Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 192 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri  (Okunma Sayısı 192 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
isar
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« : 11 Mayıs 2008, 16:30:19 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Thomas Carlyle:’İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir. Diğer bütün sözler, onun karşısında boş sözlerdir.’
Prof.Dr.H. Mones:’O’nun her sözü bir vecizedir.’

Jane Pelo:’O’nun davasında heyecanı asildi.’

Aleksi Lovazon:’O ALLAH tarafından gönderilmiş bir hak peygamberdir.’G’la Faytt:’Ey şanlı arap!Aşk olsun sana....Adaletin ta kendisini bulmuşsun.’

Raymons Leronge:’14 asır geçmesine rağmen Hz. Muhammed bu zamanın tek rehberi,tek hidayet resulüdür.’Sosyolog V.D.Eratsen:’Ben şahsen Hz. Muhammed’in hayranıyım.’

Prof.Jules Masserman:’Bütün zamanların en büyük lideri Muhammed idi.’
Prof.Dr. Michael Hart:Muhammed tarihte dini ve dünyevi açılandan en üstün başarıya ulaşmış tek kişidir.’

Tolstoy: Muhammed, hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır.

Gibson: Hz. Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanımayanlardır.                          Dostyoyevski: Büyük İslâm Peygamberi yüce yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur. Ben Mirac’a bütün kalbimle inanıyorum.
B. Smith: Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler İslâm Peygamberi için yapılamaz. Prens Bismark: Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm Ey Muhammed. Kur’an ALLAH’ın kitabıdır. İnsanlık senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş bir daha göremeyecektir. Ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim.
Geothe: Hiç kimse Muhammed’in kurallarından daha ileri bir adım atamaz. Biz Avrupa Milletleri medeni imkânlarımıza rağmen Hz. Muhammed’in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız. Şüphe yok ki bu yarışmada kimse onu geçemeyecektir.                                                         Shebol: Hz. Muhammed insan olması itibari ile bütün insanlık onunla övünür. Biz Avrupa’lılar 2000 sene sonra onun kıymetine ve hakikatine yetişsek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz.
Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim. Benim görüşüme göre onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lâzımdır.                                                                                                     Voltaire: Türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor... senin dinin çok asil.

Lamartine: İnsan büyüklüğü hangi ölçüyle ölçülürse ölçülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu?                                                                                                                                          Knematirul: Herkesin itiraf etmekten çekindiği şeyi ben haykırıyorum. Hz. Muhammed hiç kimse ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir devrimcidir.                                                                                  "Ben sözlerimle Muhammed'i övmüş olmadım, aslında sözlerimi Muhammed'le övmüş ve güzelleştirmiş oldum" (İmam-ı Rabbanî)
                ”Ben şu kanaate vardım ki, İslâmiyet’in süratle yayılması, kılıç yüzünden olmamıştır. Aksine her şeyden evvel sadeliği, mantıkî olması ve Peygamberinin büyük tevazuu (alçak gönüllülüğü), sözünü daima tutması, yakınlarına ve Müslüman olan herkese karşı sonsuz bağlılığı yüzünden, İslâm dinî birçok insan tarafından seve seve kabul edilmiştir.” (Mahatma Gandhi)

BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEDİĞİNİZ HER YERDE,BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEMEDİĞİNİZ HER YERDE.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.cagrifm21.com

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri
« Posted on: 02 Aralık 2008, 06:02:29 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri oyunları, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri programı, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri oyunu indir, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri program yükle, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri download, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri hikayeleri, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri resimleri, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri haber, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri yükle, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri videosu, HZ.MUHAMMED (s.a.s) için ne batılıların sözleri msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 271

« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 16:33:02 »

Allah Razı Olsun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
dream60
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2008, 15:53:08 »

AVRUPALILAR BİLE PEYGAMBERİMİZİN  BÜYÜKÜLÜĞÜNÜ BİLYORLAR FAKAT BİZ TÜRKLER ONU TANIMIYORUZ ( TANIYANLAR HARİÇ) TANIMADIĞIMIZ GİBİ ONA  HAKARET EDİYOR ( ÖNDER SAV GİBİ)  KÜÇÜLMÜŞLÜĞÜMÜZÜ HERKESE  İLAN EDİYORUZ   
Sponsor Bağlantı

pamukseker
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2008, 17:45:11 »

Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

Etiket: