|
|
 |
« Yanıtla #20 : 16 Ocak 2008, 23:13:08 » |
|
 |
|
 |
 |
Zulüm, başına adalet külâhını geçirmiş. Hıyanet (ihanet), hamiyet (milliyetçilik) libasını giymiş. Cihada, bağy (terör) ismi takılmış. Esarete hürriyet namı verilmiş. Ezdad, suretlerini mübadele etmişler. (Hakikat Çekirdekleri, 35)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Hayatın cihadsız ne manası var, İmanlı bir yürek cihadla yaşar, Bir parça imtihan, neticesi kâr, Sonrası sıddıklar, şehidlerle yâr… Artık lutfet ALLAH’ım, kalmasın hayal..
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2008, 22:23:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 15 Mart 2008, 00:31:28 » |
|
 |
|
 |
 |
Hayat musibetlerle, hastalıklarla tasaffi eder, kemal bulur, kuvvet bulur, terakki eder, netice verir, tekemmül eder; vazife-i hayatiyeyi yapar.
Sultan-ı Kâinat birdir, her şeyin dizgini onun elindedir; herşey onun emriyle halledilir. Mektûbat
Şükürsüzlüğün mizanı; hırstır ve israftır, hürmetsizliktir, haram helal demeyip rastgeleni yemektir. Mektûbat
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2008, 12:48:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 09 Temmuz 2008, 12:50:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #30 : 25 Temmuz 2008, 04:08:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : 25 Temmuz 2008, 04:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : 25 Temmuz 2008, 10:27:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : 25 Temmuz 2008, 11:04:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : 31 Temmuz 2008, 06:24:05 » |
|
 |
|
 |
 |
*Saçlarım kadar başlarım bulunsa ve her gün biri kesilse, hakikat-i Kuraniyeye feda olan bu baş zındıkaya teslim-i silah etmeyecek ve davasından vazgeçmeyecektir
* İdam kararı benim ebedi aleme seyahat etmem için bir pasaport hükmündedir. * Ey efendiler! Dünyayı başıma ateş yapsanız ve cesedimi parça parça edip cehenneme atsanız hakikat-ı Kuran’a feda olan bu baş size eğilmeyecek ve davasından vazgeçmeyecektir. * Mürtedin hayat hakkı yoktur. * Beni öldürdükten sonra yaşayamayacaksınız! Kahhar bir el ile, cennetiniz ve mahbudunuz olan dünyadan tard edilip ebedi zulümata çabuk atılacaksınız! Arkamdan, pek çabuk sizin nemrutlaşmış reisleriniz gebertilecek, yanıma gönderilecek. Ben de huzur-u ilahide yakalarını tutacağım. Adelet-i İlahiye de onları esfel-i safiline atmakla, intikamımı alacağım. * En mukaddes maksadım şeriat’ın ahkâmını tamamen icra ve tatbiktir. * Mariz bir asrın, hasta bir unsurun, alil bir uzvun reçetesi, ittibâ-i Kuran’dır. * Zaman gösterdi ki; cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil..
* Her şeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir. Göz ise maneviyatta kördür. * Evet hak aldatmaz, hakikati gören aldanmaz. * Nefsini beğenen ve itimad eden bedbahtdır. Nefsinin ayıbını gören, bahtiyardır. * ALLAH’ı tanıyan zindanda da olsa mes’uddur, bahtiyardır. O’nu unutan saraylarda olsa, betbahttır, zelildir. * İslamiyet, hakka tarafgirlik ve teslim ve inkiyaddır. İman ise hakkı kabul ve tasdiktir. * Zalimler için yaşasın Cehennem.
Bediüzzaman
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|