Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin
Cevap SayisiCevap Sayisi: 58 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1600 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin  (Okunma Sayısı 1600 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömer gül
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 507

dost istersen ALLAH yeter

« Yanıtla #40 : 10 Haziran 2007, 22:46:40 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Haklisin Güllerim kardesim...

Bir müslüman kadin veya erkek olsun dis görüntüsü ile ayirt edilmesi lazim....Bir kadinin örtüsü varsa.....erkegin örtüsüde sakalidir....
Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler Alkış Alkış Alkış

dost istersen ALLAH yeter

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin
« Posted on: 05 Aralık 2008, 15:17:22 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin oyunları, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin programı, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin oyunu indir, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin program yükle, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin download, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin hikayeleri, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin resimleri, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin haber, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin yükle, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin videosu, Efendi Hzretlerinin Sözlerini Ekleyin msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
samimi
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #41 : 11 Haziran 2007, 17:40:42 »

Hawas hasan sen ne demek istiyon senden daha sağlam gören müslüman yok mu dünyada .Sözlerine dikkat ed ve sözlerimi çarpıttma .Senin yaptığın çok yanliş ve ahlaka sığmayan birşey.Ben baştan ber
i çarşafa ve sakala karşı olduğuma dair yada bunları hafife alacak şeyler söylemediğim halde hep bana suizan ile baktın ve hep sözlerime kötüye yorumlayarak cevapladın.Senin bu kötü niyetini ALLAHa havale ediyorum.Bilmem yaşın kaç ama ben de sakallı birisiyim.Sadece çarşaf giymeden de müslüman olunabileceğini anlatmak istedim ama sen bu inceliği anliyacak kadar izan saghibi olmadığını kararmış kalbinle gösterdin.Yani insan çarşaf giymeden de  günümüzde yaygın olan örtü ile örtünürse müslüman olarak ayırtedilebilmesi mümkün mü değil mi?Sen bana bunu söyle başka birşeyini merak etmiyorum zaten.
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1119

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #42 : 11 Haziran 2007, 18:12:59 »

bu iş zaten yeterince büyük..
namaz ile emrolunan alemler yüzüsuyu hürmetine yaratılan Muhammed s.a.s bile mümine bir kadının başındaki eşarbına el uzatıldığı için namazını kaçırıyor..
bukadar vahim bir durum demekki...
ben burda hüküm vermedim.. sadece münazara şeklinde bir açıklamada bulundum.. sizi yada başkasını töhmet altında bıraktıysam özür dilerim.
hakkınızı helal edin inş..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

samimi
Faydalı Üye
*

« Yanıtla #43 : 11 Haziran 2007, 18:26:37 »

Ha şöyle kardeşim ,biraz müslüman kardeşlerimize hüsnü zan ile bakabilirsek hepberaber ,işte o zaman zaten ayrılık da kalmaz gayrılık da.Teşekkür ederim bu hoş yaklaşımınıza .Ve derim ki gelin kardeş olalım.
Ta ki ALLAHın rızasına erelim.Rabbim tüm müslümanlardan razı olsun.Ki o dünyaya bir sinek kadar bile değer vermemiştir ama itaatkar kulu için çok yüce olan sevgiyi indirmiştir.Onun keremine hamd olsun.
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1119

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #44 : 11 Haziran 2007, 18:30:17 »

Estağfirullah..
kardeşim.. en güzel kardeşlik islam kardeşliğidir..
bizler de biiznillah islam bağı ile bağlanan kardeşlerdeniz..
Rabbim kalbimizi birbirimize ısındırsın..
bizi islamı ayağa kaldırmakla müşerreflendirsin İnşaAllah..
tekrardan hakkınızı helal ediniz..
Sponsor Bağlantı

muamma...
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 20

« Yanıtla #45 : 11 Haziran 2007, 18:55:10 »

Anlamadım amma heralde çarşafın ve sakalın olmazsa olmaz olan yere geldim galiba.Bu iş neden bu kadar büyütülür ki.ALLAH hepimizi ıslah etsin.

amin inş. kardeşim İslâm'da tesettür yani kadının vücudunu örtmesi kesin nass ile sabittir. Bu örtü nasıl olursa olsun önemli olan vücut hatlarını göstermeyecek şekilde bol dikilmiş kalın bir kumaştan olmasıdır. Abâye, ferâce, harmani vb. bol dikimli dış kıyafetler de müslüman kadınların giyebileceği kıyafetlerdir. Çarşaf da bu kıyafetlerden biridir. Önemli olan, hür kadınların özgürlüklerini simgeleyen ve onları yabancı erkeklerin bakışlarından koruyan ve İslâm'ın razı olduğu bol bir kıyafet ile örtünmektir.herkesin kendi tercihidir tabiki ayetlerin doğrultusunda giderek hareket ediliyosa   Wink  
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #46 : 11 Haziran 2007, 19:47:15 »

Hawas hasan sen ne demek istiyon senden daha sağlam gören müslüman yok mu dünyada .Sözlerine dikkat ed ve sözlerimi çarpıttma .Senin yaptığın çok yanliş ve ahlaka sığmayan birşey.Ben baştan ber
i çarşafa ve sakala karşı olduğuma dair yada bunları hafife alacak şeyler söylemediğim halde hep bana suizan ile baktın ve hep sözlerime kötüye yorumlayarak cevapladın.Senin bu kötü niyetini ALLAHa havale ediyorum.Bilmem yaşın kaç ama ben de sakallı birisiyim.Sadece çarşaf giymeden de müslüman olunabileceğini anlatmak istedim ama sen bu inceliği anliyacak kadar izan saghibi olmadığını kararmış kalbinle gösterdin.Yani insan çarşaf giymeden de  günümüzde yaygın olan örtü ile örtünürse müslüman olarak ayırtedilebilmesi mümkün mü değil mi?Sen bana bunu söyle başka birşeyini merak etmiyorum zaten.

Çok değerli samimi kardeşim
Konuyu baştan beri takip etmekteyim
Fakat Hasan kardeşim senin söylediğin
Bu sözleri hakedecek bir şey söylemedi
Kanımca helallik dilersen iyi olur

ben burda hüküm vermedim.. sadece münazara şeklinde bir açıklamada bulundum.. sizi yada başkasını töhmet altında bıraktıysam özür dilerim.
hakkınızı helal edin İnşaAllah..

Zaten bu sözleri ile de ne kadar Tevazu sahibi olduğunu göstermiştir
Selam ve dua ile ...
(unutmayalım ki hepimiz kardeşiz)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

samimi
Faydalı Üye
*

« Yanıtla #47 : 11 Haziran 2007, 19:54:14 »

Alıntı :candost tarafından gönderildi:Çok değerli samimi kardeşim
Konuyu baştan beri takip etmekteyim
Fakat Hasan kardeşim senin söylediğin
Bu sözleri hakedecek bir şey söylemedi
Kanımca helallik dilersen iyi olur

Kusura bakma canım kardeşim ben kimden ne zaman ne için hellalik dilemem gerektiğini senden daha iyi bilen  birisi olduğuma emin olabilirsin.Çünkü ben konuşurken ve yazarken bunu bilinçli yapan birisiyim dolayısıyla bu konuda gerekeni söyledm zaten.Benim anlatmak isdediğimi bir tek değerli" akışına bırakk "kardeşim anlamış .ALLAH razı olsun çok ince ve yerinde bir yorum yaparak bu konuda ne kadar izan sahibi olduğunuzu bizlere örnek bir şekilde göstermiş oldunuz.
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 11 Haziran 2007, 20:08:02 »

1- Onun adıyla. Hiçbir şey yoktur ki Onu hamd ile tesbih etmesin.

2- "Mü'minler ancak kardeştirler; siz de kardeşlerinizin arasını düzeltin." (Hucurat Sûresi: 49:10.)

3- "Kötülüğe iyiliğin en güzeliyle karşılık ver. Bir de bakarsın, aranızda düşmanlık bulunan kimse candan bir dost oluvermiştir." (Fussilet Sûresi: 41:34.)

4- "Öfkelerini yutanlar ve insanların kusurlarını affedenler-ALLAH ise iyilik yapanları sever." (Âl-i İmrân Sûresi: 3:134.)
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #49 : 11 Haziran 2007, 20:09:21 »

Peki değerli samimi kardeşim
Kimden ne zaman ve ne için helallik dilemesini
Benden daha iyi bildiğine artık emin olduğum
Birinden ben helallik dilemesini istedim
Ne olur  benim kusuruma bakmayın
Ve hakkınızı helal edin İnşaALLAH
Selam ve dua ile...
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 11 Haziran 2007, 20:10:48 »

candost abi buyuksun  Artist  Aynen  Çiçeklerr
Sponsor Bağlantı

samimi
Faydalı Üye
*

« Yanıtla #51 : 11 Haziran 2007, 20:21:03 »

Hayır senin samimiyetine inanmadığım için hakkımı helal etmicem.Hak ihlali o kadar basit birşey mi ki hem rasgele ihlal edeyim hemde nasıl olsa müslüman kardeşim affeder deyim.
Gönderen: Haziran 11, 2007, 08:19:24 ÖS

candost abi buyuksun  Artist  Aynen  Çiçeklerr
En büyük ALLAH dır kardeş.Boşuna uğraşma!
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 11 Haziran 2007, 20:27:55 »

Sad Sad Sad Ya Rabbi sitemizdeki tüm muminler arasındaki UHUVVETİ artır inşALLAH...
Biz MUHABBET FEDAYİLERİYİZ HUSUMETE VAKTİMİZ yok
Sponsor Bağlantı

samimi
Faydalı Üye
*