Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu fal bakanda baktıranda günah kazanır mı???
Cevap SayisiCevap Sayisi: 10 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 441 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: fal bakanda baktıranda günah kazanır mı???  (Okunma Sayısı 441 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüda Su
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 24

« : 31 Ekim 2007, 12:43:16 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

günümüzde birçok şekilde fal bakılmaktadır.mesela bayanların günlerde keyif için baktıkları kahve falına bakma günahmıdır?(inanmasalar bile) Şaşkın Şaşkın
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: fal bakanda baktıranda günah kazanır mı???
« Posted on: 05 Aralık 2008, 05:56:27 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? oyunları, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? programı, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? oyunu indir, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? program yükle, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? download, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? hikayeleri, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? resimleri, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? haber, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? yükle, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? videosu, fal bakanda baktıranda günah kazanır mı??? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
beyza
beyza
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 61

...sensiz bu güller soldu efendim...

« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2007, 13:22:52 »

GELECEGI ANCAK RABBIM BILIR .KESINLIKLE FALIN HERTÜRLÜSÜ HARAMDIR...

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1119

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2007, 13:31:58 »

fal bakanda baktıranda küfür işlemiş olur..
hemen tövbe edip tekrar kelimei şehadet getirmeleri gerekir..

Bismillahirrahmanirrahim
113:1-5.   De ki: "Yaratıkların şerrinden, bastırdığı zaman karanlığın şerrinden, düğümlere nefes eden büyücülerin şerrinden, hased ettiği zaman hasedçilerin şerrinden, tan yerini ağartan Rabbe sığınırım."*

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

beyza
beyza
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2007, 13:36:40 »

Kuran'da şeytanın özel olarak kullandığı bazı kötü alışkanlıklar olduğundan bahsedilir ve müminler bunlara karşı uyarılırlar. İçki, kumar ve falla uğraşmak şeytanın insanları saptırmak için kullandığı malzemelerdir:
Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz. (Maide Suresi, 90)
Ancak burada önemli olan şeytanın bu araçları hangi sonuca ulaşmak için kullandığıdır. Çünkü ayetlerde esas dikkat çekilen şeytanın amacıdır. Bu amaç bir sonraki ayette bildirilir; müminler arasına düşmanlık sokmak, onları ALLAH'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak.
Gerçekten şeytan, içki ve kumarla aranıza düşmanlık ve kin düşürmek, sizi, ALLAH'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi? (Maide Suresi, 91)
Sponsor Bağlantı

Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2007, 22:53:15 »

Allah Razı Olsun  Tebessüm bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Tebessüm

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

beyza
beyza
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2007, 23:38:04 »

Rica Ederim kardesim...
Sponsor Bağlantı

hadim
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2008, 13:17:07 »

s.a..geçen gün bir hanım çocuk tedavisine başlayacam ama önce fal baktırayım ona göre gideyim dediğinde .çok şaşırdım ve dilim döndüğünce bişeyler anlattım fakat ısrarla,fala bakanın söylediklerinin çıktığını söylüyor cinlerinin olduğunu ve ona haber getirdiklerini söyeledi.onlar iki kişi ben tek kaldım bu konuda ne desem inandıramadım. ve sustum artık.ama eminimki bunlara söyleyecek bişeyler bulabilirim!az ve öz olsun ayet, hadis veya kıssalardan da olabilir .ama birde varki?ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır...bana bir tavsiyeniz olursa sevinirim... Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

mustafa1571
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2008, 15:40:04 »

FAL BAKANDA BAKTIRAN...DA
AYNI KEFEDE..
ŞEYTAN İŞİ PİSLİKTİR..
TÖVBE İSTİĞFAR EDİLMELİ....
Sponsor Bağlantı

Hüda Su
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 24

« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2008, 23:57:09 »

Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

akifen
Muvvahid
*

Toplam Oyu: 26

akif yıldırım

« Yanıtla #9 : 06 Ekim 2008, 16:47:25 »

fal bakanda baktıranda haram işlemiş olur.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
lütfen okuyun rabıta nedir?

Sponsor Bağlantı

vuslat.
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 2

« Yanıtla #10 : 18 Kasım 2008, 14:18:28 »

Allah Razı Olsun

NE GÖRSEM ÖTESİNDE HASRET ÇEKTİĞİM DİYAR
KAVUŞMAK NASI OLMAZ MADEMKİ AYRILIK VAR...

Sponsor Bağlantı

Etiket: