Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu insan müsveddeleri!!!!
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 271 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: insan müsveddeleri!!!!  (Okunma Sayısı 271 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samican
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 14

« : 20 Ocak 2008, 18:00:05 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

ALLAH'a (cc) HAKARET!!! 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 
 Avrupa ülkelerinde dinimize ve peygamberimize yapılan hakaretlerin ardı arkası kesilmezken şimdi daha fecisi oldu! Hem de kendi ülkemizde!! Bizdekiler daha '' gavur'' dedirten olay insanı zıvanadan çıkartacak cinsten! OKS Sınavında ALLAH'a Hakaret!!

OKS'ye hazırlık için yapılan seviye tespit sınavında hazırlanan bir soru, ortalığı karıştıracak. ALLAH'ın sıfatları hayvan isimleriyle gösterildi.

Kırıkkale'de yapılan deneme sınavındaki din sorusunda ALLAH'ın sıfatları olarak hayvan isimleri gösterildi.

OKS hazırlık sınavındaki 25. soruda 'Aşağıda belirtilen ALLAH'ın sıfatlarından hangisi yanlış açıklanmıştır' sorusunun şıkları olarak deve, sığır, manda, koyun şıkları verildi.

Soruya tepki gösteren öğrenciler, olayı ailelerine bildirdi. Ailelerin şikayeti sonrası Valilik, soruşturma başlattı.

Kırıkkale'de Gürler, İstiklal, Atatürk, Mustafa Özbek, Hanımeller, Akşemsettin, Yunus Emre, Mustafa Kemal, Dede Korkut ve Namık Kemal İlköğretim okullarında OKS'ye hazırlık için deneme sınavı yapıldı.

Deneme sınavındaki 25. soruda öğrencilere 'Aşağıda belirtilen ALLAH'ın sıfatlarından hangisi yanlış açıklanmıştır? sorusu soruldu. Şık olarak da; A) Deve B) Sığır C) Manda D) Koyun şıkları verildi. Soru karşısında şaşıran öğrenciler, olaya tepki gösterip durumu ailelerine iletti. Ailelerin şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Konuyu yeni duyduğunu söyleyen Kırıkkale Vali Vekili İsmail Özdemir, Valiliğin inceleme başlattığını, sınav sorularını hazırlayanlar ve sınav yapanlar hakkında yasal sürecin başladığını söyledi.

Sınavdan haberi olmadığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin ise, "Sınavı 12 okul kendi arasında yapmış. Bizim haberimiz yok. Sınav kontrolden geçmeden hazırlanmış. İlk araştırmamda matbu evrak hatası olduğunu gördüm. Araştırmamız devam ediyor. 12 okulun müdürüne soruşturma başlattım. Denede başka hatalarda var" şeklinde konuştu.

Demene kitabını inceleyen Kırıkkale İl Müftüsü Osman Şarklı da yapılanın büyük bir hata olduğunu ifade etti. Yapılan hataya üzülen İl Müftüsü Şarklı, "Her Müslüman ALLAH'ın sıfatlarını bilir. Yapılanda bir kasıt yoksa, çok kötü bir olay. Çocuklar bundan etkilenmiştir" dedi.

HERŞEY İNCELİKLE KIRILIR,İNSAN İSE KABALIKLA-HAKLI OLAN GÜÇLÜDÜR ,HAKSIZ İSE ZAYIF

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: insan müsveddeleri!!!!
« Posted on: 02 Aralık 2008, 22:52:23 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: insan müsveddeleri!!!! oyunları, insan müsveddeleri!!!! programı, insan müsveddeleri!!!! oyunu indir, insan müsveddeleri!!!! program yükle, insan müsveddeleri!!!! download, insan müsveddeleri!!!! hikayeleri, insan müsveddeleri!!!! resimleri, insan müsveddeleri!!!! haber, insan müsveddeleri!!!! yükle, insan müsveddeleri!!!! videosu, insan müsveddeleri!!!! msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2008, 18:10:24 »

rezalet... Sad  Sad  Sad

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2008, 00:19:44 »

nerede ülkenin yüzde doksan müslümanı?
milan takımı, maça haçlı formayla çıkınca ülke ayaklandı! avrupada bir ülke unuttum şimdi, heykeltraş başörtülü çıplak kadın heykeli yaptı, ülke ayaklandı! yahu onlar zaten kafir!
sen ülkende ki münafık rezillere ayaklansana!neden çünkü dinden değil, milliyetçilikten.dinden olsa idi, önce kendine en yakın daireden başlardı ayaklanmaya!
kuru bir özür, kontrol etmemişiz, art niyet yok vs. vs. bu ne be!!!!
bunu yapana ceza da vermezler.ama cezanın en büyüğünü Rabbim verecek!
okuyup okuyup kahroldum , yahu kasıt yoksa ne demek!daha neresinde kasıt arıyorsun.tiksintim günden güne artıyor ALLAH(cc) hayır etsin.
Sponsor Bağlantı

ömer gül
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 506

dost istersen ALLAH yeter

« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2008, 07:06:19 »

rezalet... Sad  Sad  Sad

dost istersen ALLAH yeter

Sponsor Bağlantı

lazmücahit
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 2

« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2008, 21:39:55 »

adi şerefsiz bunu yapanı bir bulursam ellerini balyozla kıracağım.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2008, 21:53:19 Gönderen: HawasHasan » Logged
Sponsor Bağlantı

melek_yüzlüm
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2008, 22:40:27 »

ALLAH onları nasıl biliyosa öyle yapsın ben bişey demiyom

insanlara merhamet etmeyene ALLAH merhamet etmez
başımın örtüsü batmakta rezilin gözüne acırım tükürüge tükürsem yüzüne medeni olmak eger açmaksa bedeni desenize hayvanlar insanlardan daha medenii

Sponsor Bağlantı

elvan02
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2008, 18:21:59 »

bunların elini kırmak yetmez.kırılmadık yerlerini bırakmamak lazım.Ama şiddette her şeye çözüm değil;ALLAH ıslah etsin!
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2008, 18:31:26 Gönderen: elvan02 » Logged
Sponsor Bağlantı

elvan02
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2008, 18:32:01 »

Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Sponsor Bağlantı

Etiket: