Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 252 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM  (Okunma Sayısı 252 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mucahid
İslam Davasında Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız........
Administrator
*

Toplam Oyu: 160

Söylemlerimiz İle Eylemlerimiz Bir Olmalı !!!!!

« : 16 Mart 2007, 16:42:17 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Filistin'e bağlı Sila el-Harisiye kasabasında 1941 yılında doğdu.

Şam Üniversitesi Şeriat Fakültesi'nden pekiyi derece ile 1966 yılında lisans diploması aldı. Daha sonra kısa bir süre Amman'da lisede öğretmenlik yaptı.
Batı Şeria ve Mescid-i Aksa'nın 1967 yılında yahudilerin eline geçmesinden sonra, 1969'da Müslüman Kardeşler'in Mücahidler Birliğine katıldı. Yahudilerin, Müslümanları alay konusu etmeleri ve onları küçümseyişleri ona ağır geldi. Ancak Fedaiyyun ile Ürdün ordusu arasında meydana gelen Kara Eylül olayları Filistin toprakları üzerinde cihadını sürdürmesine imkân vermedi.

1969 yılında Usul-u Fıkıh mastır yaptı. Amhud Şeriat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra doktora yapmak üzere Kahire'ye gitti. Usul-u Fıkıh'ta birinci şeref derecesiyle 1973'de doktorasını tamamladı. 1973–1980 yılları arasında Ürdün Üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Ürdün genel askeri hâkiminin kararı gereğince 1980 yılında, Ürdün üniversitelerinden uzaklaştırıldı. 1981 yılında Cidde Kral Abdülaziz Üniversitesi'nde çalışmaya başladı. Daha sonra 1981 yılında Afganistan cihadına daha yakın olmak maksadı ile İslamabad'da ki Uluslararası İslâm Üniversitesi'nde çalışma talebinde bulundu. Ve üniversitede çalışması kabul edildi.

1984 yılında Kral Abdülaziz Üniversitesi'nden istifa ederek, Afgan cihadında eğitim müsteşarı oldu. Bütün mesaisini de bu işe hasretti.

Bazı Arap kardeşleri ile birlikte, "Mücahitlere Hizmet Bürosu"nu kurdu. Afgan cihadı hizmeti doğrultusundaki çalışmalarını sürdürmekteydi. Afganistan'a gelen Arap mücahitlerin büyük çoğunluğu bu büro etrafında toplandılar. Bu büro, hemen hemen bütün Afganistan'da ve bütün mücahidler arasında birçok öğretim, eğitim, askeri, sıhhi, sosyal ve haberleşme dallarında hizmetler yapmıştır.

Kasım 1989'da hain bir pusu sonucu iki oğlu ile beraber şehid edildi.

ALLAH şahadetini kabul etsin...

SELAMETLE...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM
« Posted on: 04 Aralık 2008, 18:57:45 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM oyunları, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM programı, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM oyunu indir, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM program yükle, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM download, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM hikayeleri, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM resimleri, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM haber, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM yükle, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM videosu, ŞEHİD Dr. ABDULLAH AZZAM msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Etiket: