Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu coca cola işte böyle katlediyor
Cevap SayisiCevap Sayisi: 12 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 530 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: coca cola işte böyle katlediyor  (Okunma Sayısı 530 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 38

ya sabr..

« : 25 Haziran 2008, 10:30:25 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Coca Cola işte böyle katlediyor

İçerdiği maddeleri tepkilere rağmen ısrarla gizli tutan Coca Cola’nın İsrail’in en büyük destekçilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz?

Coca Cola’nın yaptığı reklamlardan birinde aynen şöyle deniliyor: Coca Cola iç, İsrail’i destekle. Amerikan ürünlerini destekleyerek, İsrail’e destek verin’

Belçika’da, Sağlık Bakanlığı’nın bu ürünü içenlerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü ve bu içeceğin içerdiği maddeler nedeniyle alyuvarların eridiğini, dolayısıyla kansızlık meydana geldiğini bildirdiği Coca Cola, elde ettiği karının yüzde 50’sini de İsrail ordusuna aktarıyor.

Hindistan’ın geçtiğimiz yıl tamamen yasakladığı, Letonya’da ise okullardaki satışını tamamen, dışarıda ise çocuklara satışını yasakladığı Coca Cola firması, Filistin topraklarında katliam yapan İsrail’in de en büyük destekçisi.

EN FAZLA TÜKETENLER MÜSLÜMAN ÜLKELER Sad Sad Sad Sad
Yahudilerin yaşadığı alanlarda yaptığı reklamlarda, Coca Cola içenlerin aynı zamanda İsrail’e destek verdiği mesajı veren firma, elde ettiği karının büyük bir bölümünü ise Müslümanlardan karşılıyor. Yapılan araştırmalara göre Coca Cola içenlerin büyük bir bölümünü Müslüman ülkeler teşkil ediyor. Yani Müslüman ülkeler kendi elleriyle İsrail’e uçak, bomba, tank ve tüfek sevkıyatı gerçekleştiriyor.
      habervaktim.com

URL=http://imageshack.us][/URL]
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: coca cola işte böyle katlediyor
« Posted on: 22 Kasım 2008, 12:30:11 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: coca cola işte böyle katlediyor oyunları, coca cola işte böyle katlediyor programı, coca cola işte böyle katlediyor oyunu indir, coca cola işte böyle katlediyor program yükle, coca cola işte böyle katlediyor download, coca cola işte böyle katlediyor hikayeleri, coca cola işte böyle katlediyor resimleri, coca cola işte böyle katlediyor haber, coca cola işte böyle katlediyor yükle, coca cola işte böyle katlediyor videosu, coca cola işte böyle katlediyor msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
l_devrialem
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2008, 16:48:26 »

coca cola derken burada bence hata yapıyoruz. yani konuyu Amerikanın politikasi ile inceliyoruz; ama bu bir hatadır. coca cola boyle bir aciklama bile yapmadı; kim duymus bu aciklamayi da bu sekilde yaymaya baslamis?? bunlar iftiradir, gunahtır..
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

ya sabr..

« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2008, 17:00:34 »

neden coca cola deyince savunmaya geçiyorsunuz anlamış değilim ayrıca ne dediğinden faydalı veya zararlı olmasından ziyade nerelere yardım yaptıkları açıkca ortadayken sizin bu şekilde savunmanızı hiç anlamıyorum  kaynak bellidir kardeşim inanmak veya inanmamak kişiye kalmış selametle...
Sponsor Bağlantı

l_devrialem
Yeni üye
*

« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2008, 17:31:30 »

coca cola deyince savunmaya gecmiyorum aslinda, bu gorusun yanlis oldugunu dusunuyorum. tabi ki isteyen icer, istemeyen acmez ama coca cola gibi buyuk firmalar turkiye olsun filistin olsun bircok ulkede istihdam saglayan onemli firmalardır. biz kendi firmalarımızla bunu gerceklestiremiyoruz, ama diger firmaları da tuketmeyelim diye her seyi yapiyoruz. issizlik gunumuzun en onemli sorunlarından biridir. nereye yardım yaptıgı yerine bence ulkemizde olumlu olarak neler yaptıgı onemlidir.
Sponsor Bağlantı

elvan02
Yeni üye
*

« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2008, 18:10:14 »

Konu koladan açılmışken bir paylaşımda bulunmak istiyorum sevgili arkadaşlar.Kolanın neler yaptığı üzerine kısa bir slayt buyrun:
Tıkla!
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1114

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2008, 21:46:56 »

coca cola deyince savunmaya gecmiyorum aslinda, bu gorusun yanlis oldugunu dusunuyorum. tabi ki isteyen icer, istemeyen acmez ama coca cola gibi buyuk firmalar turkiye olsun filistin olsun bircok ulkede istihdam saglayan onemli firmalardır. biz kendi firmalarımızla bunu gerceklestiremiyoruz, ama diger firmaları da tuketmeyelim diye her seyi yapiyoruz. issizlik gunumuzun en onemli sorunlarından biridir. nereye yardım yaptıgı yerine bence ulkemizde olumlu olarak neler yaptıgı onemlidir.
yani kimin tecavüzlere uğradığı kaç bebeğin öldüğü önemli değilde türkiyedeki çalıştırdıkları 500 kişi önemli diyorsunuz..
doğrusu bu yönünü hiç düşünmemiştim..
İnşaALLAH.. birgün yanlışlıkla filistine giden bir füze bacanızdan içeri girip size, anne-babanıza ve kardeşlerinize bir sürpriz yapmaz..
o zaman mümin kardeşlerinize olan bu yüce! merhametinizi gözden geçirmeye fırsatınız olmaz..
zira güneş batmıştır..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

hasbihal
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 14

« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2008, 22:24:07 »

İntihar İntihar İntihar İntihar İntihar İntihar [vurkendini
 Şaşkın

Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”[/b]

Sponsor Bağlantı

l_devrialem
Yeni üye
*

« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2008, 09:34:38 »

ben sadece Amerikan Emperyalizmiyle firmaların markaların karıstırılmaması gerektigini savunuyorum. Amerika İsrail destekcisi olabilir, bu coca colayi baglamaz. Bu benim sahsi dununcemdir bunun icin kendimi vurmama gerek yok bence!
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1114

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2008, 22:36:48 »

ben sadece Amerikan Emperyalizmiyle firmaların markaların karıstırılmaması gerektigini savunuyorum. Amerika İsrail destekcisi olabilir, bu coca colayi baglamaz. Bu benim sahsi dununcemdir bunun icin kendimi vurmama gerek yok bence!
emperyalizm herşey üzerine olabilir..
firmalarla da olabilir..
amerika hükümet olarak israili desteklerse bu colayı bağlamaz.. ama cola kendisi israile destek verirse bu kendisini bağlar..
nitekim bağlıyorda..
Sponsor Bağlantı

l_devrialem
Yeni üye
*

« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2008, 15:39:03 »

ben kesinlikle bir amerka savunucusu degilim. müslümanlıga ters dusecek bir seyi yapmam. sadece körü körüne inanmak yerine biraz arastirmayi seciyorum. su an coca colanın basina bir Türk'ün geçmesi de bence burda yazılanlari direkt olarak curutuyor. 
Sponsor Bağlantı

özledimm
affet yarab!!...
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 16

selam olsun sana ey YAR!!...

« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2008, 15:59:38 »

coca colanın nasıl ve neyden yapıldığı gayet açık biliniyo arkadaşım colanın başına türk geçmesi demek içindekileri değiştircek anlamına da gelmiyo ayrıca içmek yada içmemek insanın midesine ve kalbine kalmış bişey
yakın bi arkadaşım kısa bi süre cola turka fabrikasında çalıştı ve dediği tek şey hayatıma bi daha ağzıma bile almam sonra işi bıraktı.
EN FAZLA TÜKETENLER MÜSLÜMAN ÜLKELER sudi arabistan müslümanlığı en iyi yaşayan ülke belki ama ordaki coca cola tüketimini gördüğüm zaman şok olmuştum bu işten çok ciddi para kazandıklarını gördük orası çok sıcak ve en ucuz içecek eğer ki arabistan bile bu kadar tüketirken bizim halimiz ne olsun...

[/URL]

Sponsor Bağlantı

l_devrialem
Yeni üye
*

« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2008, 08:28:23 »

coca colanın nasıl ve neyden yapıldığı gayet açık biliniyo arkadaşım colanın başına türk geçmesi demek içindekileri değiştircek anlamına da gelmiyo ayrıca içmek yada içmemek insanın midesine ve kalbine kalmış bişey

coca colanın icerigi acıklanmazken; hatta dünyada coca colanın icerigini sadece 2 kisi bilirken siz nasıl bir kola fabrikasında calisan insanın bu sebepten isi bıraktıgını soyleyebiliyorsunuz? orda calisanların formulu bilme ihtimali olsaydı yuzlerce coca cola olurdu simdi piyasada.. ben bilmiyorum coca colanın neden yapıldığını; yuksek ihtimalle siz de oyle..
Sponsor Bağlantı

ayşegül
Müdavim Üye
*

ya sabr..

« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2008, 11:12:45 »

tartışmaya lüzum yok kardeşim istediğinizi yapmakta özgürsünüz....
Sponsor Bağlantı

Etiket: