|
|
 |
« : 08 Temmuz 2007, 00:13:47 » |
|
 |
|
 |
 |
BiR KIZ GÖRDÜM
Bir kiz gördüm, ellerinde kitaplar Basinda basörtüsü,yüzünde kanli yaslar Cennet’in kokusunu duyacaklar mi bilmem Kardesimi aglatan yobazlar.
Bir kiz gördüm,yüzünde bitmeyen bir çile var Yikilmis dünyasi sanki,bakar bana manidar Bu çirkin baskilari temelden kaldiracak Soguk kaldirimlarda bekler yigit bir serdar.
Bir kiz gördüm öyleki dünyasi basina dar Yanaginda gözyaslari bakar durur sitemkar Sen de yasaklara boyun mu egecektin Ey! Hz. Yusa’yi barindiran üsküdar.
Bir kiz gördüm,polisin elinde feryat figan Sirtinda cop izleri,nurlu yüzünde al kan Bilmezler mi yasagi koyan da kendileri Bize miras kalmadi bu yasaklar atadan
Bir kiz gördüm,ders saati kapida bekletilen Sizladi cigerlerim,sizladi ta derinden Ellerini kaldirmis sonsuz semaya Sanki asrin incileri dökülüyor dilinden
Bir kiz gördüm,örtüsüyle sanki Sümeyye Dilim varmiyor ona gericidir demeye Oyuncak bekleyen bir cocuk umuduyla Bir Hakk dostu bekliyor gözyasini silmeye
Bir kiz gördüm dilinde özgürlük sarkilari Silivermis dünyasindan anlamsiz baskalari Gülümsemek istiyor tüm yasaklara ragmen Sevincini bastiriyor bosalan gözyaslari
Bir kiz gördüm,boynu bükük yarali Örtüsünü atmamakta öyle kararli Heybetli durusuyla sanki Alime Her sözü birer kursun her bakisi manali
Bir kiz gördüm, adi Saliha kiz Okula alinmamis bahcesinde oturur Yuvasini izleyen bir anne edasiyla Derslere gireceği günleri bekler durur
alıntıdır
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM oyunları, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM programı, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM oyunu indir, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM program yükle, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM download, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM hikayeleri, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM resimleri, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM haber, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM yükle,
HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM videosu, HAYATA KÜSMÜŞ, BAĞRI YANIK BİR KIZ GÖRDÜM msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2007, 01:14:52 » |
|
 |
|
 |
 |
 BİR ERKEK GÖRDÜM BACISI OKULA GİDER, AMA OKUL KAPISINDAN DÖNER SORAR ERKEK NE OLDU SANA, O DER YOK BİŞEY HASTAYIMDA, AMA ABİ ANLAR BİR ŞEY VAR,BUNDA SÖYLE BANA NEDİR BU HASTALIK, KIZ DER, ABİ SORMA BUNU BANA MADEM BİLMİYORSUN BU HASTALIĞI O HALDE NE DİYE BANA BACIM DERSİN BİLMEZMİSİN Kİ OKULDA BACILARININN ÖRTÜSÜNE PRANGA VURULMUŞ, BİLMEZMİSİN O GÜZELİM ÖRTÜLER YERLERDE SÜRÜNMÜŞ BUDA ONLARDAN BİRİ İŞTE YİNE BİN BİR UMUTLA GİTTİM OKULA BELKİ DALGINLIKLA ALIRLAR SINIFA AMA YOK, DALMADILAR, BENİ BU HALİMLEDE GÖRÜNCE HEM GÜLDÜLER, HEM ALAY ETTİLER. BİLMEZMİSİN BE KIZ, BU OKUL SİZE YASAK BİLMEZMİSİN Kİ BU GÜN BAŞÖRTÜSÜ İSE EĞER YARIN BAŞKA ŞEYLER İSTENECEK. AMA SİZ ERKEKLER NE YAPTINIZ ALLAH C.C İÇİN BU BACILARINIZA ÇARE ADINA NE YAPTINIZ BU ZUMÜN SONA ERDİRME ADINA, AMA ŞUNU BİLİNKİ EEYYYYY MÜSLÜMAN ERKEKLER, EĞER BU GÜN SİZ BUNA BULMAZSANIZ BİR ÇARE, ELBET RABBİM GÖNDERECE SİZİN YERİNİZE, SÜTÇÜ İMAMLARI, ŞAHİNBEYLERİ....
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|