|
|
 |
« : 12 Haziran 2008, 22:55:13 » |
|
 |
|
 |
 |
BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ...
İbadetler niyetsiz kabul edilmeyeceği gibi, kalp huzuruyla yapılmayınca da kâmil olmayacağı malum. Kalp huzuru ise ancak tefekkürle Rabbine ram olmuş gönülle mümkün. Hele dinin direği namaz için kalbin uyanıklığı ve teslimiyeti şart. Bu yüzden dedelerimizin, ninelerimizin Mızraklı İlmihal’den bir tekerleme gibi öğrenip ve kalplerine yerleştirdikleri şu satırlar ne hoş:
“Ezan-ı Muhammedî okundukta, İsrafil Aleyhisselam Sûr’a üfürüyor deyu, Ve abdeste kalkarken kabrimden kalkıyorum deyu, Camiye giderken mahşer yerine gidiyorum deyu; Müezzin ikamet edüp cemaat saf tutarken, bu mahşer meydanında yüzyirmi saf olup, Seksen safı Bizim Peygamberimiz’in Ve kırk safı sair peygamberlerin ümmetleri olsa gerektir deyu; İmam Fatiha’yı okurken, sağımda cennet, solumda cehennem, ensemde Azrail, Karşımda Beytullah, önümde kabir, ayağımın altında sırat vardır deyu, Acaba benim sualim âsan, ettiğim ibadet başıma tac ve yanıma yoldaş Ve kabrime çerağ olur mu deyu, tefekkür etmeli…”
Akif GÜLER Semerkand Dergisi - Ağustos/2000
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... oyunları, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... programı, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... oyunu indir, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... program yükle, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... download, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... hikayeleri, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... resimleri, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... haber, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... yükle,
BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... videosu, BİR TEFEKKÜR ÖRNEĞİ... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2008, 00:02:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2008, 10:48:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2008, 22:22:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2008, 10:31:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2008, 17:21:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ekim 2008, 13:26:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ben Yaşadıkça KUR'AN'ın Bendesiyim.Ben Hz.Muhammed(s.a.v)'in Yolunun Tozuyum!!!
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Ekim 2008, 21:40:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|