Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ
Cevap SayisiCevap Sayisi: 10 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 784 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ  (Okunma Sayısı 784 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mücahid2
ŞU İSTİKBAL İNKILABATI İÇİNDE EN GÜR SEDA İSLAMIN SEDASI OLACAKTIR...... KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 7

« : 16 Mart 2008, 12:49:25 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Kim bana bir defa salât getirirse, ALLAH da ona on salât getirir ve on günahını affeder; on derece yükseltir.” (Nesei, Sehv, 55)

2. “Yeryüzünde ALLAH’ın seyyah melekleri vardır. Onlar ümmetimin selâmını (anında) bana ulaştırırlar.” (Nesei, Sehv, 46)

3.“Kim bana tek bir defa salât u selâm getirirse, ALLAH da ona on defa salât eder.” (Dâvud, Vitr, 26; Dârimî, Rikâk, 58)

“Gerçek cimri, yanında anıldığım hâlde bana salâvat etmeyendir.” (Tirmizi, Daavât, 110)
Bir gün Resûlullah sevinçli olarak geldi. Kendisine: “Sizi sevinçli görüyoruz!” denilince, şöyle buyurmuşlardır: “Bana melek geldi ve şu müjdeyi verdi: “Ey Muhammed! Rabb’in diyor ki: “Sana salât eden herkese benim on rahmette bulunmam, selâm eden herkese de benim on selâm etmem sana (ikram olarak) yetmez mi?” (Nesei, Sehv, 55)
“ALLAH benim için iki melek görevlendirmiştir. Ben bir Müslüman’ın yanında anıldım da bana salâvat getirdi mi, mutlaka o iki melek ona: “ALLAH seni bağışlasın” derler. ALLAH Teâlâ ve diğer melekleri de o iki meleğe cevap olarak: “Âmin” derler. Bir Müslüman’ın yanında adım zikrolunduğunda da bana salâvat getirmedi mi, mutlaka o iki melek: “ALLAH seni bağışlamasın.” der. Yüce ALLAH ve öteki melekler de o iki meleğe cevaben: “Âmin” derler.” (Heysemî, Mecmeu’z-Zevâid, 10/164–166) buyurmuşlardır.

« Son Düzenleme: 08 Nisan 2008, 23:30:31 Gönderen: HawasHasan » Logged

HAK GELDİ BATIL YOK OLDU ELBET BATIL YOK OLMAYA MAHKUMDUR

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ
« Posted on: 04 Aralık 2008, 19:00:29 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ oyunları, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ programı, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ oyunu indir, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ program yükle, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ download, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ hikayeleri, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ resimleri, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ haber, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ yükle, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ videosu, SALAVAT-I ŞERİFENİN GETİRMENİN FAZİLETİ msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #1 : 16 Mart 2008, 19:27:58 »

Allah Razı Olsun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #2 : 17 Mart 2008, 01:20:11 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

Kalecikli
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #3 : 17 Mart 2008, 09:18:04 »

Allah Razı Olsun

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Sponsor Bağlantı

Kalbistan
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #4 : 27 Mart 2008, 22:00:52 »

Allah Razı Olsun

Bir Yaprak Misali Gül Kokulu Yollarına Düşmüş Yüreğim
EY SEVGİLİ Bana da Ümmetimm Dermisin!...
[/b][/i]

Sponsor Bağlantı

matemce
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #5 : 27 Mart 2008, 22:10:19 »

ALLAH c.c sizden razı olsun
Sponsor Bağlantı

serah
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2008, 18:10:54 »

Kardeş yazdığın bu konu üzerine salavatları arttırmayı düşünüyorum. Buna sen vesile olduğun içinn sevabına sende dahilsin inşaalah
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1119

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2008, 23:31:59 »

Allah Razı Olsun
kardeşim..
kural olarak konunun tamamını değiştirmem gerekliydi.. ama kaynak belirtilen hadisler ekleyerek değiştirdim..
kaynak belirtilmeyen hadisleri silmek durumundayız..
mazur görün..
dua ile..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

ainanç
Abdulbari
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 50

İki Kürekle defn Olacaksın Sonunu Bilmeyerek...

« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2008, 19:57:43 »

Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık

Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı,
Sizden daha medeni afrika yamyamları
Eğer medeniyet açmaksa bedeni
Desenize, hayvanlar sizden daha medeni

İsterim Baki Bir Sevgili İsterim

Sponsor Bağlantı

mücahid2
ŞU İSTİKBAL İNKILABATI İÇİNDE EN GÜR SEDA İSLAMIN SEDASI OLACAKTIR...... KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 7

« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2008, 14:42:22 »

Ecmain
Sponsor Bağlantı

zeyynnep
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 57

« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2008, 15:47:15 »

Allah Razı Olsun İnşaAllah..
Sponsor Bağlantı

Etiket: