Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 24 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 611 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz?  (Okunma Sayısı 611 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« : 21 Mayıs 2007, 18:13:24 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz?
Yaşamınız boyunca lazım olur mu bilmem ama aklınmızda bulunsun işte... 
Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden
İşaret parmağı Baş parmak ya da Serçe parmak değil de neden Yüzük
Parmağı...
Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi Nefertiti takmıştır...o yıllardaki
Tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar
Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır..
(Ben bunu tv de dinlemiştim bi sağlık programında doğruluğu kesindir.
Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur)
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz?
« Posted on: 05 Aralık 2008, 18:14:41 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? oyunları, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? programı, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? oyunu indir, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? program yükle, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? download, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? hikayeleri, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? resimleri, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? haber, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? yükle, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? videosu, Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormuydunuz? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Irem
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2007, 19:46:37 »

paylasimin icin saol abi..
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2007, 20:49:52 »

sizde sağolun cAn
Sponsor Bağlantı

irem cennet
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2007, 14:08:58 »

vay be ilk defa duydum hakketen güzel paylaşım ALLAH razı olsun kalbe direk giden damar ;)ne güzel bende hep merak ederdim aslında merakımı gidermiş oldun abim ALLAH razı olsun
Sponsor Bağlantı

ravzam
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 36

...

« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2007, 13:00:57 »

ilk defa duydum.gerçekten çok güzel.

ALLAH ım senin sevgini,seni sevenin sevgisini,seni sevmeye yaklaşdıracak amellerin sevgisini nasib eyle!!!!

Sponsor Bağlantı

Kimsesiz_UfuK
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 105

ALLAH her nefse ancak tasiyabilecegini yukler!!

« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2007, 13:07:15 »

cok hoj saol burdan dayı kızına sesleniyorum duydunmu bas parmaga takmıcakmıssın Kahkaha

Rabbim... Senden Başka Hiçbirşeyi Olmayan Ben Senden Başka Herşeyi Olana Acırım
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Zaman akıp giden nehirdir. Sonu uçsuz bucaksız denizdir. Eğer bu nehre kapılırsan gideceğin yer Cehennemdir..

Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2007, 23:51:57 »

Bunu ben araştırdım biriyle konuşurken aklıma takıldı sonra cevabını buldum sizle paylaştım gerçekten hoş bir tevafuk olmuş... evlilik yüzüğünüzün değerini bilin inşALLAH ben bir yemek yiyim gelicem...
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 27 Mayıs 2007, 23:52:28 »

bak inşALLAH demeyi unuttum Sad ahhh bu gaflet gelirim inşALLAH
Sponsor Bağlantı

gullerim
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2007, 00:18:17 »

inşALLAH abi
ben daha öncede duymuşum bunu ve gerçektende mantıklı ALLAH bütn evli kardeşlerimize daim süren muhabbetler versin inşALLAH teala amin amin amin
Sponsor Bağlantı

mücahidetün
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

« Yanıtla #9 : 28 Mayıs 2007, 00:36:02 »

amiiiiinnn.iki cihanda da İnşaAllah...
Sponsor Bağlantı

Kimsesiz_UfuK
Süper Üye
*

« Yanıtla #10 : 28 Mayıs 2007, 09:38:52 »

aminnnnnnnn İnşaAllah...
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 28 Mayıs 2007, 10:17:45 »

evet evlenicek kardeşlerimizide unutmayalım Rabbim onlarında hakkında hayırlı olanı bahş etsin inşALLAH...
Sponsor Bağlantı

Kimsesiz_UfuK
Süper Üye
*

« Yanıtla #12 : 28 Mayıs 2007, 10:39:10 »

amin amin..gülümseme
Sponsor Bağlantı

WwwMuhabbetullahCom
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2007, 10:40:06 »

nasılda güler gülümseme hoşuna gitti duam
Sponsor Bağlantı

Kimsesiz_UfuK
Süper Üye
*

« Yanıtla #14 : 28 Mayıs 2007, 10:42:35 »

evet ne yalan söyleyim gitmedi diil gülümseme gülümseme
gitti gitti gülümseme
Sponsor Bağlantı