Selamun Aleykum

| Ana Sayfam Yap |
| Sık Kullanılanlara Ekle |

Konular:15.745
Üyeler:21.477
Site Haritası

Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Reklam Vermek için Tıkla..

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu PEYGANBER EFENDİMİZİ (svs) RÜYADA GÖRMEK
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 162 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PEYGANBER EFENDİMİZİ (svs) RÜYADA GÖRMEK  (Okunma Sayısı 162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet5432
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« : 24 Haziran 2008, 01:20:10 »

hidayete açılan kapı.. www.hidayetkapisi.com

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLARIM BENİM BU KONUDA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM BAZI GÖRMÜŞ OLDUĞUM RÜYALARI VE OLAYLARI YAZIP SİZLERİNDE BÖYLE GÖRMÜŞ OLSUĞUNUZ RÜYALAR VE OLAYLAR VARSA LÜTFEN PAYLAŞALIM BELKİDE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZDE BİR NEBZE OLSUN FAYDA GÖRÜR İNŞALLAH VE ONALRDA BİZİM YAPMIŞ OLDUĞU GİBİ YAPAR VE MURADINA ULAŞIR İNŞALLAH ARKADAŞLARIM BEN KÜÇÜKLÜKTEN BERİ HEP PEYGABER EFENDİMİZ (svs) HEP RÜYAMDA GÖRMEK İSTEMİŞİMDİR YANİ AKLIMA GELDİKÇE HEP ALLAHIMA (cc) HEP DUA EDİP YALVARDIM TABİ DAHA SONRA GENÇLİK VE ASKERDEN GELDİKTEN SONRA BİRAZ YANLIŞ YOLLARA SAPTIM ARKADAŞ YÜZÜNDEN VE EVLİLİKTE BİRAZ DAHA KÖTÜ DURUMA GELDİM YANİ BEN KUMAR OYNUYORDUM ÇOK YALANLAR SÖYLEDİM ÇOK KALP KIRDIM BU KONUDA AMA ASLINDA HİÇDE İSTEMİYORDUM KUMAR OYNAMAK BENİM OYNADIĞIM KUMAR KUMARHANELERDEKİ MAKİNALARDI ÇOK ŞÜKÜR ONLARI KAPATTILAR VE BENDE BU YÜZDEN KUMARI BIRAKTIM TABİKİ DURUMUM ÇOK KÖTÜYDÜ HERKESE BORÇUM VARDI HERKESİN GÜVENİNİ KAYBETMİŞTİM VE BİR GÜN KALP KIRİZİ GEÇİRDİM 39 YAŞIMDA OLDU OLAY VE KURTULDUM SONRA ALLAHIMA DUA EDİP O YÜCELER YÜCESİNE SIĞINDIM ÖNÜMDE RAMAZANI ŞERİFİ VARDI BENDE İŞ YERİNDE 1 AY İZİN ALDIM VE HER GECE SALAVAT ZİKİR VE NAMAZ KILIP DUALAR ETTİM AMA RAMAZANIN DAHA BAŞLARINDA BİR RÜYA GÖRDÜM O BENİ ÇOK ETKİLEDİ GÖRDÜĞÜM RÜYA BEN CAMİDE EZAN OKUYORUM  BU OKUDUĞUM EZANDAN ETKİLENDİM VE AĞLIYORUM İLK GÖRDÜĞÜM RÜYA BUYDU VE DEVAM ETTİM DEVAMLI GECE BOL BOL SALAVAT ÇEKTİM VE BİR KİTAPTA OKUMUŞTUM YANİ DUA KİTABINDA PEYGANBER EFENDİMİZİ (svs) RÜYADA GÖRMEK İSTEYENLER SALAVAT ÇEKSİNLER VE BİRDE GECE YATARKEN (LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİR AZİM) DİYE OKUYACAKSIN GECE YATARKEN TAM 33 KERE VE KALBİNDEN ALLAHA (cc) DUA EDECEKSİN PEYGANBER EFENDİMİZ (svs) GÖRMEK İÇİN BEN BİRDE DEVAMLI BİR FATİHA VE ONBİR KERE İHLAS OKUYUP İLK ÖNCE PEYGANBER EFENDİMİZ (svs) e ve onun ailesine ehli beytine ve bütün peyganberlere ve bütün ölmüş müslüman kardeşlerimize diye dua edip onlara hediye ediyordum bu bir müttet devam etti sonra ikinci rüyamı gördüm oda BEN HASTANEDEYMİŞİM VE AYAĞIMDAN RAHATSIZ OLARAK YATIYORUM VE YATAĞIMIMDAN YANA BAKINCA HEP ÖLÜLER VARDI SONRA GÜZEL BİRYERE GİDİYORUM ONUDA GÖRMÜŞ OLDUĞUM BU RÜYAYI OKUMUŞ OLDUĞUM DUALARA YORUMLADIM DAHA SONRA İKİNCİ RAMAZANI ŞERİFİ GELMEDEN BERAAT KANDİLİNDE BİR HOCA SÖYLEMİŞTİ EĞER BERAAT KANDİLİNDE BOL BOL NAMAZ KILARSAN CENNETE GİRERSİN BU SENİ KURTARIR DEMİŞTİ BENDE BİR FATİHA VE 10 İHLAS OLARAK HER REKAT KILARAK TAM 300 İHLAS OKUDUM VE BİTİDİM VE TEKRAR DUA EDİP YATTIM ÜÇÜNCÜ RÜYAMDA BU GECEDE GÖRDÜM BİR DENİZ AMA GÖZÜN ALABİLDİĞENE UZAK BAŞKA HİÇ BİRŞEY YOK YUKARIDAN GÖRÜYORUM BU DENİZİ SANKİ BİRAZ GRİ GİBİ RENGİ SONRA BİR BAKTIM BİR SALIN İÇİNDEYİM AMA HİÇ KİMSE YOK YANIMDA DAHA SONRA BİR AĞACIN YANIMDAYIM AMA AĞAÇIN YAPRAKLARI O KADAR BÜYÜKTÜ Kİ O YAPYAKLARI SEVMEYE BAŞLADIM VE BİR TANEDE MOR BİR ÇİÇEĞİ VARDI BUNUDA ÖYLE GÖDÜM VE TEKRAR SALAVATLARA VE DUALARA DEVAM ETTİM BİR GECE PEYGANBER EFENDİMİZİN (svs) ÇOCUKLUĞUNU ANLADAN BİR KİTAP OKUDUM YATARKEN SONRA GÖZLERİM YORULDU KİTABI BIRAKTIM VE LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİR AZİM DUASINI OKUMAYA BAŞLADIM TAM 33 OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA UYUYA KALMIŞIM ARKADAŞLAR O GÜN BENİM İÇİN DÜNYANIN EN MUTLU EDEN RÜYAYI GÖRDÜM RÜYAMDA BİR YERDEYİM TAM NERESİ BİLMİYORUM BİR KARADI ORTALIK VE SONRA BİRDEN BİRE BİR AY GİBİ BARLADI HER YER VE KARŞIMDA YÜCELER YÜCESİ ALLAHIMA (cc) HER DAİM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ PEYGANBER EFENDİMİ (svs) GÖRDÜM İNŞALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME DE NASİP OLUR İNŞALLAH GERÇEKTEN DEMEKKİ KALPDEN İSTEYİNCE OLUYOR TABİKİ ÇALIŞICAKSIN HERDAİM SALAVAT ÇEKECEZ DUALAR EDİCEZ SALAVATI HERYERDE ÇEKE BİLİRSİN EVDEN ÇIKINCA ARABAYA BİNİNCE OTURUNCA YATINCA YANİ HERYERDE TABİKİ TUVALET HARİÇ BUNU HERKES BİLİR GÖRECEKSİNİZ HAYATINIZ ÇOK DEĞİŞECEK EVİNİZDE BEREKET ARTACAK VE BİR HUZUR GELECEK SİZE VE EVİNİZDE BIRAKMAYIN OKUMAYI ÇÜNKİ ŞEYTAN SİZİ ALDATIR SONRA ÇEK ŞİMDİ OLURMU BOŞVER GİBİ ŞEYLERLE LÜTFEN DEVAM EDİN SALAVATLARA ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZLEREDE NASİP OLUR SİZLERDE MUTLU OLURSUNUZ BEN BU YAŞANTIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ŞU ARKADAŞINIZADA BİR DUA EDERSENİZ EN BAHTİYAR İNSAN BEN OLURUM SİZLERİNDE BÖYLE BİR OLAY VE RÜYALARIZ VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM SELAMIN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM DUA İLE KALIN -----MEHMET POLAT---
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: PEYGANBER EFENDİMİZİ (svs) RÜYADA GÖRMEK
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 07:59:06 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 240

« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2008, 12:01:06 »

Yazınızı olduğu gibi büyük harfle yazmışsınız
Emeğinizin boşa gitmemesi için yazıyı silmiyorum
Rica ediyorum küçük harfle yazın...

sevdaDEDİM
Tasavvuf seni senden alır, seni sana sensiz verir
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 55

« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2008, 13:09:41 »

aleykum selam kardeşim öncelikle hoşgeldiniz maşALLAH barekALLAH Rabbim öyle bir Rab ki istenen yürekten istenen hiçbirşeyi geri çevirmiyor
sizde istemişsiniz elhamdülillah görmüşşrünüz

fakat bu tür rüyaları iyi bir yorum yapacağına inandığınız nadir 1-2 kişiden başkasına anlatmamanız daha güzel olur
inşALLAH bu rüyalarınız devam eder

selam ve dua ile..

Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

"Benim acıya verecek bir şeyim kalmadı,
Mutluluktan ise alacağım var..."

mehmet5432
Yeni üye
*

« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2008, 21:10:55 »

ilginize çok teşekkür ederim ve silmediğiniz içinde teşekkür ederim bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum birde okuyup bir dualarını esirgiyen arkadaşlarımıda ben dua ediyorum en azından okumuşlardır diye bu yazıyı görüp yazan yazmayan bütün arkadaşlarımı ALLAH razı olsun herkesi dua ile ALLAHın en güzel selamı ile selamlıyorum es salamın aleyküm ALLAHa emanet olun
batmancevik
Yeni üye
*

« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2008, 00:48:18 »

ALLAH yar ve yardımcınız olsun Allah Razı Olsun
Etiket: PEYGANBER  EFENDİMİZİ  (svs)  RÜYADA  görmek  GÖRENLER LÜTFEN PAYLAŞALIM 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar

|Reklam| |Alıntı Koşulları|

kurye Pics & Wallpapers Sohbet simple machines forum smf.gen.tr ödüllü seo webmaster yarışması evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Furkan Hizmet ve Eğitim Vakfı