Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu herşey bukadar basit mi?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 435 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: herşey bukadar basit mi?  (Okunma Sayısı 435 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nur_damlası
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 2

« : 27 Mayıs 2008, 16:07:20 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

bir an oturup düşünmek istedim etrafıma bakınıp durdum ve başımı önüme eğerek sustum

susmamın tek sebebiydi belki etrafımda harıl harıl dünya için çalışan dünya için çabalayan insanlar....

herkes nasılda kendi derdine düşmüş herkes nasılda unutumuş gerçeği nasılda hala ısrar ediyorlar gerçeği anlamamayı..gerçek bukadar basitmi kendimizi gerçekten alıkoymak ve o gerçeğe mutlaka ulaşacağımızı bile bile ondan uzaklaşmak.

bukadar basitmi insanlığı unutmak ...insanlık adına yapılagelen şeyleri unutup sadece kendince insan olmak

bukadar mı basit filistinde ırakta feluce de insanlar açlıktan hastalanırken burada ta yanıbaşımızıda insanların tokluktan hastalanması .bukadar mı kendimizi unutmuşuz ve vaveylanlar arasında bir kendimizi düşünmüşüz

hiçmi canımız yanmadı hiçmi sızlamadı acı çeken kardeşlerin olduğunu bile bile zevk sefa içinde yaşamayı kendimize ders edinmek......

NEOLUYOR EY GÜZEL RABBİM NEOLUYOR BİZE NEOLUYOR SENİN KUL DEDİĞİN İNSANLARA NEOLUYOR RABBİM EFENDİMİZİN ÜMMETİM DİYE SABAHLARA KADAR AĞLADIĞI İNSANLARA NEOLUYOR RABBİM NEOLUYOR İNSANLARA

BUKADARMI BASİT KENDİMİZİ HERŞEYDEN SOYUTLAYIP SADECE KENDİMİZ İÇİN UĞRAŞMAK:(

ey hayat ölüme şükret çünkü ben seni onun için seviyorum

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: herşey bukadar basit mi?
« Posted on: 19 Kasım 2008, 04:06:15 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: herşey bukadar basit mi? oyunları, herşey bukadar basit mi? programı, herşey bukadar basit mi? oyunu indir, herşey bukadar basit mi? program yükle, herşey bukadar basit mi? download, herşey bukadar basit mi? hikayeleri, herşey bukadar basit mi? resimleri, herşey bukadar basit mi? haber, herşey bukadar basit mi? yükle, herşey bukadar basit mi? videosu, herşey bukadar basit mi? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1114

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2008, 16:26:26 »

başkalarının dertleriyle dertlenmek gerçekten yüksek bir manevi makam..
ALLAH bize o makamı nasip etsin İnşaAllah..
 Allah Razı Olsun  kardeşim..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
busari
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 5

« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2008, 13:17:10 »

kardeşim mümin ümitvar olmalıdır... inşALLAH Rabbimin izni ile ben ve benim gibi biçok arkadaşım para için değil ALLAH yolunda cihad etmek için üniversitede okuyoruz... dualarınıza çok ihtiyacımız var...
BİZ GEKMEDİK KAVGA İÇİN
BİZİM İŞİMİZ SEVGİ İÇİN
HAKK'IN EVİ GÖNÜLLERDİR
GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK...
                    vesselam!!!
Sponsor Bağlantı

HiFa
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2008, 13:59:29 »

Roll Eyes

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

tefekküre
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

Selamın aleyküm.HİZMET NİMETTİR.

« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2008, 03:07:29 »

SELAMIN ALEYKÜM
 Kardeşim bu konuda bizim aklımızda bir kaç soru işareti var çevremizdeki insanlar hakkında?

mesela yolda yürürken ayağı kırılmış bir köpek gördünüz ve inanılmaz bir acıma ve şevkat duygusuyla onun için ağladınız,bu tabiki çok güzel bir erdem herşeye merhamet etme erdemi...amma aynı olayı yaşarken biraz ileride çöp karıştıran belki karnı aç ve merhamete gerçekten muhtaç elbisesi pis kokan bir çocuk gördünüz bu durumda ona o köpek kadar acımıyorsunuz onun yarısı kadar göz yaşı dökmüyorsunuz onun için şimdi bu durumda ö köpeğe acımanız  çok ince ,kestirilmesi çok güç olan bir oyuna gelmiyormuyuz,kesinlikle geliyoruz.Şimdi aynı mantıkla şuna bakın ki endonezyada açlıktan kıvranan bir insan var ve yanıbaşımızda  karnı tok sırtı pek,yediği önünde yemediği arkasında bir insan var amma imanı yok  yani ebedi bir hayatı kaybetip ebedi bir  azap görme yolunda olan bir insan hangisine daha fazla acımalıyız bunu çok iyi düşünün...dünyanın bir karış toprağı cennetin bir karış toprağına denk gelmiyor...bunun arka planında bizim anlayabildiğimiz dar kalıplar çerçevesinde  şu yatıyorki biz  daha işin başındayken kendimize  yani kendi nefsimizin kendimize yaptığı zulme acımıyoruz, ve başka insanları kurtarmaya çalışıyoruz.bu kötü demiyorum yanlış anlamayın.şunu diyorum merhamet duygumuzda bir gelenekselcilik söz konusu ...sözün özü kendini kurtaramayan başkasını kurtaramaz.ilk önce kendimizden başlayalım sonra hizmet genişler,genişledikçe genişler ALLAH'ın izniyle... GERÇEK KURGUDAN FARKLIDIR...BUNU KABULLENMEKTE NEFSE ÇOK AĞIR GELİR...ALLAH RESULÜ ASHABININ yanında  kainatın en merhametlisiyken savaş meydanlarında cengaverlerin üstadı cesurların en cesuruydu... ---  TEFEKKÜRE  ---
Sponsor Bağlantı

Etiket: