KusursuZaLim
Make Out!
|
 |
« : 19 Temmuz 2008, 16:09:58 » |
|
Bakmak istersen yol gözükür.Tatmak istersen kol gözükür.Atmak istersen çöp gözükür.Yatmak istersen döşek gözükür.Satmak istersen para gözükür.Batmak istersen çamur gözükür.Yarmak istersen bıçak gözükür.Salmak istersen azad gözükür.Anlamak istersen bilinç gözükür.Görmek istersen, bakmak nasip olur!Neyi görmek istersen onu görürsün.Çünkü; Gönül neye inanırsa, gözler onu görür.By KusursuZaLim
|
|
|
|
|
|
Patakla ruhumun karamsar çocuklarını, al ellerinden şekerli elmalarını... Annem kadar seveceksen, Baban kadar bakarım sana!...BEN BABAMIN OĞLUYUM, TEPEDEN TIRNAĞA ANADOLUYUM! Not: By KusursuZaLim imzalı bütün eserler, tamamen bana aittir!
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
KusursuZaLim
Make Out!
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2008, 16:34:00 » |
|
Kusursuz alim değil, KusursuZaLim. Lütfen dikkat edelim.Yanlış anlaşılmasın.. Yani ben kusursuz bir alim değilim.
|
|
|
|
|
|
Patakla ruhumun karamsar çocuklarını, al ellerinden şekerli elmalarını... Annem kadar seveceksen, Baban kadar bakarım sana!...BEN BABAMIN OĞLUYUM, TEPEDEN TIRNAĞA ANADOLUYUM! Not: By KusursuZaLim imzalı bütün eserler, tamamen bana aittir!
|
|
|
|
|
KusursuZaLim
Make Out!
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2008, 16:52:17 » |
|
Evet. Kusursuz bir Zalim. Nefsine uyan, Nefsine, gönlüne zulum eden. Günahlarını sürüyle güden bir zalimim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musab_
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2009, 10:34:15 » |
|
Bakmak istersen yol gözükür. ellerine yüreğine sağlık insALLAH
|
|
|
|
|
|
HAYATTA İKİ ŞEYE DEĞER VERDİM: BİRİSİ DAVA'M, DİĞERİ ÖZGÜRLÜĞÜM... ÖZGÜRLÜĞÜM İÇİN CANIMI, DAVA'M İÇİNDE ÖZGÜRLÜĞÜMÜ FEDA EDERİM..Sus gönlüm!.
Bir elif miktari sus.Az kaldi bahara Sus gönlüm!. Sebepler var edilinceye kadar.Bahaneler olusuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus... [/color]
|
|
|
|
|
|