|
|
 |
« : 06 Eylül 2007, 18:05:52 » |
|
 |
|
 |
 |
RESULLAHA MEKTUPLAR....
BENİM IŞIGIM; SABAHLARIM..MEDİNE'M...SEVDİĞİM!!!! GÜL KOKULUM... İÇİMDE ÜMİT ÇİÇEKLERİ AÇTIRANIM... ASIRLARIN ÖTESİNDEN SESLENİYORUM SANA... ADINI ANARKEN ÜRKEK,ADINI ANARKEN TİTREK, ADINI ANARKEN TUTSAK....
HASRETİM SANA...
HEP SANA BENZEMEK İSTEDİM, SEN OLMAK, SEN KOKMAK.. SENİ SEVENLERİ, SANA AŞIK OLANLARI, YOLUNUN YOLCULARINI, SEN KOKULULARI GÖZLEDİM; BELKİ BİR PARÇA DA ONLARDAN BANA SİNER ÜMİDİYLE RAVZA'NDAN TAŞAN SEVDA KOKULARI...
NEFES NEFES SENİ SOLUDUM HASRETLİĞİMDE ...ŞU EZANLAR, ŞAHİDİM OLDU,SENİ NE KADAR SEVDİĞİME... ''KİM İNANARAK BENİ, MEDİNE'DE ZİYARET EDERSE, BEN ONA ŞAHİD VE ŞEFFATÇİ OLURUM'' DEDİN , TUTUŞUVERDİ RUHUMDA SENİ ÖZLEMİŞLİĞİM .. GELEMEDİM YANINA...
GÜLLERİM ELLERİMDE KALDI.. YÜREĞİM YOLLARINDA... GELEMESEM DE, RUHUM HEP KANATLANDI YA RESULALLAH...KANATLANDI DA RAVZANA KONDU MİNİK BİR YAVRU GÜVERCİN MİSALİ...
HASRETİM SANA...
LAYIK OLAMADIGIMI, ASLA OLAMAYACAGIMI BİLİRİM ; NE YAPSAM DA AZ GELİR,BİLİRİM YA RESULALLAH.. AMA... AMA; YİNEDE BİTMEYEN , TÜKENMEYEN ÜMİTLERİM , ÖZLEMLERİM VAR SANA DAİR.. YÜREĞİME HAPSETTİM ADI MUHAMMEDDİM (SAV) OLAN KOCAMAN SEVDALARIMI..
SENİ YAŞAMAK, SENİ YAŞATMAK, SENİ ANMAK DERİNDEN ÜRPERTİYOR YÜRECİĞİMİ... GÖNÜL KÖŞKÜME KOYDUM GÜL KOKUNU, YÜRÜYORUM....
YOLUMDA BİNBİR TOZ, TOPRAK,TAŞ VAR, SANA KAVUŞMAMI ENGELLEYEN...VE; GÖZLERİMDEYSE YORGUN ÇİĞ TANECİKLERİ....
HANİ, KELİMELERİN KİFAYETSİZ KALDIGI O AN'LAR VAR YA.. İŞTE O AN'LARDAYIM BU SABAH SEHERİNDE...YÜREĞİNDEN TAŞIP, YÜREĞİME AKAN HASRETLİĞİNİ SOLUYORUM ŞİMDİ, ASIRLARIN ÖTESİNDEN...
GÜL KOKUYORSUN; ILGIT ILGIT, BURAM BURAM... GÜLLERİN İSLAMAŞKI'NCA SANA SEVDALI... VE BEN; MEDİNEM'İN GÜNEŞİNDEN, ÇOCUKLUĞUMUN BAHÇELERİNDEN, SENİN O GÜZEL YÜZÜNDEN SÜRGÜNÜM......
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: RESULLAHA MEKTUPLAR.... oyunları, RESULLAHA MEKTUPLAR.... programı, RESULLAHA MEKTUPLAR.... oyunu indir, RESULLAHA MEKTUPLAR.... program yükle, RESULLAHA MEKTUPLAR.... download, RESULLAHA MEKTUPLAR.... hikayeleri, RESULLAHA MEKTUPLAR.... resimleri, RESULLAHA MEKTUPLAR.... haber, RESULLAHA MEKTUPLAR.... yükle,
RESULLAHA MEKTUPLAR.... videosu, RESULLAHA MEKTUPLAR.... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2007, 20:49:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2008, 10:55:01 » |
|
 |
|
 |
 |
MEKTUP
Bir "Kutlu Doğum" haftası nedeniyle bir ilklköğretim okulunda, ders içinde,"Peygambere Mektup" yarışması düzenlenmiştir... Birincilik dokuz yaşında bir kız çocuğunundur... Ödül töreni düzenlenir... Genç bir öğretmen hanım, birinciliği kazanan mektup elinde, kürsüye gelir, okumaya başlar.
"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim!"
Burada durur, devam edemez... Yazan, dokuz yaşında bir kız çocuğu; okuyan, genç bir hanım; ağlayan onlarla beraber bütün salondur... Öğretmen hanım sesi titreyerek bir deneme daha yapar, yine okuyamaz... Sonra bir deneme daha... Hıçkırıklara boğulur...Mektubu bu kez de genç bir erkek öğretmen alır...O, yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır;
"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim!" Seni çok ama çok seviyorum. O temiz, pak ellerini öpmek İnşALLAH nasip olur. Senin nur yüzünü görmek, dünyanın en güzel sözlerini senden dinlemek, o gül kokunu duymak İnşALLAH bana ve diğer müslümanlara nasip olur. Sen müslümanlığı yaymak için çabaladın. İnşALLAH biz de çabalarız ki sen mutlu mutlu olasın. Senin mutlu olman için canımı bile veririm. Cennete girersem ilk işim seni bulmak olur. Senin o güzel Hadis-i Şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor. Senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum. Çok iyi bir kişi olursam rüyama girer misin? Müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin? sorularımla seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim. Sen herşeye layıksın. Altı yaşında yetim kaldın. Bu nasıl bir duygu anlatır mısın? Seni çok seviyorum. Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum. Seni seven torunun, Büşra...
28.12.2005 İstanbul
Bazı sözler vardır, öyle tam, öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki, aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her kelime yavan, her kelam eksiktir. Küçük Büşra'nın mektubu da böyle...
Şükürler olsun Rabbim sevdiğinden ve sevdiğimizden bindörtyüz yıl uzaklaşmış bir zamanda bile O'na (SAV) "En Sevgili " diyebildiğimiz için sana şükürler olsun... Şükürler olsun...
alıntıdır.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
"Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, bir peşin hükümü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zor." Einstein.
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|