Selamun Aleykum

| Ana Sayfam Yap |
| Sık Kullanılanlara Ekle |

Konular:16.363
Üyeler:23.046
Site Haritası

Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu İNANIYOR MUSUN?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 245 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İNANIYOR MUSUN?  (Okunma Sayısı 245 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuz
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 1

« : 27 Mayıs 2008, 23:59:24 »

hidayete açılan kapı.. www.hidayetkapisi.com

Adamın biri her zaman yaptığı gibi sac ve sakal tıraşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başladılar. Değişik konular üzerinde konuştular. Birden ALLAH ile ilgili konular acildi...

Berber:

—   Bak adamım, ben senin söylediğin varlığına inanmıyorum.

Adam:

—Peki, neden böyle diyorsun?

Berber:

—Bunu açıklamak çok kolaydır. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. Lütfen söyler misin, eğer ALLAH var olsaydı, bu kadar çok sorunlu, sıkıntılı, hasta insan olur muydu? Terkedilmiş çocuklar olur muydu? ALLAH olsaydı, kimse acı çektirmez, birbirini üzmezdi. ALLAH olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum...

Adam bir an durdu ve düşündü, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi. Berber isini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü. Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki tras olmayalı uzun süre geçmişti. Adam berberin dükkânına geri döndü.

Adam:

—Biliyor musun ne var, bence berber diye bir şey yok

Berber:

—Bu nasıl olabilir ki? Ben buradayım ve bir berberim.

Adam:

—Hayır, yok. Çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı.

Berber:

— Himmm... Berber diye bir şey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"

Adam:

—Kesinlikle doğru! Püf noktası bu! ALLAH var ve insanlar ona gitmiyorsa, bu gitmeyenlerin tercihi. İşte dünyada bu kadar çok acı ve keder olmasının nedeni!"

##alıntı%%
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: İNANIYOR MUSUN?
« Posted on: 12 Ekim 2008, 09:11:21 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: İNANIYOR MUSUN? oyunları, İNANIYOR MUSUN? programı, İNANIYOR MUSUN? oyunu indir, İNANIYOR MUSUN? program yükle, İNANIYOR MUSUN? download, İNANIYOR MUSUN? hikayeleri, İNANIYOR MUSUN? resimleri, İNANIYOR MUSUN? haber, İNANIYOR MUSUN? yükle, İNANIYOR MUSUN? videosu, İNANIYOR MUSUN? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
HawasHasan
Estağfirullah..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1098

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2008, 00:01:10 »

Allah Razı Olsun
yanlız arama yaparak konu açalım..
daha önce verilen konuları eklememeye çalışalım İnşaALLAH..
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 00:02:09 Gönderen: hiba » Logged

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
yeşilkubbe
zifiri karanlıkta gelse dostu ayak sesinden tanırım..
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 11

« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2008, 08:06:25 »

Emeğine Sağlık  Allah Razı Olsun

Sponsor Bağlantı

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar

|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Archive| |Rss|

kurye Pics & Wallpapers Sohbet Forum diyet zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle Lida | Lida | Lida | Lida | tus | evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Furkan Hizmet ve Eğitim Vakfı