|
|
 |
« : 03 Ağustos 2007, 01:46:57 » |
|
 |
|
 |
 |
Ebu Kılabe rivayet ediyor:
Ebu Derda r.a. günah işleyen birisine söven bir topluluğun yanından geçerken, onlara : ''Eğer siz bu adamın bir kuyuya düştüğünü görseydiniz, onu ordan çıkarmaz mıydınız ? diye sordu.. ''Evet'' cevabını alınca; ''Kardesinize sövmeyin, sizi onun durumuna düşmekten koruyan ALLAH'a hamd edin'' dedi......... Onlar: -Demek Sen ona buğz etmiyorsun? dediklerinde: ''Ben ameline buğz ediyorum. O, ameli bıraktığında benim kardesimdir' dedi........
İbni Mes'ud şöyle der:
''Bir kardesinizi günah işlerken gördüğünüzde, ''ALLAH'ım onu rezil et, ona lanet et'' diyerek ona karsı şeytana yardımcı olmayın....... ALLAH'tan onun durumuna düşmemeyi dileyin. Biz Rasulullah saw'in Ashabı, herhangi bir kimse hakkında, nasıl öldüğünü bilmeden birşey söylemezdik. Eğer ömrü hatırlı bittiyse, hayr isabet ettiğini anlardık, kötü bittiğinde ise onun için korkardık ..
(Hilyetu'l Evliya,I,225)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri oyunları, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri programı, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri oyunu indir, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri program yükle, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri download, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri hikayeleri, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri resimleri, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri haber, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri yükle,
Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri videosu, Ebu Derda ve İbni Mes'ud'un Günahkarlara sövmekten Nehyetmeleri msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2007, 08:49:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2007, 08:53:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
 [/URL] her sözüm...her kelamım yüreğimden alıntıdır!
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2007, 13:19:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2007, 13:44:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2007, 16:15:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
 [/URL] ALLAH'ım ben beni bıraksam bile sen beni bırakma...
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|