted on: 04 Aralık 2008, 23:06:44 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ oyunları, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ programı, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ oyunu indir, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ program yükle, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ download, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ hikayeleri, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ resimleri, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ haber, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ yükle, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ videosu, Bilimsel gerçek: ´Türküz, bize bir şey olmaz!´ msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
ravza87
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 3

« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2008, 00:00:29 »

Kahkaha Kahkaha Kahkaha NE MUTLU TÜRK OLANA! Çiçekçi    Teşekkürler

sevgi kaynaktan çıkan suya benzemeli,harcandıkça bitmemeli...
kaynaktan çıkan su harcandıkça bitmez,çünkü kaynaktır! kaynağı topraktır! kaynağını imandan almayan sevgi tükenmeye müstehaktır!

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2008, 01:45:56 »

ben tevekkül sahibiyim bana bişey olmaz diyenlerdenim  gülümseme

ilginç tesbitlerdi  Teşekkürler sevdaDEDİM

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2008, 18:07:58 »

gülümseme  Teşekkürler

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

akifen
Muvvahid
*

Toplam Oyu: 26

akif yıldırım

« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2008, 18:09:54 »

NE MUTLU TÜRK OLANA!        Hııımm 

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
lütfen okuyun rabıta nedir?

Sponsor Bağlantı

zeyynnep
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 57

« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2008, 18:39:41 »

Teşekkürler gülümseme
Sponsor Bağlantı

sevdaDEDİM
dünün benden çaLdıkLarını beLki geri verir öbürgün...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 63

Boşver Gitsin...

« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2008, 20:03:07 »

Rica Ederim Tebessüm
Sponsor Bağlantı

Etiket: