Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Günün Duası.. (buraya yazılacak..)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 459 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 8513 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günün Duası.. (buraya yazılacak..)  (Okunma Sayısı 8513 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1114

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« : 08 Temmuz 2007, 09:50:31 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Ey celâl ve ikram sahibi Yüce Rabbimiz! İhsan ve keremine sığınarak bize dünyada da, ukbâda da afv u afiyet vermeni diliyoruz. Hiçbir şeyi gerçekleştirmek Sen'in için zor değildir; ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve âciz kullarının bu taleplerini kabul buyur!

Rabbimiz! ALLAH tanımaz, Peygamber bilmez, Din'e, diyanete saygı duymaz nâdanların yapıp ettikleri kötülükler ve zulümler tahammül edilmez bir hal aldı. Senin bu masum kulların hakkında kötülük düşünüp onlara zarar vermek isteyenlerin emellerini gerçekleştirmelerine müsaade etme.. tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çevir.. komplo peşinde olanları maksatlarının aksiyle tokatla.. haklarımıza tecavüz eden ya da etmeyi düşünen ne kadar haddini bilmez varsa, onların hepsini Sana havale ediyoruz; haklarından gel!

Mallarını ve canlarını Rabbilerinin yoluna adayan muhabbet fedailerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kudreti Sonsuz Rabbimiz! Hayatını Din'e hizmete vakfetmiş masum insanlara karşı kinle, nefretle, hasetle, adavetle diş bileyen amansız zalimlerin yapmak istedikleri şerlere karşı Sen'in inayetine sğınıyoruz. Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru.. zararları bize ulaşabilecek tahrip temsilcilerinin oyunlarını boz ve emellerini gerçekleştirmelerine fırsat verme.. sağlamlardan daha sağlam himayene bizi de al ve bütün şerîrlerin şerlerinden, komplo kuranların komplolarından sıyanet buyur.. kâfirlerin, fâcirlerin ve zâlimlerin entrikalarını başlarına geçir ve bütün inananları ebedlere kadar devam edecek ve başka hiçbir korumaya muhtaç bırakmayacak olan hıfzınla muhafaza et!

Rabbimiz! Münacaatımızın nihayetinde Efendimiz Hazreti Muhammed'e, kardeşleri olan enbiya ve mürselîne, Sen'in mukarreb kulların olan meleklere, insanlardan ve rûhânîlerden salih kullara salât ve selam ederek dileklerimizi gerçekleştirmeni istirham ediyoruz. Bize re'fetinle, rahmetinle, merhametinle, şefkatinle muamele eyle ve bizi haybet ve hüsrana dûçar bırakmak suretiyle imtihan etme!.

Lütfen dualarımızda ezilen, sömürülen, işgal altındaki bütün Müslümanları unutmayalım!...

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Günün Duası.. (buraya yazılacak..)
« Posted on: 23 Kasım 2008, 12:58:40 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Günün Duası.. (buraya yazılacak..) oyunları, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) programı, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) oyunu indir, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) program yükle, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) download, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) hikayeleri, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) resimleri, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) haber, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) yükle, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) videosu, Günün Duası.. (buraya yazılacak..) msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Gυℓ-ѕє
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 24

"Biz Ancak Korkmaktan Korkarız."

« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2007, 17:04:59 »

Hamd olsun sana ya Rabb! Sen bütün semâları, arzı ve onlardakileri ayakda tutansın. Hamd sana mahsûsdur ey Rabbim! Sen semâlarda, arzda ve onlarda ne varsa hepsinin nûrusun Tebessüm

[/URL]

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Sevvalk
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 145

MademÖlüm BirdefaGelecek Neden ALLAH İçin Olmasın

« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2007, 09:53:14 »

Kimsenin kimseye fayda vermedigi gün hüküm senin Gökler yarilirken sahibim sensin Yildizlar dagilirken sahibim sensin Varligim bana ait degil varim yogum senin Elimde olanlar benim degil sahiplendiklerim de senin Yokluga düsürme beni an senin Darlik verme kalbime mekan senin

Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parilti sonsuz mutlulugumdur Rahmetinin bir damlasi herkesin rizkina kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluga eristir
Yok bildiklerim senin nazarindadir Yitirdiklerim senin katindadir Bitirdiklerim senin yanindadir Unuttuklarim senin hatirindadir Unutulmuslari sonunda sen anarsin Gidene de kalana da Varis sensin Ebedi kavusmaklar ver bana

GÜLLERİN   EFENDİSİ

Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2007, 10:13:05 »

Amin..Amin..Amin..
 Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2007, 13:40:54 »

ALLAH'ım; Ölümü ve hayatı sen yarattın; hangimizin daha güzel iş yapacağını denemek için(el-Mülk:2).

Bizler için bir fırsat kıldın bu fani hayatı; ebedi hayatın güzelliklerini kazanmamız için. Ama bir çoğumuz, ahireti verip dünya hayatını satın alma gafletine düştük...(el-Bakara,86). Halbuki, gerçekte; "Dünya hayatı, sadece bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttakiler için elbette ahiret yurdu daha hayırlıdır"(el-En'âm, 32).

ALLAH'ım; ahiret yurdunu kazanmamız için; "Andolsun; sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme gibi şeylerle deneriz. Sabredenleri müjdele!"(el-Bakara,155) buyuruyorsun. Bize sabır ve metanet gücü ver. Musibetler karşısında; "Biz, ALLAH içiniz ve biz O'na döneceğiz"(el-Bakara,156) diyebilme şuuru ve teslimiyeti nasib eyle!..

Âlemlere Rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberimiz de ; "ALLAH, bir kimseye hayır murad ederse onu musibete uğratır"; "ALLAH, bir kulunu sevince (onu imtihan için) ona musibet verir. Musibet verince de, ona sabretme gücü verir"(R. Salihin,39) buyuruyor.

ALLAH'ım; başımıza gelen musibetleri, hakkımızda hayır ve rahmete vesile eyle
[/size]
Sponsor Bağlantı

Sevvalk
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2007, 08:51:21 »

Hak senin yanindadir Haklilarin hakki senin katindadir Her muhtaca payini veren senin adaletindir Payima düsene razi eyle beni Fazlindan fazla fazla ver bana

Öyle Ganiyysin ki lütfunu hak etmek gerekmez Ihsanina layik olmak gerekmez Elim istediklerime yetismiyor kalbimin emelleri hiç bitmiyor Hayallerime kainat dar geliyor dilime sadece dua degiyor Istesem ancak senden isterim Iyyakenestain iyyakenastain

Bütün zenginlikler senin ikramindir Elimizde olanlar degil sadece elimizde senin ihsanindir Sahip olduklarimiz degil sadece varligimiz da senin ikramindir Her zenginin zenginligi senden baskalarina el açtirma beni Yalniz sana karsi fakir olanlardan eyle beni Fakirlik korkusundan azad eyle nefsimi Neyim varsa senin verdigini bilenlerden eyle beni Kainata dilenci eyleme kalbimi Senin nazli bir misafirin olarak agirla iki dünyada beni

Amin Amin Amin inşaALLAH ALLAHım

Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2007, 09:21:27 »

Amin..
Amin..
ALLAHumme Amin..
Sponsor Bağlantı

akide
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 23

« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2007, 18:48:56 »

ey kalpleri eviren ceviren ALLAHim , benim ayaklarimi senin dinin üzerinde sabit kil....

yarabbi beni insanlarin elimden ve dilimden zarar görmeyecegi kullarindan eyle ......

amiin....                                                                                                      
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2007, 00:01:00 »

Amin..
 Ecmain İnşaAllah..
Sponsor Bağlantı

Sevvalk
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2007, 09:26:22 »

Zarar da fayda da senin iznindedir Zarara izin vermende bir hikmetledir Sen hakkimda zarar murad etmezsin Iyilik senden kötülük nefsimdendir Iyilige mecalim yok sen iyilestir beni Zarar da görünse faydadir taktir ettigin Kendime faydam yok zarardan kurtar beni

Sen ki varlik aleminin nurusun Sendendir çehrelerden parlayan nur Sendendir göze bakis veren sir Sendendir gönle nese veren sürur Seninle nurlanir kalbim seninle aydinlanir aklim Nurunu yagdir bana

Sensin kalplerimize Hak yolunu gösteren Sensin vicdanimiza Hakki asina eyleyen Inayetini kar eyle bana hidayetini yar eyle bana Yolunu yol eyle bana lütfunu bol eyle bana

AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAH
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2007, 09:35:00 »

Amin..
Amin..
Amin..
ALLAH razı olsun..
Sponsor Bağlantı

Sevvalk
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2007, 09:44:49 »

Ecmain Tebessüm
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 268

« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2007, 22:29:03 »

Amin... Amin... Amin...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı