Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 113 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU  (Okunma Sayısı 113 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KusursuZaLim
Gümüş KüL
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 8

ZaL!m Ötes!

« : 14 Temmuz 2008, 21:02:13 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Musluklardan akan suyla eve yayılan koku İstanbul’un Avrupa yakasında birçok semtte yaşayan İstanbulluları şaşırttı.
İstanbul’un bazı semtlerine önceki akşamdan itibaren ‘kokulu su’ verildi. Vatandaşların şikâyetleri üzerine suyu kesen İSKİ, sudan alınan numunelerin temiz olduğunu açıkladı.

Halkalı, Başakşehir, İkitelli, Bağcılar bölgelerinde oturan İstanbulluların musluklarından önceki akşamdan itibaren kokulu su akmaya başladı. Vatandaşlar, şebeke suyunda, lağım ve deniz suyu kokusu olduğunu söyledi.
Koku, bu suyu kullananların üzerine sindi ve uzun süre çıkmadı.

İSKİ yetkilileri, sıkıntının uzun zamandır kullanılmayan Sazlıdere Barajı’ndaki sudan kaynaklandığını, kokuya yosunun neden olduğunu, şikâyetler üzerine hattı kestiklerini belirtti.

İSKİ’ye göre risk yok
İSKİ Basın Sorumlusu Ahmet Öz, yaşanan sıkıntının Sazlıdere Barajı’ndan kaynaklandığını savunarak, “Sazlıdere Barajı’nda su seviyesi iyice düştüğü için 10 gündür oradan su almıyorduk. Terkos hattında enerji kesintisi olunca Sazlıdere’den tekrar arıtma tesisine suyu verdik. Orada beklemiş su, kokuya sebep oldu.
Klorlanmış suyun sağlık açısından bir riski yok. Şikayetlerden sonra hattı kestik. Suyu tahliye etmeye başladık. Su tamamen tahliye olunca koku da kalmayacak” dedi.

Numuneler temiz çıktı
İSKİ tarafından daha sonra yapılan yazılı açıklamada, dün (önceki gün) saat 10.00’da Terkos Pompa İstasyonu’nda enerji kesintisinin meydana geldiği, bu nedenle yedek su kaynağı Sazlıdere’den 1 saat boyunca ilgili bölgelere su verildiği belirtilerek şöyle denildi:
“Ancak Sazlıdere hattında bekleyen suyun kokuya neden olduğu tespit edilmiş ve tesis durdurularak tahliye işlemleri başlatılmıştır. Ancak su verme işlemi nedeniyle aradan geçen zaman zarfında Sazlıdere hattından alınan bir miktar su, şehir depolarına ulaşmıştır. Ekiplerimizce sulardan alınan numunelerin incelemesinde insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek hiçbir parametreye rastlanmamıştır. Aynı gün saat 12.15 itibariyle Terkos işletmemize yeniden enerjinin gelmesiyle normal çalışma sistemine dönülmüş, bölgeye Terkos sisteminden su verilmeye başlanmıştır. İstanbullular için su ile ilgili endişe edilecek herhangi bir durum bulunmamaktadır."

Haber Tarihi : Bugün (07:24)
 Haber Ekleyen : Güncel Haber Bot
 Haber Kaynağı : İnternet Haber

Patakla ruhumun karamsar çocuklarını, al ellerinden şekerli elmalarını...

Annem kadar seveceksen, Baban kadar bakarım sana!...

BEN BABAMIN OĞLUYUM, TEPEDEN TIRNAĞA ANADOLUYUM!

Not: By KusursuZaLim imzalı bütün eserler, tamamen bana aittir! 

''IsLak AŞK'' ''Gözyaşları nemi sever''

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU
« Posted on: 03 Aralık 2008, 10:10:54 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU oyunları, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU programı, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU oyunu indir, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU program yükle, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU download, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU hikayeleri, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU resimleri, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU haber, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU yükle, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU videosu, MUSLUKLARDAN 'PİS' KOKULU SU msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
adı ile yaşamak
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

ÖZGÜRLÜK ALLAH A TESLİM OLMAKTIR

« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2008, 21:41:01 »

s.a kardeş abartmıyorum ben adanada yaşıyorum suyumuz öyle güzelki belediye çeşmelerden soğuk su akıtıyor dolab suyu gibi.müthiş sistem işliyor.bu adanada tek sistem ama havaları sorma yanıyoruz biz dünya sıcağına dayanamıyoruz RABBİM CEHENNEMİNDEN KORUSUN SELAM VE DUA İLE

YA RABBİ BANA SENİN DAVANIN HİZMETİNDE ÖYLE BİR İTAAT NASİB ETKİ BATIL DAVALARA HEP İSYAN İÇİNDE OLAYIM

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar
Loans | Equity Release | Mortgage Calculator | Books | Free Ringtone
|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Arşiv2| |Wap| |Wap2| |imode| |XML| |Rss1| |Rss| |Tags| |Sitemap| |UrlList|

kurye Diyet | Zayıflama Program Download Forum diyet ilahiler zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Selamun Aleykum
Sitemize Üye Olarak
Daha iyi Faydalanabilirsiniz.
Üye olmak için tiklayin