Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu ÖZLÜ BİR DUA
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 187 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖZLÜ BİR DUA  (Okunma Sayısı 187 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HiFa
Ziyaretçi
« : 31 Mart 2008, 19:54:41 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH birdir, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer ALLAH'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ÖZLÜ BİR DUA
« Posted on: 05 Aralık 2008, 19:06:34 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ÖZLÜ BİR DUA oyunları, ÖZLÜ BİR DUA programı, ÖZLÜ BİR DUA oyunu indir, ÖZLÜ BİR DUA program yükle, ÖZLÜ BİR DUA download, ÖZLÜ BİR DUA hikayeleri, ÖZLÜ BİR DUA resimleri, ÖZLÜ BİR DUA haber, ÖZLÜ BİR DUA yükle, ÖZLÜ BİR DUA videosu, ÖZLÜ BİR DUA msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
beyza
beyza
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 61

...sensiz bu güller soldu efendim...

« Yanıtla #1 : 31 Mart 2008, 20:05:12 »

Amin... Allah Razı Olsun

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
HiFa
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2008, 20:07:08 »

Ecmain abla
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #3 : 31 Mart 2008, 22:03:10 »

Amin...
Amin...
Amin...
Ecmain...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

guler
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 29

« Yanıtla #4 : 31 Mart 2008, 23:27:18 »

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

amiin amiin 
Sponsor Bağlantı

Etiket: