|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) oyunları, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) programı, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) oyunu indir, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) program yükle, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) download, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) hikayeleri, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) resimleri, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) haber, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) yükle,
Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) videosu, Günün Hadis-i Şerifi.. (buraya yazılacak) msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #381 : 22 Eylül 2008, 01:01:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #382 : 22 Eylül 2008, 06:50:24 » |
|
 |
|
 |
 |
Ebu’d-Derda, Ebu Ümame, Eska oğlu Vasile ve Enes bin Malik’ten şöyle rivayet edilmiştir: “Biz bir gün dini bir konuda tartışma yaparken, Resulullah (S.A.V) yanımıza geldi. Bize, öyle fena öfkelenmişti ki, böylesine hiç öfkelenmemişti. Sonra biz tartışmamıza devam ettik bunun üzerine Resulullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Yavaş olun Ey Muhammed Ümmeti! Sizden öncekiler sırf bunun yüzünden helak oldular. Bırakın münakaşayı, iyiliği yoktur. Bırakın tartışmayı, zira mü’min tartışmaz. Vazgeçin tartışmadan, çünkü tartışan kişi tamamen ziyandadır.
Terkedin münakaşayı, münakaşa edene kıyamet gününde şefaat etmem. Terkedin münakaşayı, zira ben haklı olduğu halde tartışmayı bırakan kimseye cennetin kenarlarında, ortalarında ve yüksek yerlerinde üç köşk verileceğine kefilim. Vazgeçin tartışmadan, çünkü putlara tapmaktan sonra Rabbimin bana ilk yasak ettiği şey tartışmadır.” (Taberani)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
dili bağlı oturmayacaksın zincirler altın olsada hatta koparıp kıracaksın susmak ne demek yere haykır,göğe haykır elbet put olur öpülen eller etekler elbet öpen oldukça bulunur öptürecekler hürriyetki; o senin en son şanındır onu satma insan bu dört ayak üstüne devrilme mahvolsa eğilmezdi baban,sende eğilme.....
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #383 : 23 Eylül 2008, 10:03:01 » |
|
 |
|
 |
 |
Resulullah (sas buyurdular ki: "ALLAH Teala Hazretleri diyor ki: "Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sadır olsa, aldırmam, ben seni affederim. Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim. Ey Ademoğlu! Bana arz doluşu hata ile gelsen, sonunda hiçbir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz dolusu mağfiretimle karşılarım." (Tirmizi, Da'avat 106)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #384 : 23 Eylül 2008, 15:24:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
----------------------------------{ TEK ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ }-------------------------------
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #385 : 24 Eylül 2008, 15:59:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
___Mevlam kim bilir neyler, Neylerse güzel eyler___
__ELHAMDÜLİLLAH__
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #386 : 25 Eylül 2008, 22:40:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #389 : 26 Eylül 2008, 15:55:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #390 : 26 Eylül 2008, 18:00:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #391 : 27 Eylül 2008, 08:41:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
Cihad demek gücünün tamamını kullanmak imkanlarının tamamını kullanmak demektir....
İmmamı Rabbani...k.s... "İman edenler ALLAH yolunda savaşır. İnkar edenler ise "tağut" yolunda..." (Nisa suresi, 76)
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #392 : 27 Eylül 2008, 13:02:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
“Aralarında hükmetmesi için ALLAH’a ve Rasulüne çağrıldıkları zaman mü’minlerin sözü yalnız: “İşittik ve itaat ettik” demektir. İşte kurtuluşa erenler bunlardır!” (Nur: 51)
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|