Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Hiç Türk peygamber var mıdır
Cevap SayisiCevap Sayisi: 26 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 886 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hiç Türk peygamber var mıdır  (Okunma Sayısı 886 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muslumangenc
berfin
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

Anlayamazsin!

« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2008, 11:11:20 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

hazreti zülkarneyn bir peygambermidir?

peygamber veya degil hasan kardesim,ALLAHIn sevgili bir kulu olmasi yetmez mi?yeterde artar insALLAH.

Cevahir kız! Arkandan evlat katili babanın suç ortağı basın “Laik Vahşet!” diye 8 sütuna manşet çekmedi. Başörtüsünden dolayı doktor kızını vuran katil babayı haber bile yapmadı. Ölen sen olunca, o bildik ve tanıdık “Pompalı Vahşet!” başlığı bile çok görüldü.
Onlar hep böyleydi be Cevahir. Senin dinine karşı yapılan tecavüzlere çanak tuttular. Sana karşı açılan 28 Şubat vahşetini alkışladılar. Şimdi senin ölünü sükutla geçiştirmeye çalışacaklar. Sağda solda hakkında yazılan birkaç satır ise “timsahın gözyaşları”nı hatırlatacak... avını yerken ağlayan timsahın... “mış gibi” yapan timsahın...

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hiç Türk peygamber var mıdır
« Posted on: 02 Aralık 2008, 04:07:04 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hiç Türk peygamber var mıdır oyunları, Hiç Türk peygamber var mıdır programı, Hiç Türk peygamber var mıdır oyunu indir, Hiç Türk peygamber var mıdır program yükle, Hiç Türk peygamber var mıdır download, Hiç Türk peygamber var mıdır hikayeleri, Hiç Türk peygamber var mıdır resimleri, Hiç Türk peygamber var mıdır haber, Hiç Türk peygamber var mıdır yükle, Hiç Türk peygamber var mıdır videosu, Hiç Türk peygamber var mıdır msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
YASLIdegilYORGUN
İHVAN-55
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 0

Ben beni bıraktığım zaman SEN beni bırakma YARAB..

« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2008, 18:50:00 »

Müslüman genç kardeşim olayı saptırmasanız iyi olur ''ersinizm''nicli arkadaşın sorusuna nacizane cevap yazdık.Nasıl bir yanıttır O haşa ırkı farketmez peygamberimizi çoook seviyoruz bize MÜSLÜMANlara geldi.Ki bizler AMENTÜye inanmış iman etmişiz.ALLAH c.c cümlemizi hidayete erdirsin.Amin inşaALLAH.

DÜNYA, UYUYANIN RÜYASI GİBİDİR.Hz.MUHAMMED (s.a.v)

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
akifen
Muvvahid
*

Toplam Oyu: 19

akif yıldırım

« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2008, 19:46:59 »

biz peygamber göndermediklerimize azap etmeyiz   
isra suresi 15.ayetin sonu

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
lütfen okuyun rabıta nedir?

Sponsor Bağlantı

YASLIdegilYORGUN
İHVAN-55
Paylaşımcı üye
*

Ben beni bıraktığım zaman SEN beni bırakma YARAB..

« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2008, 20:12:58 »

bu ayetle konuya noktayı koymuşsunuz ALLAH c.c razı olsun.Okumak güzeldi hele birde manadaki derinliği düşünmek daha da güzel Tebessüm
Sponsor Bağlantı

muslumangenc
berfin
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

Anlayamazsin!

« Yanıtla #24 : 10 Ekim 2008, 23:46:05 »

Müslüman genç kardeşim olayı saptırmasanız iyi olur ''ersinizm''nicli arkadaşın sorusuna nacizane cevap yazdık.Nasıl bir yanıttır O haşa ırkı farketmez peygamberimizi çoook seviyoruz bize MÜSLÜMANlara geldi.Ki bizler AMENTÜye inanmış iman etmişiz.ALLAH c.c cümlemizi hidayete erdirsin.Amin inşaALLAH.

ummetin irk sevdasi canima tak etti,dusuncelerimi yazdim.

selametle
Sponsor Bağlantı

bayram k
Yeni üye
*

« Yanıtla #25 : 19 Ekim 2008, 19:29:08 »

okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar gerçekleri hafife alıyorlar.!
din bukadar hafif ve basit olamaz ve değildir insan şöyle bir sununu düşününce,ne kadar üzülüyo,
ALLAHc.c ahir zaman gelecek birgün ve ahir zaman bu olsa gerek.
ben insanların bazı dini yazıları vesayre,leri hafife aldığını görün,ce çok özülüyorum.! Roll Eyes Roll Eyes
Sponsor Bağlantı

Sümeyra-1924
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 46

Hiçbir nizam İslam kadar kadına değer vermemiştir!

« Yanıtla #26 : 19 Ekim 2008, 19:37:48 »

arastirip nolacak kardesim.hadi diyelimki turk peygamber var elimize ne gececek?arap(!) bir peygamberin ummeti olmak gucunuzemi gidiyorda turk bir peygamber ariyorsunuz?simdi kurtlerde kurt birpeygamber varmidir deyip onu arastirmaya kalkar,cerkezler cerkez bir peygamber varmidir diyerek onu arastirmaya kalkar,falancalar kendi irkinda peygamber varmidir diye onu arastirma kalkar vs vs...bu bize kazandiracak,ben bir MUSLUMANIM-irkim her zaman en son planda gelmistir,ve gelecektirde-sizin bu sorularinizdan inanin rahatsiz oluyorum.muslumanin gundemi boyle sacma sapan seyler olmamali.ummetin yuzbinlerce derdi varken bizler basit sorularla en degerli zamanlarimizi su gibi harciyoruz.yazik.ALLAH hidayete erdirsin.amin

size katilmamak elde degil kardesim

"Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki ALLAH yanında en değerli ve en üstün olanınız, takva bakımından en üstün olanınız (ALLAH'tan en çok korkanınız)dır. Şüphesiz ALLAH bilendir, her şeyden haberi olandır." (el-Hucurât, 49/13)

“Aralarında hükmetmesi için ALLAH’a ve Rasulüne çağrıldıkları zaman mü’minlerin sözü yalnız: “İşittik ve itaat ettik” demektir. İşte kurtuluşa erenler bunlardır!” (Nur: 51)

Sponsor Bağlantı

Etiket: