|
|
 |
« : 16 Mart 2008, 12:49:25 » |
|
 |
|
 |
 |
Kim bana bir defa salât getirirse, ALLAH da ona on salât getirir ve on günahını affeder; on derece yükseltir.” (Nesei, Sehv, 55)
2. “Yeryüzünde ALLAH’ın seyyah melekleri vardır. Onlar ümmetimin selâmını (anında) bana ulaştırırlar.” (Nesei, Sehv, 46)
3.“Kim bana tek bir defa salât u selâm getirirse, ALLAH da ona on defa salât eder.” (Dâvud, Vitr, 26; Dârimî, Rikâk, 58)
“Gerçek cimri, yanında anıldığım hâlde bana salâvat etmeyendir.” (Tirmizi, Daavât, 110) Bir gün Resûlullah sevinçli olarak geldi. Kendisine: “Sizi sevinçli görüyoruz!” denilince, şöyle buyurmuşlardır: “Bana melek geldi ve şu müjdeyi verdi: “Ey Muhammed! Rabb’in diyor ki: “Sana salât eden herkese benim on rahmette bulunmam, selâm eden herkese de benim on selâm etmem sana (ikram olarak) yetmez mi?” (Nesei, Sehv, 55) “ALLAH benim için iki melek görevlendirmiştir. Ben bir Müslüman’ın yanında anıldım da bana salâvat getirdi mi, mutlaka o iki melek ona: “ALLAH seni bağışlasın” derler. ALLAH Teâlâ ve diğer melekleri de o iki meleğe cevap olarak: “Âmin” derler. Bir Müslüman’ın yanında adım zikrolunduğunda da bana salâvat getirmedi mi, mutlaka o iki melek: “ALLAH seni bağışlamasın.” der. Yüce ALLAH ve öteki melekler de o iki meleğe cevaben: “Âmin” derler.” (Heysemî, Mecmeu’z-Zevâid, 10/164–166) buyurmuşlardır.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2008, 23:30:31 Gönderen: HawasHasan »
|
|
HAK GELDİ BATIL YOK OLDU ELBET BATIL YOK OLMAYA MAHKUMDUR
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ oyunları, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ programı, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ oyunu indir, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ program yükle, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ download, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ hikayeleri, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ resimleri, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ haber, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ yükle,
SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ videosu, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2008, 19:27:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2008, 01:20:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2008, 09:18:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2008, 22:00:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir Yaprak Misali Gül Kokulu Yollarına Düşmüş Yüreğim EY SEVGİLİ Bana da Ümmetimm Dermisin!... [/b][/i]
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|