Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Rabbin İle Konuşurmusun...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 339 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rabbin İle Konuşurmusun...  (Okunma Sayısı 339 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 138

Maksadımız İman ve Ahirettir

« : 15 Şubat 2008, 23:23:53 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ
Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205

Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
ALLAH’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ
(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir. Hud-90

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ
ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve 'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.
Dedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ
ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3.

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
Şüphesiz ki ALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53.

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ
ALLAH’tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135.

Dedim: Ne kadar güzelsin ’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ
Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden “İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var” dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
“ ALLAH kuluna yetmez mi?” (Zümer-36) dedin.

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar! ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder.ALLAH , müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43.

Kendi kendime dedim: ALLAH’ım seni çok seviyorum.

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Rabbin İle Konuşurmusun...
« Posted on: 05 Aralık 2008, 17:11:53 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Rabbin İle Konuşurmusun... oyunları, Rabbin İle Konuşurmusun... programı, Rabbin İle Konuşurmusun... oyunu indir, Rabbin İle Konuşurmusun... program yükle, Rabbin İle Konuşurmusun... download, Rabbin İle Konuşurmusun... hikayeleri, Rabbin İle Konuşurmusun... resimleri, Rabbin İle Konuşurmusun... haber, Rabbin İle Konuşurmusun... yükle, Rabbin İle Konuşurmusun... videosu, Rabbin İle Konuşurmusun... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Hilal
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2008, 13:41:12 »

Harika bir paylaşım MUTTAKİ ALLAH razı olsun. Hemen copy ediyorum:). Gerçekten aynen böyle oluyor. Dualarımız Rabbimiz le konuştuğumuz büyülü anlarımızdır. Çok nankörüz , belki günahkarız ama her defasında O Kainatın Yaradanı , sonsuz merhametiyle yine bizi Huzuruna çağırıyor. Bazen öyle anlar , öyle mucizeler yaşıyosunuz ki  sadece " ALLAHım , Canım Rabbim bu aciz kulun sana minnetinde kelime bulamıyor, Sana aşığım seni seviyorum , Varlığına ve Birliğine şükürler olsun" diyebiliyorsunuz...
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Muttαki
Forum Yöneticisi
*

« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2008, 15:00:32 »

Harika bir paylaşım MUTTAKİ ALLAH razı olsun. Hemen copy ediyorum:). Gerçekten aynen böyle oluyor. Dualarımız Rabbimiz le konuştuğumuz büyülü anlarımızdır. Çok nankörüz , belki günahkarız ama her defasında O Kainatın Yaradanı , sonsuz merhametiyle yine bizi Huzuruna çağırıyor. Bazen öyle anlar , öyle mucizeler yaşıyosunuz ki  sadece " ALLAHım , Canım Rabbim bu aciz kulun sana minnetinde kelime bulamıyor, Sana aşığım seni seviyorum , Varlığına ve Birliğine şükürler olsun" diyebiliyorsunuz...

elhamdülillah bunu diyebiliyorsak.amin ecmain kardeşim.
Sponsor Bağlantı

beyza
beyza
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 61

...sensiz bu güller soldu efendim...

« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008, 15:47:03 »

Allah Razı Olsun kardesim ...rabbim sah damarimizdan daha yakin bize  ona layik kul oluruz insALLAH..

Sponsor Bağlantı

Hilal
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008, 18:40:52 »

Diyoruzdur şükür MUTTAKİ Yaradanını sevmeyen haşa ölsün yaw.
Sponsor Bağlantı

kafkas_
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 3

ALLAH Var ,Keder Yok

« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2008, 18:44:18 »

Allah Razı Olsun kardeşim.... [Tonque] çok güzel hazırlamışsınız emeğinize sağlık

Her Babayiğidin Harcı Değildir Yusufluk ve..Her Kadının Harcı Değildir Yusuf Yüreklileri Taşıyabilmek, Layık Olabilmek, Züleyha Olabilmek!..

Sponsor Bağlantı

querme
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 2

« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2008, 12:53:29 »

COK COK ALLAH RAZI OLSUN... Allah Razı Olsun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
bilisim dünyası

Sponsor Bağlantı

Muttαki
Forum Yöneticisi
*

« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2008, 14:53:58 »

amin.ALLAH hepimizden razı olsun inşaALLAH kardeşlerim.
Sponsor Bağlantı

Etiket: Rabbin konuşurmusun