nazlı_06
|
 |
« : 16 Mayıs 2009, 01:58:13 » |
|
sevmek güvenmekmidir?kimlere güvenilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
Yalnız yolcu...
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2009, 09:52:52 » |
|
sevmek güvenmek degildir...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Sevvalk
Administrator
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2009, 06:41:00 » |
|
sevmek güvenmeyi getirir.ama nedense her sevdiğimize güvenmeye kalksak sonu hüsranla sonuçlanıyor.Bir insan kendisine gerçekten güvenirse çevreside ona güvenecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevdaDEDİM
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2009, 17:27:09 » |
|
sevmek güvenmek degildir...
|
|
|
|
|
|
HAK ETTİĞİN SENİNDİR... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.HidayetKapisi.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizli
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2009, 15:12:54 » |
|
sevgisiz hiç bir şey olmaz arkadaşlar insanın asıl fıtratı sevgi üzerine yaratılmıştır peygamber efendimiz bile sevgiden yaratılmıştır eğer ALLAH c.c peygamber efendendimizi sewmeseydi onu yaratmazdı. her şeyin başlangıcı sevgi ve güvendir.sevmek zor nefret etmek kolaydır.aynı şekilde güvenmekte zordur. güvenceğiniz insanları güzel seçmek zorundasınız. ben şu sahsa güweniyorum ondan bana zarar gelmez dediğiniz bir kimse sizi sırtınızdan vurabilir.
|
|
|
|
|
|
BüTüN SeVGiLeR YaLaN,GeRÇeK SeVGi ALLAHa OlaN..!
|
|
|
güllerinefendisi
Yaşamak pahalı diyorlar...Yaşadığımız bunca ucuz şey arasında...İnsan kalbi kırmak: bedava! İhanet:bedava! Yalan: bedava!..
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2009, 20:27:59 » |
|
sevmek güvenmek değildir.yanılgiya düşülebilir bu konuda.her sevdiğine (arkadaş,eş,dost gibi gibi) herkese güvenecek olsak.....
herkese güvenmem.
|
|
|
|
|
|
ஐ◄███▓▒░░ Susmak kabuLLenmek değiLdiR anLayabiLene CevaptıR . ░░▒▓███►ஐ DEĞER VERDİK YETERİ KADAR ARTIK HERKES EDERİ KADAR.
|
|
|
|
sevdaDEDİM
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2009, 22:46:44 » |
|
aynı şekilde güvenmekte zordur. güvenceğiniz insanları güzel seçmek zorundasınız. ben şu sahsa güweniyorum ondan bana zarar gelmez dediğiniz bir kimse sizi sırtınızdan vurabilir.
çok değerli bir büyüğüm hep "ben iyilik yaptıklarımdan korkarım" der
düşman düşmandır yaklaşamaz ama dost bildiklerimiz en kör noktamızı kullanırlar malesef..
Burda da Efendimizin şu Sözü hayat buluyor..
Sevdiğini ölçülü sev, bir gün düşmanın olur; sırrını dışarı verir. Buğz ettiğine de ölçülü buğz et, bir gün dostun olur; söylediğinden utanırsın. (Tirmizî, Birr ve’s-Sıla, 60)
|
|
|
|
|
|
HAK ETTİĞİN SENİNDİR... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.HidayetKapisi.com
|
|
|
Zeyynnep
Hadis-i Şerif:İki nimet vardır ki,insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler.Onlardan biri sıhhat,diğeri de boş vakittir.
Administrator
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2009, 16:15:35 » |
|
çok değerli bir büyüğüm hep "ben iyilik yaptıklarımdan korkarım" der
düşman düşmandır yaklaşamaz ama dost bildiklerimiz en kör noktamızı kullanırlar malesef..
Burda da Efendimizin şu Sözü hayat buluyor..
Sevdiğini ölçülü sev, bir gün düşmanın olur; sırrını dışarı verir. Buğz ettiğine de ölçülü buğz et, bir gün dostun olur; söylediğinden utanırsın. (Tirmizî, Birr ve’s-Sıla, 60)

|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
gizli
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Kasım 2009, 12:51:59 » |
|
ewet aynı şekilde bir peygmber ismini tam hatırlayamayacağım ama oğluna hep şu nasihate bulunmuştur:DÜŞMANIN BİRDE OLSA ONU AZIMSAMA,DOSUN ÇOKTA OLSA ONU ÇOK GÖRME. ÇÜNKÜ DÜŞMANIM DEDİĞİN BİR GÜNDOSTUN,DOSTUM DEDİĞİNDE BİR GÜN DÜŞMANIN OLABİLİR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay~ışığı
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Kasım 2009, 13:47:23 » |
|
sevmek güvenmekmidir?kimlere güvenilir.
ayrı şeylerdir mesela güvendiğiniz bir kişiyi sevmek zorunda deilsiniz... sevmek te olduğunuz birine güvenmeniz de gerekmez... kimlere güvenilir.
ALLAH'ın izni İle ALLAH yolunda yürüyenlere güvenmek. ve Onları ALLAH için sevmek süper bir şeydir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizli
|
 |
« Yanıtla #15 : 14 Kasım 2009, 13:01:20 » |
|
ALLAH için sevmek çok ayrı bir şey zaten normal sevgidende öte oluyo o ALLAH için sevdiğin şahsa olan muhabbet anlatılacak gibi değil yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|