Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu ŞeHiD ÖNDERLER'den
Cevap SayisiCevap Sayisi: 15 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 246 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ŞeHiD ÖNDERLER'den  (Okunma Sayısı 246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülsümce
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 73

ALLAH'ım iman ziynetiyle beni güzelleştir.

« : 27 Eylül 2008, 16:18:04 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

ŞeHiD  ÖNDERLER'den  Sözler

Lideri şehit olmuş bir hareket kesinlikle yenilmez.... Düşmanın zilleti altındaki rahattan, cihad altındaki meşakkat daha değerlidir....
Fethi Şikaki 26 Ekim 1995
Malta

-Biz aşk ehliyiz akıl ehli değil! Sırf akıl ehli olanlar davaları için sadece tedbir peşinde olurlar, aşk ehli olanlar ise davaları için önce kendileri feda etmeyi göze alırlar....
M. Hüseyin Beheşti 28 Haziran 1981
İran

Anneciğim üzülmeyin ALLAH bizi bu ameli yapmaya ve kendi yolunda şehitliğe eriştirdiSize düşen Kuran'a tutunmak ve onunla amel etmek

Halid El - İslambuli 16 Nisan 1982
Mısır

Mümine yaraşan ALLAHın dilediğini dilemektirYegane kudret sahibinin kudretini kudret bilenlere bütün bir arzın ve ötelerin kapısı açılacaktır

Hüseyin Kurumahmutoğlu 15 Temmuz 1987
Türkiye

Annemi her aradığımda ne zaman döneceğimiz soruyor, annemi 12 senedir görmedim ancak onu görmek için dönersem başladığımız bu cihadı kim tamamlıyacak

Şehit Komutan Hattab 2002
Çeçenistan

Ey İslam davetçileri, ölüm tutkunu olunuzki size hayat ba ışlansın....

Abdullah Azzam 24 Kasım 1989
Filistin

Gidin İsraillilere söyleyin, biz Muhammed ordusuyuz gerdi döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz.,

Abbas Musavi 1992
Lübnan

-" Siz ey müslümanlar! suskun ve aciz, helak olmuş ölüler. Hala kalbleriniz sızlamıyormu, başımıza gelen bu acı felaketler karşısında, Bir halk yokmu, Hiçmi kimse yok. ALLAH için ve ümmetin namusu için kızacak."

Şeyh Ahmet Yasin
22 Mart 2004 Filistin

-Biz işgalci değiliz.İşgalcilere karşı direniyoruz ve davamıza bağlıyız...

Aslan Mashadov
Çeçenistan

-Bütün dünya ABD'nin oyununa gelip bizi terörist ilan ediyor. Biz ALLAHın dini için çarpışan mücahidleriz....

Arif Güler 2005 ....
Irak

Bilal öldü derler ise sakın inanma ana, çünki ben şehid olmuşumdur, şehitler Ölmez ana....!

Bilal Yaldızcı 25 Ekim 1987
Afganistan

-Bu bozuk düzenin kahredici illetleri duruken müslümanın gülmeye asla vakti olamaz....

Erdoğan Tuna 25 Aralık 1978
Türkiye

Biz ölümün tehlikelerle dolu bir hayattan ebedi nimet ve saadetlerle dolu gerçek bir hayata geçiş köprüsü olduğunu biliyoruz.

Hasan El - Benna 12 Şubat 1949
MısIR

-Sen Ağlıyorsun ! Halbuki ben seviniyorum çünkü muradıma eriyorum. Eğer bana ağlarsanız hakkımı helal etmem.

Kemal Özdemir 16 Kasım 1978
Türkiye

-"...Bir müslüman olarak yeryüzünden ALLAHın huzurunda secde etmeyen tek fert kalmayıncaya kadar İslamın hakim kılınması yolunda kendimi görevli hissediyorum..."

Malcolm X (Malik El Şahbaz)
1965 Amerika

BU  DAVA  ÇOK  BÜYÜKTÜR  EN  İYİLERİMİZİ  FEDA  ETMEK  GEREK

Hüseyin Velioğlu 
17 ocak  2000 
istanbul/beykoz

Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara."

Metin Yüksel 23 Şubat
1979 Türkiye

"Yeryüzünde en güzel sistem İslamdır. Sakın ha bu sistemi, can korkusundan, mal korkusundan çakallara parçalattırmayın"

Muammer Arslantaş Kayseri
1993 Bosna

"Şehadet bize bir son değil başlangıçtır."

Selami Yurdan
22 Ağustos 1992 Bosna

Eğer idamı hak etmiş olarak hakkın emri ile ipe çekiliyorsam buna itiraz etmek haksızlıktır. Eğer batılın zulmüne kurban gidiyorsam, batıldan merhamet dileyecek kadar alçalamam!.."

Seyyid Kutub
29 Ağustos 1965 Mısır

Hüküm yanlız ALLAHındır, sizin alcak hükmünüzü hiçbir değeri yoktur, ALLAHa aidiz ve ona dönücüyüz."

Ömer Muhtar
15 Eylil 1931 Libya

ALLAHım bana mutlak itaati bağışlaki, dünyada mutlak isyan içerisinde olayım."

Ali Şeriati
8 Temmuz 1978 Londra

Bu yolda gelecek ölümü hayatımın her anında yanımda hissettim... Siz ey kardeşlerim!!! Ölümle yan yana dolaşmaktan korkmayın....

Ahmet Aktaş 26 Ağustos 1979
Türkiye

(minare.net)  den Alıntı

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ŞeHiD ÖNDERLER'den
« Posted on: 04 Aralık 2008, 18:58:39 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ŞeHiD ÖNDERLER'den oyunları, ŞeHiD ÖNDERLER'den programı, ŞeHiD ÖNDERLER'den oyunu indir, ŞeHiD ÖNDERLER'den program yükle, ŞeHiD ÖNDERLER'den download, ŞeHiD ÖNDERLER'den hikayeleri, ŞeHiD ÖNDERLER'den resimleri, ŞeHiD ÖNDERLER'den haber, ŞeHiD ÖNDERLER'den yükle, ŞeHiD ÖNDERLER'den videosu, ŞeHiD ÖNDERLER'den msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 136

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2008, 16:26:40 »

maşALLAH..
çok degerli bir paylaşım ablam..
 Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık Alkış Alkış Alkış

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Gülsümce
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2008, 16:30:30 »

Ecmain ablam sağolasın.. Tebessüm

Her zaman ki duamız Rabbim şahadetlerini kabul etsin İnşaAllah.. Sad
Sponsor Bağlantı

Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 136

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2008, 16:33:27 »

amin inşaALLAH..Rabbim bizede nasip etsin inşaALLAH..
Sponsor Bağlantı

Hiba
Hiçe Sayılıyor Bak Dini İslam,Kan Gölüne Döndü Bak Afganistan
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Bayram mı Olurmuş Gözyaşlarından??

« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2008, 16:40:13 »

Allah Razı Olsun abla  Alkış  Alkış

BİR UMUT Kİ BEKLENİR ENGİNLERDE...

Sponsor Bağlantı

Gülsümce
Müdavim Üye
*

« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2008, 16:43:55 »

Amin muttaki..

Ecmain hibacım sağolasın  Tebessüm
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2008, 10:02:42 »

Rabbim şehadetlerini kabul buyursun
Harika bir paylaşım olmuş Gülsüm, ellerine sağlık  Alkış

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

ersinizm
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

İslam mücahidi ErSiN

« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2008, 10:17:55 »

Allah Razı Olsun
güzel paylasım

ersin
www.aump78.azbuz.com

Sponsor Bağlantı

Mucahid
İslam Davasında Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız........
Administrator
*

Toplam Oyu: 160

Söylemlerimiz İle Eylemlerimiz Bir Olmalı !!!!!

« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2008, 10:33:05 »

Her Zaman Derim Ya Söylerimiz İle Eylemlerimiz Bir Olmalı Söylemlerimiz Sadece Dilde Olursa Söylemlerimizin Bir Tesiri Olmaz İşte Bu ;Mucahidler Şehidler Söylemlerini Eylemlerlerde de Gerçekleştirdiler Söylemleri İle eylemleri Bir oldu Kimisi Bu Davaya Ser Vermek Gerekir Dedi ser Verdi Davaya Adanmak Lazım Dediler Kendilerini Davaya Adadılar Davayı Anlatmak Lazım Dediler Davayı Anlattılar Hayye Ale Cihad dediler Korkusuzca Cihad Ettiler Savaş Dediler Kafirler le Savaştılar Tebliğ dediler Tegbliğ Yaptılar  Şehid Olup Gitmelerine Rağmen Halen Söylemleri Gunumuze Kadar Tesir Ediyor Rabbim Bizlerede Riyasız Kibirsiz Tertemiz Şehadet ;Nasip Etsin Ve Sunu Hiç Bir Zaman Unutmayın 

'' İslam Davasında Kuranın Hukumlerini Yer Yuzunde Hakim kılma Davasında  Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız '' 

O Kahrolası Adi Şerefiszler İslamın Temellerini Yok Etmek İçin İslam Medeniyetinşi Ortadan kaldırmak İçin Gece Gunduz Çalısıyorlar Yaptıkları Planları Yıllar Onceden Planlayıp Ve Harfiyen Uyguluyorlar Ama Bugun ;Bir Musluman Kardesimize Gel Birini Davaya Kazandıralım Onada Davayayı Anlatalım Davaya Adam Kazanalım Dedigimiz Zaman 20 metre Geri Duruyor Diger Bir Yandan Cami İmamlarımız Diyanetten Korktukları İçin Camide Ders Verdirtmiyorlar Yasakmı Guya Adam Nerdeyse Benle Kavga Edecek Yahu benim otoretemi bozarsanız kitlerim camiyi sizide itikafa almam diyor  Neden Ders Verdigim Kucuk Bir Çocugu Elindeki Elif Bası ile  Camiye Getirdigim İçin Ya Musluman Sen Kimden  Korkuyorsun Diyanetten Mi Seni İmamlıktan Mı Atacak Er rezzak olan Kim ALLAH mı diyanet mi Rab  olan Kim ALLAH mı diyanet mi otorite sahibi kanun koyma söz sahibi olan Kim ALLAH mı diyanet mi  Peki Bu Şehidler  Bu mucahidler Diyanetten Korktularmı Başka Bir Kul Dan insandan kortularmı Solermisiniz Banba korktularmı  ALLAHtan Baska Kimden korktular İnandıkları Hak Dava Ugruna Başlarını Vermişler gözleriniş Kırpmadan hz. ebubekir diyor ki vALLAHi bir kere olsun kendi keyfimizden uyku uyumadık onlar bolemi yaptılar arkadaslar geceleri gunduzleri hep dava idi peki davaları nedir ?? davaları ALLAH ın kanunları yeryuzunde hakim kılma davası idi tevhidi haykırma davası idi ordan bir şerefsiz çıkar der ki bizim refaranslarımız din değildir kanunları biz katarız sen kimsin de kanun koyma hakkı alıyorsun kim veriyor sana bu hakkı adi herif  Hz. Peygamber Neden Arap Yarım Adasına Gonderildigi 12 Maddeden Biride Arapların Cesur Olmalarıdır musluman cesur olmalıdır arkadaslar vel hasıl uzatmaya gerek yok basta soledigim gibi
'' İslam Davasında Kuranın Hukumlerini Yer Yuzunde Hakim kılma Davasında  Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız ''  Kusuruma Bakmayın Bazı Bir Çok Gerçeklerle Karsılastıkça Kendimi Kaybediyorum hakkınızı Helal Edin Selamun aleykum

Sponsor Bağlantı

Mucahid
İslam Davasında Kendimizi Feda Etmedikçe Davaya Kendimizi Adamadıkça Davada Ciddi Hizmet Etmiş Sayılmayız........
Administrator
*

« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2008, 10:39:11 »

Eğer idamı hak etmiş olarak hakkın emri ile ipe çekiliyorsam buna itiraz etmek haksızlıktır. Eğer batılın zulmüne kurban gidiyorsam, batıldan merhamet dileyecek kadar alçalamam!.."

Seyyid Kutub
29 Ağustos 1965 Mısır

Sen Ağlıyorsun ! Halbuki ben seviniyorum çünkü muradıma eriyorum. Eğer bana ağlarsanız hakkımı helal etmem.

Kemal Özdemir 16 Kasım

Ey Şehid Göz Yaşlarım Senin Şehadetine Değildir Göz Yaşlarım ALLAH ın Davasını Anlayamayıp Davaya Kendimizi Adayamadıgımızdan Bizlerde Halen ALLAHın Razı olacagı Şehadete Şehadet Şerebetini İçememktendir Ey Şehid Gözlerimiz O Yuzden iki Çeşmedir  Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Yolun Yolumuzdur Ey Şehid
Sponsor Bağlantı

akifen
Muvvahid
*

Toplam Oyu: 25

akif yıldırım

« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2008, 13:36:49 »

Allah Razı Olsun abi

lütfen okuyun rabıta nedir?

Sponsor Bağlantı

Mucahid
Administrator
*

« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2008, 13:40:35 »

Amin Ecmain
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için