|
|
 |
« : 10 Şubat 2008, 14:43:00 » |
|
 |
|
 |
 |
SELAMUN ALEYKÜM ABİLERİM,ABLALARIM.DUA MAZLUMUN KILICI,AHİRET İNANCININ EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİ,ULULAR ULUSU SULTANA ACZİMİZİN İFADESİ,İSTEYENİN İSTEDİĞİNDE MAKAMININ ARTTIĞI,VERENİN VERDİĞİNDE SONSUZ KUDRETİNDEN HİÇBİR ŞEYİN EKSİLMEDİĞİ MANEVİ BİR NUR KÖPRÜSÜDÜR.O ÖYLE BİR KÖPRÜDÜRKİ ONU HER KULLANDIĞINDA SAHİBİNİ, MABUDUNA ZAMAN VE MEKAN TANIMAKSIZIN YALNIZ İHLAS SÜZGECİNDEN GEÇİREREK ULAŞTIRIR. KULA ACZİNİ ANLATAN ,BU DEVRANA GÖNDERİLİŞ GAYESİNİN HAKKI BİLMEK VE ONA İBADET ETMEK OLAN İLAHİ GERÇEĞİNİN BİR NİŞANESİDİR ADETA.KALPTEN TAŞIP DUDAĞA DÖKÜLEN AÇILAN ELLERLE SEMAYA ULAŞAN MELEKLERİN BİLE İMRENDİĞİ KUDSİ BİR İBADETTİR.KUL DUAYA SARILDIKÇA MENZİLİ BULUR,FETVA DERECESİNİ GEÇİP TAKVA DERYASINA ULAŞIR.BİR GÖZYAŞININ TEK BİR DAMLASINDADA OLSA,FİLİSTİNİN BAĞRINDANDA KOPSA,BÜYÜKDE OLSA,KÜÇÜKDE OLSA ARZ EDİLEN SULTANIN AZEMETİ SEBEBİYLE TAKDİRE ŞAYANDIR BULUNMAZ BİR ŞİFADIR DUA...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
BENİMDE ADIM EZANLA KURULDU SELA İLE BİTECEK
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: DUA... oyunları, DUA... programı, DUA... oyunu indir, DUA... program yükle, DUA... download, DUA... hikayeleri, DUA... resimleri, DUA... haber, DUA... yükle,
DUA... videosu, DUA... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2008, 14:47:58 » |
|
 |
|
 |
 |
Dua ; küçük mavi bir kelebek gibi
kelebeği bilirsiniz, baharın taze çiçek kokularına eşlik eder..
bugün de köyümde küçük bir kelebekle tanıştım.. küçük ve mavi
bir kelebek.. küçük bir otun üzerinde ilk gördüğümde onu mavi bir çiçek sandım. ama çiçek uçtu... ardı sıra ben de koştum.. nazlı nazlı kanat çırpıp başka çiçeksiz bir otun üzerine konu verdi.. birden o ot da kelebeğin konuşuyla çiçek açmış gibi oldu. anladım ki, kelebek sadece çiçekleri dolaşıyor değil,gittiğiyeriçiçekleştiriyor. anladım ki çiçek sadece baharda geliyor değil, vardığı zamanı bahar eyliyor..belki, dedim,
dua da böyledir, hangi hal üzerinde olursak olalım,
dilimize dua değiyorsa, kalbimizden dua sızıyorsa,
o hal birden çiçek açıyor, birden bahar oluyor. en zor zamanlarda,
en büyük acılarımızda, korku ve ürperti anlarında
yaptığımız o güzel yakarışlar, sonucu ne olursa olsun,
ebedî baharımızın
çiçeği olacak değil mi? bir kelebek gibi uçurun
ellerinizden duayı..
hafifçe ve fısıltıyla...
Senai DEMİR
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapHaksız bir davada ZİRVE olmaktansa, Haklı bir davada, ZERRE olmayı tercih ederim.....
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2008, 14:50:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|