Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 246 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :)  (Okunma Sayısı 246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« : 14 Temmuz 2008, 10:30:36 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım:

Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

Moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre...

Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

Şoför: stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli...

Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav: domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım.....

Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri: Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Lunaparkçı: gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım uleeen

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :)
« Posted on: 04 Aralık 2008, 19:32:32 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) oyunları, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) programı, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) oyunu indir, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) program yükle, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) download, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) hikayeleri, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) resimleri, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) haber, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) yükle, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) videosu, Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder :) msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 41

ya sabr..

« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2008, 10:59:51 »

Azn Azn Azn Azn Azn
 Emeğine Sağlık

[/URL]
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2008, 11:15:06 »

Teşekkürler ayşegül gülümseme
Sponsor Bağlantı

Kalecikli
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2008, 11:18:17 »

Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
 Azn Azn Azn

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Sponsor Bağlantı

ŞeHide
Ne Zaman Öleceğimiz önemli Değil. Önemli olan nasıl öleceğimizdir.Bize Düşen Allah Yolunda Ölmektir...
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 73

« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2008, 11:30:38 »

Alıntı
Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Ne aşk ama  Kahkaha Kahkaha

Emeğine Sağlık Abim

Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2008, 12:11:02 »

Teşekkürler ŞeHide gülümseme
Sponsor Bağlantı

Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2008, 22:48:32 »

Kahkaha  Kahkaha  Teşekkürler abi

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2008, 22:50:03 »

Rica Ederim Hiba gülümseme
Sponsor Bağlantı

Etiket: meslek