Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 78 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN  (Okunma Sayısı 78 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dilaram
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 10

« : 17 Eylül 2008, 22:15:22 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Biliyorum , konuşacak bir şeyimiz kalmadı ,paylaşacak hiçbir şeyimiz yok.Yine de yüreğimden gücümün yettiği kadar sana sesleniyorum,seninle konuşuyorum..Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım.Sevgimi aldım avuçlarımın arasına ,ona sığınıyorum ...Cümlelerimi kısalttım,kelimelerim buruk , gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda...''Bir ihtimal gelişine'' sığındığımı farkettiysem de engel olamadım , gurursuz ama umutlu hasretine..Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum , imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor...Bende olan seni hiç kırmadım , değiştirmedim ve hep korudum desem de , sendeki benin nasıl olduğunu anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum...İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum!

Anlamsız ve cevapsız sorular hınzırca sırıtıyor; ben,duymamaya çalışıyorum . Düşler uzak Gibi görünüyor , ama yakınlar ,belki de görmeyi istemek gerekiyor.''Gözlerini aç ''desem kapatacaksın , ama kapatma!Gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş ; itiraf etti sonunda...Düşüncelerim gururlu , hayallerim ve kalbim değil . Gelseydin , kendimi unutup sana koşacaktım.Susturacaktım içimdeki isyanı .Kavgaların ortasında Bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini ,sevinçten ağlayacaktım bu defa! Mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi , dokunacaktım , sarılacaktım...Ama gelmedin,gelemezdin,belki de gelmeye hiç niyetin yoktu aslında..Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum . Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken,şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor..Sevdiğim ne çok şarkı varmış meğer , bunu senin gidişinle anladı!Her şarkıda sen varsın ,her yerde , her gördüğüm insanda , denizde , gecede , uykumda...Nasıl beceriyorsun her yerde olabilmeyi?Bu bir marifetse eğer,neden benim yanımda değilsin?

Gittin!Belki de hiç gelmemiştin ben geldiğini sandım...Yokluğuna ayak uyduramıyorum .!Her gelişimde ''bir kez daha gönderdiğin ''oldum...İnanmadığın,yenemediğin,üzerinden atlayamadığın korkuların oldum...Yüreğindeki kadın ben olmak isterken , tozlu bir anı oldum..

Sesin hep uzakları çağırıyordu,ben üstüme alındım ve sana geldim.Bilseydim,bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim?Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda.

Kalbime henüz söyleyemedim gittiğini.Öğrenirse , onun da acı çekmesinden korkuyorum...Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi.

En büyük silahınla vurdun beni;asıl acı olan unutulmak!Unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor..Benim kırgınlığım AŞK'A....Sen lütfen üstüne alınma!.......
alıntı
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN
« Posted on: 22 Kasım 2008, 02:35:58 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN oyunları, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN programı, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN oyunu indir, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN program yükle, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN download, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN hikayeleri, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN resimleri, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN haber, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN yükle, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN videosu, SEN ÜSTÜNE ALINMA LUTFEN msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
aysha
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2008, 22:23:54 »

Emeğine Sağlık

SEN BİZLERİ DOĞRU YOLDAN SAPTIRMA RABBİMM...

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
dilaram
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 10

« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2008, 22:28:04 »

Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

Etiket: ALINMA LUTFEN