Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu GELECEĞİME AĞLIYORUM!!
Cevap SayisiCevap Sayisi: 15 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 869 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GELECEĞİME AĞLIYORUM!!  (Okunma Sayısı 869 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gullerim
Ziyaretçi
« : 08 Temmuz 2007, 00:32:42 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

GELECEĞİME AĞLIYORUM!!

Hiç unutmam ilkokul 5.sınıftayım.Son ders zilinin çalmasına birkaç dakika kala yine her zamanki gibi çantamdan başörtümü alıp öğretmenimin sert bakışlarına aldırmadan bağladım.Zil çaldı ve merdivenlerden aşağı indim.Aşağı katta anasınıfı dağılıyordu.Küçük bir çocuk şaşkın bakışlar altında bana baktı.Ve “Sen ninemisin başını kapatıyorsun??” dedi.bunu duyan diğer çocuklar bana bakıp gülerek “nine nine” demeye başladılar.Yüzümde buruk bir tebessüm oluştu.Ve çocuğa yönelip “ Hayır ben Müslüman olduğum için başımı kapatıyorum.” demeye kalmadı Rabbimin verdiği güzelliği sanki bozmak için yüzünü badanalamış şık giyimli bir bayan yaklaştı.Belliki annesiydi.Bana baktı ve “ Yazık yazık! Bu yaşta çocuğu ne hale sokmuşlar gerici ve yobaz insanlar..”diye söylenerek çocuğun elinden tuttu ve uzaklaştı.
Eve gittiğimde akşam bu olayı babama anlattım.Babamın gözlerinde iki damla yaş gördüm.Neden ağladığını sorduğumda ise “GELECEĞİME AĞLIYORUM..”dedi.ALLAH’ım gelecek nesil bu zihniyettemi yetişecekti??Düşünün bir kere çocuk annesine:
-Anne ben kapanmak istiyorum.
-Yavrum daha çok küçüksün büyüyünce kapanırsın.Çocuk büyür genç kız olur.
-Anne ben kapanacağım.
-Yavrum daha çok gençsin.Hayatını yaşamak varken zevklerinden niye mahrum kalasın?Ve şeytanın askeri olmuş esaretine bağlanmış anne artık bir tomurcuğu daha koparmıştır gül bahçesinden…Ne hazindir bu tablo..
Ey nefsim uyan artık şu gafletten!!Uyanda kendine gel..Ey insanlık uyan!! Ölümün sana uğramayacağını mı zannediyorsun??Unutma ki; her nefis ölümü tadacaktır..Şairin biri ne güzel demiş:
Bügünü düşünürüm
Dün geçti yarın var mı?
Gençliğede inanmam
Her ölen ihtiyar mı ??

Ağla baba ağla…Ağlanacak o kadar çok şeyimiz varki…
-Yaşanılan bu zihniyete ağla..
-El ve dil uzatılan başörtüme ağla..
-Üniversiteden atılan başörtülü bacıma ağla..
-Zulüm altında ezilen mazlum kardeşime ağla..
-Savaşta katledilen ana karnındaki bebeğe ağla..
-İşkence gören din kardeşime ağla..
-Yitirilen ve özlenen gençliğe ağla…
Ey insanlık ağla ve kendine gel!! Bu gaflet uykusundan uyan…Uyan ki; geleceğe ışık tutasın yol gösteresin…Uyan ki; bataklığa sürülen bu tomurcuğu şeytan ve şeytan dostlarından kurtarıp gül bahçesine koyasın…..

alinti
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: GELECEĞİME AĞLIYORUM!!
« Posted on: 23 Kasım 2008, 12:55:46 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: GELECEĞİME AĞLIYORUM!! oyunları, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! programı, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! oyunu indir, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! program yükle, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! download, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! hikayeleri, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! resimleri, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! haber, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! yükle, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! videosu, GELECEĞİME AĞLIYORUM!! msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2007, 00:40:20 »

Alıntı
Ey nefsim uyan artık şu gafletten!!Uyanda kendine gel..Ey insanlık uyan!! Ölümün sana uğramayacağını mı zannediyorsun??Unutma ki; her nefis ölümü tadacaktır..Şairin biri ne güzel demiş:
Bügünü düşünürüm
Dün geçti yarın var mı?
Gençliğede inanmam
Her ölen ihtiyar mı ??

[Rahman Razı Olsunn]paylaşımın için Rabiim bizleri ne yaptığının farkında olan islama hadim olan kullarından eylesin... Tesetturun önemini tüm mümin kardeşlerimin anlaması ve uygulaması duasıyla... Rabbim bizleri şuurlu muslumanlardan etsin...Gaflete düşmüş kullarıdan değil..
Alıntı
Ağla baba ağla…Ağlanacak o kadar çok şeyimiz varki…
-Yaşanılan bu zihniyete ağla..
-El ve dil uzatılan başörtüme ağla..
-Üniversiteden atılan başörtülü bacıma ağla..
-Zulüm altında ezilen mazlum kardeşime ağla..
-Savaşta katledilen ana karnındaki bebeğe ağla..
-İşkence gören din kardeşime ağla..
-Yitirilen ve özlenen gençliğe ağla…

Rabbimin yardımıyla inşALLAH artık ağlamaktan daha faydalı şeyler yapalım ve bu zulumun sona ermesi için Rabbimize dua edelim ALLAH dualarımızı kabul etsin inşALLAH...
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 268

« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2007, 00:44:03 »

Allah Razı Olsun Güllerim Oldukça düşündürücü bir yazı

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

guler
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 29

« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2007, 00:45:32 »

Yitirilen ve özlenen gençliğe ağla…
Ey insanlık ağla ve kendine gel!! Bu gaflet uykusundan uyan…Uyan ki; geleceğe ışık tutasın yol gösteresin…Uyan ki; bataklığa sürülen bu tomurcuğu şeytan ve şeytan dostlarından kurtarıp gül bahçesine koyasın…..

ınsALLAH
Sponsor Bağlantı

gullerim
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2007, 06:05:38 »

Ecmain inşALLAH
Sponsor Bağlantı

suattuna
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #5 : 18 Mart 2008, 23:49:24 »

Emeğine Sağlık [Rahman Razı Olsunn]korma bir gün bu zülüm bitecektir.hayırlı kandiller
Sponsor Bağlantı

isar
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2008, 18:07:40 »

(Resûlüm!) Sakın, ALLAH'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, ALLAH onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.
İBRAHİM SURESİ:42

BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEDİĞİNİZ HER YERDE,BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEMEDİĞİNİZ HER YERDE.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.cagrifm21.com

Sponsor Bağlantı

sevdaDEDİM
dünün benden çaLdıkLarını beLki geri verir öbürgün...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 63

Boşver Gitsin...

« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2008, 20:43:46 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

hasbihal
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 14

« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2008, 21:05:05 »

Allah Razı Olsun

Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”[/b]

Sponsor Bağlantı

yanlız
YANLIZ
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 13

İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞINGİBİ İNANMAYA B

« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2008, 11:38:24 »

(Resûlüm!) Sakın, ALLAH'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, ALLAH onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.
İBRAHİM SURESİ:42    amenne vesedak  peki rabbim bizleri niçin yarattı yada rasulleri  nıye gonderdı yoksa  bız   unttuk  vazıfemızı  evet bız unuttuk  uyanmak  dılegıyle kardeslerım  ALLAH hepimizden razı olsun  amin

İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSI

Sponsor Bağlantı

yelizzz033
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 9

« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2008, 13:13:57 »

Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık

Her gün bir yerlerden göçmek ne güzel
Her gün bir yerlere konmak ne hoş
Dünle beraber beraber gitti cancağızım,
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım."

Sponsor Bağlantı

tanyurd
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

dünya sürgün yeri bende sürgündeyim...

« Yanıtla #11 : 12 Mayıs 2008, 15:54:49 »

paylaşımınız için ALLAH razı olsun kardeşim..

rabbim ümmeti muhammedin bayan kardeşlerimize  yardım etsin İnşaAllah..

selametle ...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Sponsor Bağlantı

konuk
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #12 : 12 Mayıs 2008, 17:39:28 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

EHLİBEYT SEVDALISI
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2008, 11:08:32 »

paylaşımınız için ALLAH razı olsun kardeşim..

rabbim ümmeti muhammedin bayan kardeşlerimize  yardım etsin İnşaALLAH..

selametle ...

Emeğine Sağlık Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı