Selamun Aleykum

| Ana Sayfam Yap |
| Sık Kullanılanlara Ekle |

Konular:16.373
Üyeler:23.113
Site Haritası

Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı !
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 207 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı !  (Okunma Sayısı 207 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kıtmir24
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 2

« : 20 Haziran 2008, 21:50:18 »

hidayete açılan kapı.. www.hidayetkapisi.com

Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı !

Yıllarca sırtında taşıdığı engelli kızını ÖSS için İstanbul Üniversitesi'ne götüren anne Öner, başörtülü olduğu gerekçesiyle kampüsten çıkartıldı.

Yıllarca sırtında taşıdığı engelli kızını ÖSS sınavı için İstanbul Üniversitesi'ne götüren anne Elif Öner'i, başörtülü olduğu gerekçesiyle kampüsten çıkartılması kahretti. En heyecanlı gününde kızının yanında olamadığını söyleyen Öner, "Yavrumun rahatsızlığı nedeniyle bir annenin yaşayabileceği çok zor günler geçirdim. Ama hiçbiri, o gün yaşadığım muamele kadar bana acı vermedi." dedi.

KIZININ YANINDA OLAMADI!

Büyükçekmece'de yaşayan Öner ailesinin 18 yaşındaki bedensel engelli kızı Safiye Nur Öner, Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi'nden başarıyla mezun oldu. Bu sene Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) hazırlanan ve vücut fonksiyonlarının sadece yüzde 25'ini kullanabilen kızının ÖSS heyecanına ortak olan anne Elif Öner, sınavın yapılacağı İstanbul Üniversitesi'nin yolunu tuttu.

Bina girişinde Safiye Nur Öner görevlilerin yardımıyla salona alındı. Bu sırada anne Elif Öner'in yanına gelen iki görevli, "Hanımefendi! başörtülü olduğunuz için burada duramazsınız, sizi dışarı alalım" diyerek çilekeş anneyi dışarı çıkardı. Anne Elif Öner, sınav bitene kadar diğer başörtülü velilerle birlikte caddenin karşı tarafından kızını bekledi.

HİÇBİR OLAY BU KADAR ACI VERMEMİŞTİ

Yaşadıkları karşısında yıkılan anne Elif Öner, en heyecanlı gününde kızının yanında olamadığı için büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. İlkokul, ortaokul ve lisede böyle bir yasakla karşılaşmadığını söyleyen Öner, "Yavrumun rahatsızlığı nedeniyle bir annenin yaşayabileceği çok zor günler geçirdim. Ama hiçbiri, o gün yaşadığım muamele kadar bana acı vermedi." şeklinde konuştu.

Üniversiteyi kazanması halinde nasıl eğitim alabileceğini sorgulayan Safiye Nur Öner ise, "Üniversite okumaya başlasam beni kim okula getirip götürecek diye kara kar düşünmeye başladım." diye konuştu. Eczacı olmak istediğini belirten Safiye Nur, "Annem beni ilkokuldan itibaren sırtında taşıyor. Eğer annem beni sınıfıma götürseydi kendimi daha iyi hissederdim." dedi.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı !
« Posted on: 13 Ekim 2008, 11:10:53 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! oyunları, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! programı, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! oyunu indir, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! program yükle, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! download, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! hikayeleri, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! resimleri, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! haber, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! yükle, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! videosu, Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 257

« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2008, 12:43:47 »

Kaynak nedir kardeşim?

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Etiket: Engelli kızın annesine başörtüsü yasağı ! 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar

|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Archive| |Rss|

kurye Pics & Wallpapers Sohbet Forum diyet zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle Lida | Lida | Lida | Lida | tus | evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Furkan Hizmet ve Eğitim Vakfı