|
|
 |
« : 18 Nisan 2008, 14:13:14 » |
|
 |
|
 |
 |
DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü
Ben bu forumun eskisiyim. Aynı zamanda kederlisiyim. Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker. Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere. Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok. Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize. Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok sitede. Tek bir özel mesaj aldım. Ondada uyarı aldım. Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış ayzdın dedi bir tane abla. Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' ALLAH(celle celalüh)'tan korkmasam çökertecem siteyi valla. Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Sanki kendileri çok biliyorlar. Kendimi ifade etmek için şiir yazdım. Virüs girdi dediler,şiirimi yediler. Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler. Ben derim ISLAMın emri, O der imansızlar belli. Her zaman derler benim görüşüme göre. Bazende İmam ı Azam a göre. Muhalifler hep ilgi çeker. İtiraz ederim biride beni saf dışı eder. Ufak bir çocuk hükmündeyim, Benide kaale alın,delirmekteyim.
Bir de not düşmüş bizim dertli üye... Not:Sizler için basit olan teşekkür butonu karşınızdaki insanda sevinç ve güven bahçeleri açabilir.
Sizin için anlamsız olan üye notları başkalarının kendilerine olan güvenlerini kazandırabilir....
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü oyunları, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü programı, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü oyunu indir, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü program yükle, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü download, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü hikayeleri, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü resimleri, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü haber, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü yükle,
DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü videosu, DeRTLi BiR üYeNiN GüNLüĞü msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2008, 14:22:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2008, 14:33:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2008, 14:42:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2008, 15:04:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2008, 15:11:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2008, 15:13:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|