Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler
Anket
Soru: Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı?
Evet Anlattım. - 13 (56.5%)
Evet anlattım ve Müslüman Oldu. - 0 (0%)
Hayır anlatmadım. - 10 (43.5%)
Toplam oy: 22

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 22 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 659 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı?  (Okunma Sayısı 659 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 135

Maksadımız İman ve Ahirettir

« : 24 Mart 2008, 12:17:10 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı?

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı?
« Posted on: 02 Aralık 2008, 04:10:29 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? oyunları, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? programı, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? oyunu indir, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? program yükle, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? download, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? hikayeleri, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? resimleri, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? haber, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? yükle, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? videosu, Hiç Müslüman Olmayan Birisine İslam'ı anlattınız mı? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Sümeyra-1924
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 46

Hiçbir nizam İslam kadar kadına değer vermemiştir!

« Yanıtla #1 : 24 Mart 2008, 13:41:50 »

s.a.

evet anlattim ve cevremde cok oldugu icin hemen hemen hergün anlatmaktayiz, ve bazen müslüman olmayi kabul ediyorlar bazen uzaklasiyorlar ama herseye ragmen elhamdulillah bi cok kisi islami secti, ve bu sayi hergün artmaktadir, islami ne kadar medya kötülesede insanlar gittikce dahada islami arastirmaktadir..

“Aralarında hükmetmesi için ALLAH’a ve Rasulüne çağrıldıkları zaman mü’minlerin sözü yalnız: “İşittik ve itaat ettik” demektir. İşte kurtuluşa erenler bunlardır!” (Nur: 51)

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Muttαki
Forum Yöneticisi
*

« Yanıtla #2 : 24 Mart 2008, 13:53:22 »

s.a.

evet anlattim ve cevremde cok oldugu icin hemen hemen hergün anlatmaktayiz, ve bazen müslüman olmayi kabul ediyorlar bazen uzaklasiyorlar ama herseye ragmen elhamdulillah bi cok kisi islami secti, ve bu sayi hergün artmaktadir, islami ne kadar medya kötülesede insanlar gittikce dahada islami arastirmaktadir..

aleyküm selam kardeşim
maşALLAH.inşaALLAH daha da çok artar bilinçli müslümanların sayısı.
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH.
Sponsor Bağlantı

b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #3 : 24 Mart 2008, 15:57:13 »

s.a.

Aynen

Allah Razı Olsun Sümeyye
Sponsor Bağlantı

yeşilce
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #4 : 29 Mart 2008, 12:58:32 »

islamı bilipte yaşamayanlara anlattım bende..(anlatmayada devam) daha zor bilipte yaşamayana kabullenmeyene anlatmak galiba.. ya da kabulleniyor gibi görünen nüfusta müslümanlara.. 

Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 271

« Yanıtla #5 : 29 Mart 2008, 14:02:50 »

Allah Razı Olsun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

EL-KITAL
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 20

« Yanıtla #6 : 29 Mart 2008, 18:11:02 »

kendini müslüman sana birine anlatmışımdır heralde ortada çok var onlardan

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1118

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #7 : 29 Mart 2008, 18:18:57 »

kendini müslüman sana birine anlatmışımdır heralde ortada çok var onlardan
Had..
biz islam fıkhının çizgilerini, akaidi bilgileri anlatalımda müslüman olup olmadığını ALLAH a bırakalım İnşaAllah..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

EL-KITAL
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 20

« Yanıtla #8 : 29 Mart 2008, 19:00:31 »

ben şahıs göstermedim kardeş yanlış anlaşılmasın
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1118

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #9 : 29 Mart 2008, 20:53:21 »

estağfirullah kardeşim ancak bu genel içinde böyledir..
Sponsor Bağlantı

adıgüzel
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 65

« Yanıtla #10 : 29 Mart 2008, 23:48:20 »

Es Selamün Aleyküm
Kurban ben bundan 15-16 yıl önce Almanya'da bir kişi ile bu konuda 2-3 saat konuştum ama faydalı olamadım.

Cenabı Hak affetsin beni.Faydalı olamadım o kişiye.Konuyu açtın yaramı deştin.bu konu aklıma geldiğinde çok üzülüyorum.Belki daha da güzel anlatabilirdim.

Selametle.

***  Yaratılanı sev ***
***  Yaratandan ötürü***

Sponsor Bağlantı

beyza
beyza
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 61

...sensiz bu güller soldu efendim...

« Yanıtla #11 : 29 Mart 2008, 23:54:20 »

Ramazanda özellikle almanlar merak ediyor anlatiyorum...nicin oruc tutariz  bayramlarimizi  islami anlatirim ama onlar sadece saygi duyar....bir gellisme yok...

ama cevremde bir mübarek zatin sohbetiyle müslüman olan almanlar var...Kurani kerim bile ögrenmisler  okadar mutlu oldumki anlatamam...rabbim dahada sayilarini artirsin insALLAH...

Sponsor Bağlantı

Muttαki
Forum Yöneticisi
*

« Yanıtla #12 : 30 Mart 2008, 12:14:29 »

Es Selamün Aleyküm
Kurban ben bundan 15-16 yıl önce Almanya'da bir kişi ile bu konuda 2-3 saat konuştum ama faydalı olamadım.

Cenabı Hak affetsin beni.Faydalı olamadım o kişiye.Konuyu açtın yaramı deştin.bu konu aklıma geldiğinde çok üzülüyorum.Belki daha da güzel anlatabilirdim.

Selametle.

aleyküm selam kardeşim.siz elinizden geleni yapmışsınız.anlattktan sonra uyup uymama karşısındakine baglı.İnşaALLAH karşınıza anlatma fırsatı birçok kez çıkar.

Ramazanda özellikle almanlar merak ediyor anlatiyorum...nicin oruc tutariz  bayramlarimizi  islami anlatirim ama onlar sadece saygi duyar....bir gellisme yok...

ama cevremde bir mübarek zatin sohbetiyle müslüman olan almanlar var...Kurani kerim bile ögrenmisler  okadar mutlu oldumki anlatamam...rabbim dahada sayilarini artirsin insALLAH...

maşALLAH..ALLAH yardımcınız olsun.dahada artar inşALLAH.bende anlatıyorum çevreme ama çevremdekiler elh müslüman.müslüman olmayan birisine anlatmayı çok isterdim.inşALLAH ALLAH nasip eder.inşaALLAH vesile olurum.
Sponsor Bağlantı