| 09 Ocak 2008, 16:21:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #40 : 09 Ocak 2008, 16:21:08 » |
|
estağfurullah kardeşim olur mu öyle şey.. rezillik ne demek 
ne özür dilemenize ne de kıpkırmızı olmanıza gerek yok..gayet doğal..ilk üye iken bizimde beceremediğimiz bir sürü şey varken şimdi öğrendik hamdolsun...
hiç telaş etmeyin, bi sorununuz olursa çekinmeden söyleyin.
selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR oyunları, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR programı, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR oyunu indir, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR program yükle, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR download, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR hikayeleri, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR resimleri, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR haber, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR yükle,
LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR videosu, LoLiPoPLaR+BoNBoNLaR+ŞeKeRLeMeLeR=TÜRBANLILAR msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
| 09 Ocak 2008, 16:28:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 09 Ocak 2008, 16:28:35 » |
|
bu dünyada müslümandan güzel insan mı var?heryerde hemen anlaşılıyorlar.nezaketinize teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ocak 2008, 17:21:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #42 : 09 Ocak 2008, 17:21:32 » |
|
müjde kardeşim hata insana mahsusdur.. ve zaten çokta büyük önemsenecek bir hata değil..
her kim kalben ALLAH ın bir emrini uygulamak isterde uygulayamazsa o ameli ifa etmiş gibi olur. ancak yapamamasının sebebi elinde olmayan nedenler olmalıdır. içimden gelmiyor yapamıyorum beceremiyorum gibi şahsi ve nefsi mazeretler o amelin hayrını almamızı sağlamaz.. kalben istiyorsunuz.. Rabbim nasip eder İnşaAllah..
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
| 09 Ocak 2008, 18:41:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #43 : 09 Ocak 2008, 18:41:10 » |
|
çok istiyorum tabi.neden bir farzı terk edeyim aklım başımda çok şükür.oda olur inşaALLAH.beni o ortamlara kimse almaz.manasız cesaret gösterip yazamıyacağım bazı meslek mensupları diyelim.şimdi çatır çatır konuşuyorum konuştukça konuşuyorum.uslubum tahmin edilirmi bilmem ama ağır konuşurum ben düşmana.dediğimi anlar ama öyle bir derim ki!yani hala özgürüm!yinede farz önemli öyle değil mi?bu devirde adam gibi cihad yapamıyorsunki herşeyle tam yapayım.Büyük ALLAH'ım nasip etsin afvetsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ocak 2008, 20:44:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #44 : 09 Ocak 2008, 20:44:32 » |
|
çok istedim halde kapanamıyorum.namaz elbiselerimi dış kıyafetimden güzel aldım.süssüz siyah başörtüsü bulamadım gittim diktirdim.uzun pardüsüsü uzun başörtülü!bir kardeşimi görünce imreniyorum.bütün farzları hatta bazı kişilere zor gelecek sünnetlere uyuyorum bu niye olmuyor?herşey ALLAH(c.c)'ın istemesiyle.olabilir mi?işim,sosyal konumum dolayısı ile(lütfen yanliş anlamayın)tesettürlü kardeşlerimin giremeyeceği yada bulunmak istemeyeceği yada bulunmalarına izin verilmeyeceği her yerde ALLAH(c.c)'ın adını bas bas bağırıyorum.herkes şok oluyor tabi cesur bir müslüman olarak hiç lafımı esirgemem düşmana.kovamıyor,bağıramıyor,sövemiyor dinliyor saatlerce beni.görev edindim konu gelmese bile getittiriyom.şükürler olsun güzel ALLAH'ım adının anılmayacağı yerlerde beni konuşturuyorsun!
çok istediğim halde kapanamıyorum ! bu söz bana okadar tanıdık ki vehayatımda malesef çok zor sahip olduğum birşey başörtüm ailem alevi ben ailemle 2 sene başörtüsü için düşman oldum ne hakaretler ne manevi eziyetler gördüm evden kapalı çıkamıyordum bir yere gitmem gerekiyorsa evden açkıp yakın bi yerde başörtümü takıp öyle gidiyordum babalarının yanında başörtüsüyle durabilen birini görünce ağlardım neden bende babamın yanında kapalı duramıyorum çok dua ettim çok ağladım uyuyamadım dualar istedim istişareler ettim gözyaslarıyla Rabbimden istedim ve ben temizlik yaparken dahi takamadığım başörtüyü şimdi hemde pardesüyle çok rahat evimde giyiyorum babam abimle çıkabiliyorum elhamdülillah Rabbime sabrettim oda nasip etti iş ve mevki konusuna deyinmişsiniz lise ikide yarı yılında derslerim ii olmasına rağmen bıraktım çünkü ölmemek için senedim yok ben o şekilde ölmeyi göze alamadım ve almamlıyız bu aslnda dünyayı ahirete satmaktır nice ablalarım var doktorluğu son senesinde bırakan başörtüsünden taviz vermeyen mesleğini bırakıp kendini Rabbime adıyan nice ablalarımız var önemli olan dünya mevkisi parası pulu değil önemli olan ahiret akçesi sevab zengini olmak islamı seçtiğiniz anda imtihanımız baslar çünkü cennet kolay ve ucuz değil ben bu yola çıktığımda sürüneceğimi bilsem vazgeçmeyecem dedim müslüman dünya ve ahiretinde selamet ister amenna ama Rabbimdeen ne gelirsede amenna Rabbim imtihanlarımızı bizlere kolaylaştırsın ve ayağımızı kaydırmasın son nefeste iman nasip etsin inşALLAH çok konustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2008, 22:20:55 Gönderen: Güllerim »
|
|
|
|
|
| 10 Ocak 2008, 12:58:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2008, 12:58:21 » |
|
Demek hiç birimiz yalnız değiliz.Dertlerimiz bile o kadar çok bewnziyor ki.Ama işte nasıl benzersek o kadar da ayrıyız.Ben de öz babamla 15 senedşr kapalıyım diye biriki senedir oturup muhabbet edemesek de kavga etmeden durabiliyoruz. Yanlış yönlendirme olmasın ...Ben size kimeye karşı bayrak açın diyemem aslaa...O sizin kendi içinizde halletmeniz gereken bir şey.Bu kadar açık düşünebiliyorsanız onun da vakti yakındır demek... ALLAH c.c heşeyin hayırlısını versin hepimize,hayırda acele etmekı gerek bunu da unutmaan.Siz iyice bir düşünün.Sizi en iyi sizi bizi kainatı Yaradan anlar.O'na sığının,yolunuzu kolaylaştırsın.Bize de dua edin lütfen... Selam ve dua ile  ALLAH sen ve senin gibi olanların sayısını denizdeki kum tanelerinden fazla yaratsın inşaALLAH. Selam ve dua ile.ALLAH tüm inanan samimi bacılarımın yar ve yardımcısı olsun.Ahirette mahzun halketmesin.Amin...
|
|
|
|
|
|
AtEşE DaYaNaBiLeCeĞiN KaDaR GüNaH iŞLE..
|
|
|
| 11 Ocak 2008, 14:46:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #46 : 11 Ocak 2008, 14:46:33 » |
|
bunu biliyorum ablam aile ile bile imtihan bu kadar zorken kim bilir başka haller ne kadar zordur ALLAH yardımcıları olsun cümlemizin bunun için bi hatim kanpanyasııı baslattık ablam bakmak istersen
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 09:30:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #47 : 22 Şubat 2008, 09:30:14 » |
|
esselmaunaleykum insanlar bazen hakikatleri bildigi halde yine harama gidyolar bu cok aci bizim ortunmemizin amaci ilk once ALLAHin emri.disariya ciktigin zaman dikat cekici olmayacaksin bunu herkez biliyo ama malesef nefiss iste bildigiz ile amel etmemek varya iste bu cok kotuuu ALLAH yardimcimiz olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Mart 2008, 23:40:19 |
|
|
 |
« Yanıtla #48 : 18 Mart 2008, 23:40:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2008, 18:52:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #49 : 04 Mayıs 2008, 18:52:57 » |
|
YAA ARKADAŞLAR NEDEN Kİ BİR GÖZLÜK Bİ RENKLİ EŞARP SORUN?? KİM NEDEN HANGİ AMAÇLA KAPANIYO O ZATEN BELLİ. NEFSE ZULM ETMEDEN KAPANABİLİRİZZ BİRAZDA TESETTÜRDE FARKLILIGI KABUL ETMİYO KİMSE BİZ ÖRÜMCEK KAFALIYIZYA  KONUŞMAAAA HEMEN BUUUU RABBİM HERKESİN ÖZÜNÜ BİLİO HA BONBON HA ŞEKERLEME 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Mayıs 2008, 18:55:52 |
|
|
 |
« Yanıtla #50 : 04 Mayıs 2008, 18:55:52 » |
|
tesettürde dikkat cekmeme koşulu vardır.slm ve dua ile
|
|
|
|
|
|
BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEDİĞİNİZ HER YERDE,BEKLEYİN BİZİ EY İSRAİL BEKLEMEDİĞİNİZ HER YERDE.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.cagrifm21.com
|
|
|
| 04 Mayıs 2008, 18:58:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #51 : 04 Mayıs 2008, 18:58:57 » |
|
kardeşim yazılan şeyler şahsi fikirler değil,ALLAHın emirleridir... bahsettiğiniz renkli eşarplar kadını setretmekten çok teşhir etmektedir.zaten forumu incelerseniz delilleriyle her türlü açıklmayı bulabilirsiniz İnşaAllah... o zaman siz de anlaycaksınız gerekliliğini... selametle...
|
|
|
|
|
|
!!!KAHROLSUN İSRAİL!!!
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 12:57:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #52 : 09 Mayıs 2008, 12:57:47 » |
|
artık portakal kokulusuda cıkmış nereye gidiyoruz böyle 
|
|
|
|
|
|
BENİMDE ADIM EZANLA KURULDU SELA İLE BİTECEK
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 13:49:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2008, 13:49:29 » |
|
ALLAH için ortunenlerden ALLAH razı olsun zaten gerısı gıyınmış çiplaklardır 
|
|
|
|
|
|
İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSI
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 13:51:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #54 : 09 Mayıs 2008, 13:51:42 » |
|
NİCE İNSAN GÖRDUM USTUNDE ELBİSE YOK NICE ELBISE GORDUM İÇİNDE İNSAN YOK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 14:05:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2008, 14:05:16 » |
|
 yalnız kardeşim çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 17:06:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #56 : 09 Mayıs 2008, 17:06:06 » |
|
 yalnız kardeşim çok güzeldi  RABBİM SENDEN DE RAZİ OLSUN İNŞ SELAMETLE [/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 12:10:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #57 : 22 Haziran 2008, 12:10:38 » |
|
cok güzel bir sunum [Rahman Razı Olsunn]rabbim hepimize böyle kapanmayı nasip etsin inşALLAH 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 12:20:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #58 : 22 Haziran 2008, 12:20:00 » |
|
cok güzel bir sunum [Rahman Razı Olsunn]rabbim hepimize böyle kapanmayı nasip etsin inşALLAH  amin inş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2008, 12:58:59 |
|
|