Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür
Cevap SayisiCevap Sayisi: 24 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1027 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür  (Okunma Sayısı 1027 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzea
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 8

« Yanıtla #20 : 29 Şubat 2008, 17:56:23 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

selam ALLAHa ve resulune inanan mümin ve mümine bütün ümmetin üstüne olsun.....
sizi kibirle bilgisizlikle ithaf eden olmadı zaten ama siz öyle düşünüyorsanız onu ben değil siz bileceksiniz.........
işin acı tarafı şudur:müslüman mahalleside salyangoz satmaya çalışıyorlar.......sizde bu çabalarınızla insanlara iyi örnek olduğunuzu mu düşünüyorsunuz bilmiyorum......ama müslüman bacılarımız böyle düşündükten sonra  azgın guruhun başka şeyler düşünmesi normal değil mi?
fitne uykudadır....uyandırana nalet olsun diyor resulullah......lütfen müslüman kardeşlerimizi kınarken etrafımızı etkilemeyelim..körün istediği bir göz siz onlara iki göz sunuyorsunuz benim tasam bundan yana....
altaylı gibi bir serserinin tv de yayınladığı uydurmasyonlara bizim müslümanımız kafirden önce inanıyor,her ne hikmetse....taaccüble soruyorum"büyün örtülü kadınlar,fahişedir(af buyurun ama bu bizzat onun lafı ) diyen bir soysuzun proğramını hangi vicdanla izliyorsunuz.o da beynimi kemiren ayrı bir kurt......

bismillahi teala...Rabbi zıdni ilmen......Rabbi inni zalemtu nefsi feğfirli....

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür
« Posted on: 04 Aralık 2008, 22:38:49 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür oyunları, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür programı, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür oyunu indir, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür program yükle, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür download, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür hikayeleri, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür resimleri, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür haber, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür yükle, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür videosu, Hanefi Mezhebinin Muteber Fıkıh Kitabından Tesettür msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #21 : 29 Şubat 2008, 18:08:18 »

Ya o programı ben izledim, adamı taktığım yok boğasım vardı o da geçti  Kahkaha çünkü aynı örneği unique'de verdi. unique f. altaylı gibi düşünmeyeceğine göre, f. altaylı unique gibi düşünüyordur diye vaz geçtim boğmaktan  Kahkaha

Tahminim burada herkes aynı kulvarda, o yüzden burada kapansın konu...
ALLAH (c.c) başta kendim, sonrada bütün müslüman kardeşlerimin iyiliği için dua ediyorum.
Hadi öpüşelim, gönül alalım, en sevdiğim şeydir  Tebessüm Tebessüm Tebessüm
bana tavır alındı, oyuna getirilip kalbimde kırıldı ama ben unuturum.... Love

Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr

Buyurun Bayanlar....
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
MuhammedBesir
Hademe-i Kur'an
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 327

Men Bende i Kur'anem Eger Can Darem

« Yanıtla #22 : 29 Şubat 2008, 18:14:23 »

Bakınız muhteremler, bu mesele bir şahıs meselesi değil..

Bir tarafı küçümsemek, aşağılamak değil... Lütfen meseleyi bu şekilde düşünmeyelim. Konu başka yerlere kaymasın. Konu başlığını bir kez daha okuyunuz. Biz burada fıkhın söylediğini zikrettik. Davamız hiç kimseyi itham etmek, küçük düşürmek değil. Din bunu söylüyor, yapmayanlar kendilerine ona göre düzen versinler dedik.

Müslüman erkeğin gözünü haramdan sakınması ayrı bir konudur, burada müslüman bir kadının şer'i olarak nasıl örtünmesi gerektiği tarif edilmiştir.

Lütfen daha sakin, birbirimizi kırmayacak bir şekilde konuyu esas nazara alarak devam edelim.

Bu konu hakkında Üstad Bediüzzaman'ın ifadelerini dikkatlerinize sunuyorum. Ki mevzunun aşağılama olmadığı, belki şefkat olduğu anlaşılsın:

"Nasıl, İslâmiyyetin hayât-ı ictimâıyyesine ve dolayısıyla dîn-i İslâm’a zarâr vermek için gençleri yoldan çıkarmak ve gençlik hevesâtıyla sefâhete sevk etmek için bir iki komite çalışıyormuş. Aynen öyle de; bîçâre nisâ tâifesinin gáfil kısmını dahi yanlış yollara sevk etmek için bir iki komitenin te’sîrli bir sûrette perde altında çalıştığını hissettim. Ve bildim ki: Bu millet-i İslâma bir dehşetli darbe, o cihetten geliyor.” (Lem’alar, 190)

Bu harikulade tespiti her kelimesine azami dikkat ederek tekrar tekrar okuyup düşünelim lütfen..şu bir gerçektir ki, Hazır medeniyetin elindeki silahlardan en büyüğü kadındır. Ve onları fıtratlarından çıkararak Alem-i İslama dehşetli bir darbe vurmuşlar ve vuruyorlar. Din fıtratı emrediyor. Şu anda vicdanı bozulmamış bütün hanım kardeşler, büyük bir açıkyüreklilikle kendileri için en rahat ortamın evleri olduğunu itiraf ederler.

Üstad Hz.lerinin o ifsad komitesine bedduasıyla bitiriyorum:

Bu mübârekleri ifsâd eden komiteler kahrolsunlar!.. ALLAH bu hemşîrelerimi de bu serserilerin şerlerinden muhâfaza eylesin, âmîn.” (Lem’alar, 191)

Sponsor Bağlantı

b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #23 : 29 Şubat 2008, 18:18:10 »

Yahu konu tesettür değil anladım. bende söylüyorum" iğrenç bakışlı müslüman adam" lafına rahatsız oldum diye.
ha açıklığıma laf ediyorsan buyur et, doğru söz karşısında susacak bir şahsiyetim ben.
hatta dua da et kardeşine... gülümseme
sen ne güzel testtürlüsün niye alındın ki bu kadar?
tamam mı  uniqueciğim....

Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr Çiçeklerr
Sponsor Bağlantı

serah
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #24 : 07 Mayıs 2008, 13:11:57 »

Unique kardeşş.. seni tahşiye yayın evinin çıkartmış olduğuu tesettür risalesi ve şerh adlı kitabınına havale ediyorum... Ve şiddetle okumanı tavsiye ediyorummm...bütün bu kafandaki sorularııı bu kitabı okumanla birlikte silineceğine inanıyorum....Çünkü tesettür hakkında  hiç bir açık kapı bırakmayan bu kitabın muhakkak ama muhaakkkaak beyler ve hanımların okuması tavsiyemdir.. selametlee..
Sponsor Bağlantı

Etiket: