Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 131 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER  (Okunma Sayısı 131 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HİRANUR
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

« : 24 Temmuz 2008, 19:38:35 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Hz. Ali(r.a) hurma bahçesinde akşama kadar çalışmış, akşamda devesinin üzerine bir çuval hurma yükleyerk evinin yolunu tutmuştu.Devenin yuları yardımcısı Kamber'in elinde kendisi de önde gidiyordu.Medine'nin içine girdiklerinde yolun kenarından bir ses gelir.Yoksulun biri elini açmış sızlanıyordu.
- Ne olur ALLAH rızası için!... diyordu.İşte bu sırada sesi duyan Hz. Ali(r.a) ile arkadan deveyi getiren Kamber arasında şu konuşma geçer.Hz. İmam sorar.
- Kamber ne istiyor bu yoksul?
-Hurma istiyor Efendim!
-Ver öyleyse!...
-Hurma çuvalda Efendim!
-Çuvalla ver öyleyse!...
-Çuval da devenin üzerinde!...
-Deveyle ver öyle ise!...
Emri yerine getiren Kamber der ki:
-Devenin ipi de benim elimde, demekten korktum, çünkü beni de deveyle birlikte yoksula vermekte tereddüt etmeye bilirdi.
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER
« Posted on: 02 Aralık 2008, 03:11:08 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER oyunları, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER programı, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER oyunu indir, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER program yükle, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER download, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER hikayeleri, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER resimleri, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER haber, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER yükle, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER videosu, Hz. ALİ, YOKSUL VE KAMBER msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
astral
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 10

« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2008, 20:16:11 »

Allah Razı Olsun Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Etiket: