|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Futbol oyunları, Futbol programı, Futbol oyunu indir, Futbol program yükle, Futbol download, Futbol hikayeleri, Futbol resimleri, Futbol haber, Futbol yükle,
Futbol videosu, Futbol msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2008, 22:26:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2008, 02:38:53 » |
|
 |
|
 |
 |
Benim bir kanıtım yok, 39 senedir dünyaca bilinen şeyleri yazıştım (n. Amstrong'un müslüman oluşu ve pompei halkının helaki) biri adamın kendi dediği, diğeri tarihin yazdığı. benim kanıtım yok ama o zatın kanıtını görmek isterim. o adamı görsem de sorsam, üzerinde Kelime-i Tevhid yazan balık, secde eder gibi duran ağaç, koyunda ki ALLAH yazısı vs. vs. bunları, hangi teknoloji ve beceriyle yapıpta uydurmuşlar, tebrik edeceğim. Ayda ezan sesi duyulmasının uydurma olma ihtimalini düşünmek için, haşa, ALLAH (c.c)'ın gücünün oraya yetemeyeceğini mi düşündü acaba? aydan gelen fotoğraflarda ki boydan boya olan yarığı (peygamberimiz s.a.s.'in mucizesi) nasada ki hangi müslüman uydurdu ? pompeği halkının helakının uydurma olduğunu düşünen, Kur'an da ki Lut kavminin helakına inanıyor mu? Her şeyden önce, kainat da ALLAH'ın bir mücessem kitabıdır. (Kur'an ALLAH'ın Kelâm sıfatından geldiği gibi, kainat da ALLAH'ın ilim ve kudret sıfatından, hatta bütün isimlerinden tezahür etmiştir). Kur'an da ALLAH (c.c), zamanla insanların kendi nefislerinde ve kainatta ayetleri (delilleri) keşfedeceğini bize bildirmiştir.Buna binaen bir müslümanın maddi alemde deliller araması Kur'an'ın metoduyla paraleldir.ALLAH (c.c)' da Kur'an da kainattan misaller sunar.(aydan, güneşten, dağdan, demirden...) bahseder. Asıl komik duruma düşmek, şu an ülkede çok mevcut olduğu gibi, Kur'an'ın sadece farzlara ibadet edilecek (o da evde) ahlak kitabı olduğunun düşünülmesidir. Bütün kainata hakim olan ALLAH (c.c) isterse aydan seste duyurur, adamı taşta eder, vezir de eder rezilde eder!!! uydurma olabilecek şeylerle, ibret alınması gereken mucizeleri karıştıran yarım akıllılar düşünsün .
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2008, 09:51:56 » |
|
| | |