|
|
 |
« : 05 Mart 2008, 08:18:58 » |
|
 |
|
 |
 |
küçücüğümaynı Sokakta Oturuyorduk, Adı Esrarengiz herkes Onun Hakkında Farklı Şeyler Söylerdi hepsi Nedensiz, Hepsi Sebepsiz kirli Sakalları Vardı, Kahverengi Gözlüğü, Kumraldı ben Nefret Ederdim Ama Mahallenin Bütün Kızları Ona Hayrandı bir Gün Onunla Yolda Karşılaştık, Çok Güzel Bir Yüzü Vardı o An Kalbimi Söküp Atasım Geldi, Çünkü Deli Gönlüm O An Onun Aşkıyla Alevlendi artık Uyumak Yerine Sürekli Onun Evini Izliyordum onunla Karşılaşabilmek Için Akşam Saatlerce Kapılarda Duruyordum bir Akşam Onu Yolda Gördüm, Bi Dakika Bakarmısın Dedim acelem Var Küçüğüm Dedi. Sanki Bana Aramızdaki Yaş Farkını Hatırlattı eve Gidip Ağladım. ertesi Gün Eve Girdiğini Gördüm hemen Gittim Ve Kapıyı Çaldım açtı, Ne Var Küçüğüm Dedi adımı Bile Söyleyemedim, Sadece Seni Seviyorum Dedim gülümsedi Cevap Bile Vermedi, Evet Dedim ne Evet Dedi, Konuşmadım Ve Koşarak Dışarı Çıktım daha Sonrada Bir Ay Boyunca Evden Çıkmadım bir Gün Arkadaşlarla Evde Otururken, Mahalleye Sirenler Içinde Bir Ambulans Geldi o Günü Hiç Unutmam, Ambulanstan Alel Acele Inenler Hızla Onun Evine Girdi bütün Mahalle Aşağı Indik Ve Seyre Daldık bir Kaç Dakika Sonra Onu Sedyeyle Dışarı Çıkardılar önümden Geçerken Ben De Seni Küçüğüm Dedi Ve Gözleini Yumdu. donup Kaldım Çünkü Herkes Bana Bakıyordu eve Doğru Koşmaya Başladım, Göz Yaşlarım Durmadan Akıyordu eve Vardım, Annemler Ondan Bahsediyordu. ailesi Yokmus, Kendi Gayretiyle Bu Yaşa Gelmis, Okumuş sevdiği Bir Kız Varmış, Ailesi Vermeyince Kız Kaçmış ama Kaçtığı Gün Ölmüş bir Süre Sonra Yine Sevmiş, Ama Ne Yazık O Da Ölmüş kimi Sevdiyse Ölüm Ayırmış, Sanki Onun Sevgisi Azrailin Ölüm Fermanıymış bazan Hiç Nedensiz, Durup Dururken Ağlıyormuş uyurken Baş Ucunda Bir Kağıt, Bir Kalem, Birde Fotoğraf Duruyormuş bir An Önce Ölebilmek Için Sanki Dua Ediyormuş intihar Edip Hastaneyi Aramış polisler Evinin Duvarında Küçüğüm Yazısını Bulmuşlar X 2 küçüğüm Sende Ölme, Küçüğüm Sende Ölme Yazıyormuş seni Yağmurdan Sonrada Seveceğimşimdi Git say Ki Seninle Içinden Sevda Geçen Bir Türkü Söylemedik say Ki Gece Mektuplarının En Güzel Aşk Şiirlerini beraber Ezberlemedik say Ki Sevda Trenini Kaçırdığım Durakta Bir Süre Beraber bekledik
sen Git ben Gelemem Bu Yürekle ya Da Kal eylül Yağmurlarını Bekle
seni Yağmurdan Sonra Sevicem saçlarıma Ak Düşmemiş Halimle sen Yaşlardayken 18'inde, 20'nde seni Yağmurdan Sonra Sevicem kaldırımların Islak Ve Temiz Haliyle yaşlı Yüzüm Delikanlı Yüreğimle seni Yağmurdan Sonra Sevicem aşksız Geçen Onca Yılı Yakacağım sevda Aleminde Kendi Ellerimle
şimdi Git say Ki Seninle Sahildeki Çardakta Hiç Dondurma Yemedik say Ki Oturup Konuştuğun Yaşlı Ve Yabancı Bir Adamdı ve Sevdadan Hiç Söz Etmedik say Ki hiç Gülmedik aynı Şeyleri Sevmedik ve Yağmurdan Sonra Beraber Yürümedik seni, Yağmurdan Sonra Sevicem kimse Bilmiycek, Herkesden Gizliycem yağmurdan Sonraki Toprak Kokusu Olacak Havada seninle Gök Kuşağının Altından Geçicem seni Yağmurdan Sonra Sevicem ve Seni Sevdiğimi Kimseye Söylemicem
belki Bu Dünya Gözlüyle Gördüğüm Son Yağmur Olacak islak Kaldırımlarda Sırılsıklam Yürüycem ben Seni Yağmurdan Sorna Sevicem ve Bir Gün Ölürsem, Yeşil Gözlerinde Ölicem
kavusursak Biteriz Biz kavuşursak Biteriz Biz, biz Mutlu Sonlar Katiliyiz. kavuşursak Biteriz Biz. sevgiyle Bakan Gözleri Kör Ederiz. herkesin Bildiği Bir Aşk, herkesin Attığı Bir Imza herkes Gibi Değiliz Biz. belki Biraz Serseri, belki Biraz Deliyiz, ama Kavuşursak Biteriz Biz. pervane Böceğinin Mum Alevine Sevdası ateş Böceğinin Susuzluğuyuz Biz yanar Ama Su Içmeyiz etrafında Döner, Ateşle Dansederiz. bize Kimseden Zarar Gelmez, biz Zararı Ancak Kendi Kendimize Veririz. severiz, Özleriz, Aşktan Ölsek Kimseye Söylemeyiz. biz Artık Biz Değiliz. ruhlar Kavuşur Ve Konuşur Gökyüzünde Bir Yerde ama Bedenen Kavuşursak Biteriz Biz. melekler Bize Ağlar, Biz Halimize Güleriz. onu Bilir, Onu Söyleriz, kavuşursak Biteriz Biz. iki Sınır Ülkenin Dikenli Telleriyiz, dokunursak Kanar Ellerimiz. kimselere Söylemez Gizli Gizli Severiz ama Kavuşursak Biteriz Biz. bir Kor Var Içimizde Yanan, onu Küllendiremeyiz. görüşemeyiz, Konuşamayız Ve Sevişemeyiz. bir Aşk Var Bizi Biz Yapan, kavuşursak Biteriz Biz. biz Herkes Gibi Değiliz. istedeğimiz Zaman Gelip, istediğimizde Gidemeyiz. kahve Içip, Gülüp, Konuşup, Başbaşa Yemek Yiyemeyiz. ne Bir Filmdeki Mutlu Son, ne De Göz Yumulacak Bir Kaçamak Değiliz Biz. sadece Özlemle Severiz, ve Kavuşursak Biteriz Biz. sevda Iki Kişinin Birbirine Aşkı Değil Artık. artık Her Aşk Her Ağızda Sakız. biz Birbirimize Aslında Her Aşıktan Daha Yakınız. belki Ayrı Şehirlerdeyiz, ama Her Gece Aynı Mehtapta Buluşur, yağmur Yağarsa, Çıkar, aynı Yağmurun Altında Islanırız. bu Aşkı Ancak Biz Biliriz. şiirleri Güvercinlerin Kulağına Fısıldar, mektupları Suya Yazarız. biz Belki Ayrıyız, ama Her Gün Aynı Geceyi Sabahlarız. melekler Bize Ağlar, Biz Halimize Güleriz. onu Bilir Onu Söyleriz. kavuşursak Biteriz Biz.
yildiz Gözlüm bu Kez Anlından Öpüyorum gidiyorum Iki Gözüm neden Diye Sormazsın Biliyorum seni Bu Yüzden Seviyorum
gece Uyurken Açık Olmasın Üstün ayaza Meydan Okuma Kalın Giyin kendi Gider Hatırası Kalır evladiyelik Değil Aşk Dediğin
kirli Sakallarımı Sevdiğin Günden Beri hasat Mevsimi Gelmedi Yüzüme ayrılık Ensemizden Hiç Inmedi ellerimse Başka Ele Değmedi
sana Benden Yalan Yok Bilirsin anlım Açık Gül Yüzlüm hadi Sil Göz Yaşlarını ve Hakkını Helal Et Yıldız Gözlüm
(yıldız Tilbe) yar Yar Benim Için Ağlama bana O Koyar gördüğümüz Günler Gezdiğimiz Yollar yakama Yapışırda Hesap Sorar
yar Yar Benim Için Ağlama bana O Koyar gezdiğimiz Yerler Gördüğümüz Günler yakama Yapışırda Hesap Sorar
ne Bir Ölüm Ayırıyor Bizi Nede Bir Celse sadece Gidiyorum onurum Elimde Gururum Cebimde ve Seni Şimdiden Özlüyorum
sen Şimdi Bensiz Akşamları Sineye Çekersin gizli Gizli Ağlarsın Biliyorum kimseye Yokluğumu Hissettirmessin seni Bu Yüzden Seviyorum
paramız Olacaktı Ve Boy Boy Çocuklarımız şimdiyse Gidiyorum zenginlik Hayallerimi Fukaralara baba Olabilme Özlemlerimi Yetimlere Bırakıyorum
bunlar Hem Vasiyetim Hem Son Sözüm anlım Açık Gül Yüzlüm hadi Sende Sil Gözyaşlarını ve Hakkını Helal Et Yıldız Gözlüm
yar Yar Benim Için Ağlama bana O Koyar gördüğümüz Günler Gezdiğimiz Yollar yakama Yapışırda Hesap Sorar
yar Yar Benim Için Ağlama bana O Koyar gezdiğimiz Yerler Gördüğümüz Günler yakama Yapışırda Hesap Sorar
|
|
 |
|
 |
|