|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür oyunları, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür programı, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür oyunu indir, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür program yükle, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür download, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür hikayeleri, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür resimleri, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür haber, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür yükle,
Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür videosu, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 29 Şubat 2008, 18:14:23 » |
|
 |
|
 |
 |
Bakınız muhteremler, bu mesele bir şahıs meselesi değil..
Bir tarafı küçümsemek, aşağılamak değil... Lütfen meseleyi bu şekilde düşünmeyelim. Konu başka yerlere kaymasın. Konu başlığını bir kez daha okuyunuz. Biz burada fıkhın söylediğini zikrettik. Davamız hiç kimseyi itham etmek, küçük düşürmek değil. Din bunu söylüyor, yapmayanlar kendilerine ona göre düzen versinler dedik.
Müslüman erkeğin gözünü haramdan sakınması ayrı bir konudur, burada müslüman bir kadının şer'i olarak nasıl örtünmesi gerektiği tarif edilmiştir.
Lütfen daha sakin, birbirimizi kırmayacak bir şekilde konuyu esas nazara alarak devam edelim.
Bu konu hakkında Üstad Bediüzzaman'ın ifadelerini dikkatlerinize sunuyorum. Ki mevzunun aşağılama olmadığı, belki şefkat olduğu anlaşılsın:
"Nasıl, İslâmiyyetin hayât-ı ictimâıyyesine ve dolayısıyla dîn-i İslâm’a zarâr vermek için gençleri yoldan çıkarmak ve gençlik hevesâtıyla sefâhete sevk etmek için bir iki komite çalışıyormuş. Aynen öyle de; bîçâre nisâ tâifesinin gáfil kısmını dahi yanlış yollara sevk etmek için bir iki komitenin te’sîrli bir sûrette perde altında çalıştığını hissettim. Ve bildim ki: Bu millet-i İslâma bir dehşetli darbe, o cihetten geliyor.” (Lem’alar, 190)
Bu harikulade tespiti her kelimesine azami dikkat ederek tekrar tekrar okuyup düşünelim lütfen..şu bir gerçektir ki, Hazır medeniyetin elindeki silahlardan en büyüğü kadındır. Ve onları fıtratlarından çıkararak Alem-i İslama dehşetli bir darbe vurmuşlar ve vuruyorlar. Din fıtratı emrediyor. Şu anda vicdanı bozulmamış bütün hanım kardeşler, büyük bir açıkyüreklilikle kendileri için en rahat ortamın evleri olduğunu itiraf ederler.
Üstad Hz.lerinin o ifsad komitesine bedduasıyla bitiriyorum:
“Bu mübârekleri ifsâd eden komiteler kahrolsunlar!.. ALLAH bu hemşîrelerimi de bu serserilerin şerlerinden muhâfaza eylesin, âmîn.” (Lem’alar, 191)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|